![]() |
Originally Posted by raptor:
mai, din ce stiam eu, parca si la Pisica alba, Pisica Neagra muzica a fost facuta tot de Bregovic...bine, nu sunt foarte sigura si nici n-am verificat, dar eu asa imi aduc aminte... totusi Bregovic a avut coloane sonore reusite si pt filme care nu au fost regizate de Kusturica de exemplu Regina Margot. in ceea ce-l priveste pe Kusturica, eu ma tot intreb oare cum a reusit sa faca Arizona Dream...mi se pare ca e atat de diferit de stilul pe care l-a abordat in celelalte filme... |
La Pisica Alba Pisica Neagra.... a fost coloana sonora a lui Bregovic
|
Bregovic nu a avut nici o legatura cu coloana sonora de la "Pisica alba, pisica neagra".
pe http://imdb.com/title/tt0118843/fullcredits scrie "Original Music by Vojislav Aralica, Dr. Nele Karajlic, Dejan Sparavalo" Iar interpretarea va spun eu ca apartine formatiei "Emir Kusturika & No Smoking Orchestra" (cei care au venit si au cantat in romania acum vreo 3-4 ani) intrucat am sountrackul. Mai documentati-va inainte sa faceti afirmatii aiurea si sa le si postati. |
hm... Acum trei luni am luat un CD cu Bregovic pe care sunt melodii si din pisica alba si neagra, eu am pus botul si intradevar nu m-am documentat, dar nu e moarte de om.
|
Originally Posted by Leonard:
Leonard asa stiam si eu... Ca Bregovic a facut OST-ul... Si stii de unde? Ca asa am retinut din promo-ul de la Pro TV cand au dat filmul... Mama lor :x |
eu as aintleesesem din trailerul pe care tin minte ca l-am vazut la cinematograf...ce-i drept e mult timp de atunci si intr-adevar ar fi trebuit sa verific...
|
jen,dva,tri shtar, Kusturica e sukar.
de fapt care e schematismul principial de care sufera Kusturica,ma tot intreb. e un "ce" care se regaseste constant fie in Vremea tiganilor,fie in Underground fie in Pisica alba,pisica neagra.Ca astea ar fi tiganii,tigania, nu ma multumeste. De fapt ce poate face un regizor,innafara de-a arata cum stau lucrurile? Stau lucrurile altfel pt non-balcanici,daca regizorul sintetizeaza niste stari de fapt ale balcani(ci)lor? Underground e o epopee,Vremea tiganilor istoria conditiei tiganesti,a blestemului neamului , iar Pisica alba,pisica neagra o comedioara amoroasa. |
All times are GMT +2. The time now is 07:25. |