![]() |
si eu cred la fel, ca e o greseala : "pute" in loc de "putea" :)
|
Ha, ha, very funny... Of couse it's a f**kin' type-O, duh?
Bine ca nu ati sarit la Spielberg! |
filme supraevaluate,filme subevaluate
Un film mai mult decat imbecil:Tigrul si dragonul.
|
Re: filme supraevaluate,filme subevaluate
Originally Posted by marx:
OK, here we go!!! Inainte de a incepe, vreau sa te intreb de cate ori ai vazut "Crouching Tiger, Hidden Dragon" (daca la asta te referi). Prima data cand l-am vazut, cam si eu am ramas cu aceeasi impresie: gargara inutila, vorbe aiurea de duh, scene de lupta neverosimile, personaje ridicole. Dupa accea, filmul a venit pe HBO, in varianta chinezeasca si m-a luat prin surprindere. Nu se vorbea chiar atat de mult, majoritatea scenelor de lupta erau antrenante (chiar daca se vede ca unii actorii se chinuie sa se prefaca ca se bat), Li Mu Bai stia ce scoate pe gura, iar dialogul dintre personaje era insotit de priviri care insemnau maui mult decat toate vorbele din film, iar personajele nu erau ridicole, ci colorate, excentrice, privite mai de-aproape fiecare reprezenta ceva. Sfatul meu pentru marx: mai uita-te o data la film si incearca sa descoperi semnificatia finalului! |
filme supraevaluate,filme subevaluate
Ai dreptate cu semnificatia finalului,dar e prea putin dintr-un film ce vrea sa poarte 1001 de simboluri si idei.Ai vazut "Big Kahuna" cu DeVito si K. Spacey?E un film teatralizat,in sensul spatiului de actiune si al dialogurilor,la care te poti plictisi f. usor.In final,DeVito exceleaza intr-un monolog ce te face sa-ti reamintesti apoi secventa cu secventa intreaga desfasurare ce pana atunci ti se paruse monotona si lipsita de substanta.Asta numesc eu un final fantastic.In Tigru&dragon finalul e doar o simpla morala de viata la care te astepti, nu e ceva rascolitor.
|
supraevaluat: The Shawshank Redemption. prea hollywood/siropos. faza cu barbatul alb si heterosexual care invinge toate greutatile s-a facut de sute de ori - chiar si in anul respectiv (vezi forrest gump)
|
Mie mi-a placut filmul. E facut in stil american ce-i drept, dar are sirop in limite acceptabile. Oricum, daca ar fi sa judecam dupa principiul ca toate filmele in care binele invinge raul sunt proaste nu ne-ar mai ramane de vizionat decat cel mult 5% productii hollywood-iene.
Incerc sa-mi imaginez in rolul lui Tim Robbins un barbat negru (pardon, de culoare) si homosexual... :) |
LOTR 3 - supraevaluat
Rebel fara cauza - subevaluat Fight Club - subevaluat |
Originally Posted by Lino:
da' cine l-a subevaluat? |
Academia :D
|
fuck the Academy
|
Seria "The Fast and the Furious" supraevaluata doar de cei care joaca NFS UNDERGROUND. Adica YO!!!!!
HA! Luati de-aici cei care il subapreciati: The Fast and the Furious - Tokyo Drift |
Amelie - supraevaluat - apreciez doar originalitatea la acest film...
|
supraevaluat ar fi 'crash' al lui paul haggis, la care m-am plictisit: cu exceptia a 2 scene tari (evident, aia cu pistolul, fetita si 'mantia invizibila') si a interpretarilor, totul e copy&paste dupa 'short cuts', 'magnolia' (a se vedea finalul de la 'crash', furat cu nerushinare!) 'si kiar 'collateral' - toate, filme mult mai bune... (iar acesta din urma, nemeritat de subevaluat!): in limitele 'filmului de gen', thrillerul lui michael mann are mai mult stil & eleganta decit drama interrasiala a lui haggis.
|
amen
|
Originally Posted by crin3l:
|
Originally Posted by Supastar:
|
Originally Posted by Supastar:
daca so Amelie intra la filme supraevaluate... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
aferim si toti mi-au sarit in cap knd am indraznit sa zic si eu asta pe la "voi despre filme". ce sa-i fac daca nu am prestigiul lui als.... :(( |
la 'supraevaluari' il introducem cu bunavointa pe brian de palma (singurul lui film care mi-a placut e 'carrie'; si sa nu ma luati cu 'scarface' sau 'the untouchables' !). la subevaluate, m-as risca cu 'solaris'-ul lui soderbergh...
|
All times are GMT +2. The time now is 01:21. |