![]() |
pai incearca sa cauti videoclipurile lui david lynch... facute pt melodiile lui david lynch :) (albumul blue bob mai exact)
mie imi place si videoclipul la dj shadow - 6 days facut de wong kar wai dar nu stiu cat de obiectiv sunt, in calitate de fan kar wai |
La editura Humanitas a aparut un Ghid Web 2003. La pagina 111, destinata site-urilor pt film, apare si www.cinemagia.ro. Siteul e cotat cu (*) (*) (*) , ca si port.ro, de altfel. Sistemul de notare se raporteaza strict la realitatile web designului romanesc, zice autorul.
|
Multumim de informatie... speram ca in urmatorul sa aparem cu (*) (*) (*) (*) (*) :D
|
A, dar am uitat sa zic ca (*) (*) (*) era punctajul maxim.
|
Se schimba treaba... in cazul acesta suntem ONORATI! :lol:
|
Stiu ca pe site-ul asta exista cel putin un grafician. Daca mai exista si altii interesati/skilful, le recomand site-ul casei de filme a lui Francis Ford Coppola, www.zoetrope.com unde va puteti posta lucrarile si avea parte de un feedback prompt si constiincios.
|
www.dronez.de (luati fisierul .mov, eu cu avi-urile am avut probleme la redare)
|
Yep, studentii de la GFS/B kick much ass in general. Un mic Behind the Scenes interesant cu echipa de la Dronez, daca e cineva pasionat de subiect.
Salutari, Andrei |
mda, eu de acolo am aflat de el... dar mi-a fost lene sa dau mai multe explicatii cand am postat :P
apropos de scurt metraje, ca sa nu fiu complet offtopic... incercati sa vedeti thanatopsis-ul lui emshwiller... merita |
If interested in portraits, events, snapshots and the like, you should check out Mediafax agency's publication Zoom. Best photographers in town.
|
ati vazut cumva videoclipul Selenei de la melodia Unde Candva?...este super-marfa...ideea nu mi se pare ca e foarte originala...parca am mai vazut-o intr-un clip, dar e foarte bine realizat...se vede ca a dat o gramada de bani pe el...poate sa-mi spuna cineva cum s-a facut chestia cu oamenii care inoata prin apa?
|
Suprapunere de imagini. Adica 3 filmari separate: inotatorii, solista si strada cu precautii de cadraj si fundal la filmare si apoi amestecate in computer. A costat cam vro 20.000 de para platiti de Nicu Gheara - peste de lux.
|
mersi mult de informatii...
nu prea conteza cine a platit videoclipul...conteaza ce-au reusit sa faca...asa si 3sudest dau o gramada de bani pt inchirieri de elicoptere si alte prostii si tot niste jeguri de clipuri au... |
Sal'!
io auzisem ca a costat vreo 50 de mii de euroi, filmat undeva prin ghermany, la Frankfurt... :roll: anyway, "virgina ispititoare" cânta ca o varza... Parerea mea! |
Nu, 20.000 e cifra corecta. Chroma-key-urile au fost filmate de unul dintre absolventii aia ratati de UNATC de care ne spunea catallin ca fac Meteo, restul in Germania cu un operator care a venit "la pachet" cu aparatul de filmat...
Iti aduce aminte probabil de Ricky Martin cu "She Bangs", dar efectul a mai fost facut si in multe alte clipuri (Portishead, Smoke City, etc.). Salutari, Andrei |
Originally Posted by Amyd:
Ah, unul din aia zece de la "Din dragoste".Da, da, da... |
nu amyd...nu ma refeream la videoclipul lui Ricky Martin desi acum cand ai zis tu, mi-am adus aminte si de el...nu mai stiu exact cum se numea formatia la care ma gandisem...posibil sa fi fost una din cele mentionate de tine...
|
dazzled
wow, guys :o , you surely know your stuff!!! it's my first time here, so treat me kind!!! cat despre mine, fiind recent rupt total de cabletv am cam incetat sa asociez diferitele formatii/melodii cu clipul respectiv. Ah, ca sa nu mint, am vizionat recent masterpiece-urilr realizate de baietii de la media pro pentru proaspetzii cadetzi de la popstars (*) .sincer, ma asteptam la mai rau. pentru mine o piatra de hotar in ceea ce priveste my likes/dislikes in materie de videoclipuri a fost marylin manson si imaginea pe care a reusit sa si-o creeze worldwide
|
|
All times are GMT +2. The time now is 01:06. |