![]() |
Bright
Originally Posted by jediklaus:
Mie unul Cameron Bright mi se pare ca face exact acelasi gen de roluri: un pusti cu privire sumbru-haituita, de copil crescut prea repede pe umerii caruia apasa o mare povara si care nu poate avea incredere in nimeni. Si se pare ca producatorii i-au si lipit pe fruntea aceasta eticheta, asa ca il distribuie numai in roluri asemanatoare: copil in jurul caruia se tzes o multzime de interese (gene-leac in "Ultraviolet", copil clonat in "Godsend", mutant-pericol pt. toti in "X-Men III"). In "Running Scared" schimba putin, dar nu foarte mult. Oricum, e un rol care il solicita mai mult si da, este de urmarit... :) Sa speram ca nu cade victima supraspecializarii, un fenomen tot mai raspandit in stereotipul Hollywood (o alta victima: Marcel Iures, cu rolurile sale de ofiter german, si chiar Dakota, care in mai toate filmele sale tzipa si tzipa si tzipa... - cu exceptia lui "Dreamer") |
Kristen Dunst in Interview with the Vampire m-a rupt. De la Virgin Suicides s-a 'comercializat'.
Pun pariu ca de HJ Osment nu o sa mai auzim peste cativa ani......a batut fierul cat a fost cald dupa 6th Sense cu inca vreo 3 filme si gata. Christina Ricci mi-a placut in Mermaids, a "crescut" foarte frumos. Tatum O'Neal n-a luat Oscarul cand era mica? Acu' mai misca?? Da de gemenele Olsen nu ziceti nik? :D Eu cred ca o sa le admiram in Playboy in curand! |
Din spate
A mai aparut o pustoaica si vine tare repede din urma... Numele ei este Jodelle Ferland si, cu ochisorii ei supradimensionati, este cel mai adesea distribuita in roluri horror/fantasy. Ea este fetita din "Silent Hill" (scenele horror ale filmului au efectul pe care-l au poate si pentru ca Jodelle este genul acela de copil pe care nu l-ai atinge nici cu o floare...) si, inainte de asta, a jucat rolul principal in "Tideland" al lui Gilliam. Filmul o sa aiba premiera in Romania pe 3 noiembrie...
Fotografii de-ale ei gasiti pe http://www.imdb.com/name/nm0272706/ |
(doua motive 'tari' pt. a aduce topicul mai in fata :P )
-pustii din En Kärlekshistoria (Roy Andersson, 1970, Suedia), Ann-Sofie Kylin & Rolf Sohlman pe numele lor - din ce-am vz. eu pana acum ii 'depaseste' doar Jodie Foster in 'Taxi Driver'! - baietelul dintr-un (alt) film al marelui De Sica, I Bambini ci guardano (1944): Luciano De Ambrosis - idem, interpretare stralucita, desi e tot din zona aceea, usor blamata aici, a rolurilor care solicita aptitudini proprii actorilor adulti. |
T.J. Lowther - A Perfect World (cu Kevin Costner)[/b]
|
Danny Lloyd si Jodie Foster
|
All times are GMT +2. The time now is 17:01. |