Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filmele cu cel mai IMPREVIZIBIL sfarsit (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81859)

Mircius 11 Aug 2003 08:26

tocmai am revazut "The ring" aseara, si are un final imprevizibil. Pt ca, la un moment dat, kiar zici ca se termina, dar nu este asha. Este unul din cele mai bune filme ale anului trecut

TLD 11 Aug 2003 10:47

Si eu deabia astept the ring 2!

Mircius 11 Aug 2003 11:03

Ar fi super sa fie o continuare. Crezi ca ar fi o continuare? :wink:

TLD 11 Aug 2003 11:10

Nu cred ci sigur va fi! Stai sa-i caut data! E anul vitor oricum!
Dreamworks announced that they have already set a release date of November 10, 2004 for The Ring 2. Naomi Watts is going to return (as I'm sure all of you already know) but nothing is set in stone over wheter Gore Verbinski will return, although I hope he does along with Ehren Kruger,David Dorfman and Daveigh Chase.

Mircius 11 Aug 2003 11:16

Super beton. Marfa rau filmu, si ma asteptam la o continuare al filmului. Tu ai inteles bine filmu'? Nu am inteles de ca au mai facut o copie a casetei? La sfarsit, copilu mai face o copie al casetei cu ajutoru mamei lui, daca-tzi aduci aminte.

TLD 11 Aug 2003 11:20

Da cica al doilea film va fi in acelasi timp si prequel si sequel(dak n-am scris bine va rog frumos sa ma iertati :lol: ). Mai multe ****ing amanunte aici.
Si iata si actiunea(rezumatul) din the ring 2(varianta japaiota). Habar n-am dak primul l-a copiat ca actiune pe the ringul japonez...
CLICK HERE

MinRep 11 Aug 2003 22:01

Originally Posted by ricutza:

am revazut aseara Blowup si intr-adevar are un sfarsit nu numai imprevizibil, ci de-a dreptul genial....a fost superb din toate punctele de vedere...

In sfarsit, cineva! Mentionez asta pentru ca, recent, m-am angajat numai in discutii in care incercam sa explic de ce "Blowup"/"Blow-Up" este o capodopera. Se pare ca nu e totul pierdut pentru generatia noastra. :lol:

Hey... F*ck the thing! ("Gerry")

Hell_Girl 12 Aug 2003 00:24

Hey, shi mie mi-a placut Blow-up, foarte mult, shi probabil ca sunt multzi ca mine care nu s-au exprimat, asa ca generatzia nu e deloc pierduta.

Gaandalf 12 Aug 2003 14:00

cele mai tari filme cu sfarshit imprevizibil ...

Locul 1 - The Ring - knd a ieshit aia din televizor ce pot sa zic decat k mi-a crescut tensiunea ... - cu 3 Distonocalme am revenit la normal

Locul 2 - Fight Club - cel mai inteligent film posibil

Cine nu e de acord ? :x

TLD 12 Aug 2003 14:15

Re: cele mai tari filme cu sfarshit imprevizibil ...

Originally Posted by Gaandalf:

Locul 1 - The Ring - knd a ieshit aia din televizor ce pot sa zic decat k mi-a crescut tensiunea ... - cu 3 Distonocalme am revenit la normal

Locul 2 - Fight Club - cel mai inteligent film posibil

Cine nu e de acord ? :x

De dat aasta tre sa te aprob cu the ring. E f. bun filmul pe genul lui!

MinRep 12 Aug 2003 21:00

Sorry for not noticing, Hell_Girl, da' sunt niste "ciudati" pe alte forumuri de discutii, mai "prestigioase" si mai straine.

Bineinteles ca generatia nu e pierduta!

--- She has the strength of ten women!
--- She IS ten women!

donald 14 Aug 2003 11:08

Lucia si sexul
Swordfish

Kido 15 Aug 2003 20:03

The Heat...fara nici o discutie.Stiam ca unul din ei va murii...dar care?Ambii sunt prea fucking big to die...asha ca eu chiar am asteptat finalul cu sufletul la gura.

Angella 17 Aug 2003 23:25

Unul din filmele cu cel mai imprevizibil final mi s-a parut "Al saselea simt"Nu mi-am imaginat ca tipu' ar putea fi mort(sorry pentru cei care n-au vazut filmu' dar ce mai asteptatzi?).
Si sfarsitul filmului "Final Fantasy: The spirits within"m-a lasat cu gura cascata....Shi nici de la Matrix 2 nu ma asteptam sa ne supuna la un asa stres.Acu' astept shi eu sa vad cum continua scena...

Leonard 23 Aug 2003 00:25

finalurile care m-au socat cel mai tare:

Primal Fear (1994)
eXistenZ (1999)
Basic (2003)

ricutza 23 Aug 2003 00:39

hmmm...n-as putea spune de ce, dar pe mine finalul de la eXsitenZ nu m-a socat...ma asteptam sa se intample ceva de genul asta! m-a socat in schimb filmul cu totul... cam acelasi lucru s-a intamplat si la Mulholland Drive, unde m-au socat ultimele 30 de minute...

PoliFanAthic 28 Aug 2003 09:55

Evident Al Saselea Simt. La Swordfish ma asteptam la asa ceva, dar oricum a fost bun sfarsitul. Altele nu-mi vin in minte acma.

Semaca 28 Aug 2003 10:08

The Others

PoliFanAthic 03 Sep 2003 22:49

Adaug T3 pe lista.

Gaandalf 04 Sep 2003 14:05

Hm!

Matrix Reloaded (Revisited) a vut acelashi sfarshit imprevizibil k shi Fellowship of the Ring - toata lumea ashtepta sa vada ce se intampla, dupa kre s-au aprins luminile shi: "HAI... ACASA!"

Un film un pic mai vechi da la fel de marpha shi cu un sfarshit fff imprevizibil : "Devil's Advocate!"

Laters...

All times are GMT +2. The time now is 02:07.