Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actrite (chiar) interesante (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81624)

toni 26 Feb 2003 17:20

Deosebit acest subiect, mai ales devierile de la el. La mine actritele se impart in doua categorii : Marilyn Monroe si celelalte.
...si uite cum se-ncing spiritele...

Lizuca 27 Feb 2003 17:55

-Juliane Moore pt "The End Of the Affair" (poate cel mai profund film despre dragoste, ura si gelozie)
-Juliette Binoche pt "Chocolat", "Fatale", "English Patient"
-EMMA THOMPSON pt "Remainings of the Day", "Sense and Sensibility"
-MERYL STREEP pt. "Sophie's Choice" si orice alt film in care a jucat (este frumoasa, talentata, naturala, gratioasa), "Vanatorul de cerbi", "Moartea ii sta bine"
-Cate Blanchett pt. "Bandits"
-Susan Sarandon pt. "Thelma and Louise"
-Winona Ryder pt. "Edward Scissors Hands", "Girl, interrupted"
-Sophie Marceau pt. "Braveheart"
-KATE WINSLET pt. "Titanic", "Iris", "Jude", "Sense and Sensibility"
-JUDI DENCH pt. "Iris", "Chocolat", "Elizabeth"
-Meg Ryan pt. dragalasenia si naturaletea ei
-Fay Dunaway pt. "Arizona Dream"
-Robin Right Penn pt. "White Oleander", "Love", "Forrest Gump"
-Sissy Spaceck pt. "In the Bedroom"

Lizuca 27 Feb 2003 17:58

Ar mai fi si Juliette Lewis pt. "Natural Born Killers"

Lizuca 27 Feb 2003 18:03

Ar mai fi si :

-Uma Thurman pt. "Pulp Fiction", "Gattacka"
-Annette Benning pt. "American Beauty"
-Kathy Bates pt. "Green Fried Tomatoes"
-MARY STUART MASTERSON pt. "Green Fried Tomatoes", "Benny and June"

MinRep 27 Feb 2003 21:01

"Ar mai fi"...

Cam mult completari. Puteai doar sa reeditezi un mesaj.

"Marlyn Monroe si restul"? Acum, conform rubricii "Actrite [...] enrvante", mi-am dat seama ca sunt o groaza de tipe mai AIUREA, dar, stai sa intreb:

- Audrey Hepburn, Meryl Streep, Katherine Hepburn sau Julie Andrews intra la "restul"?[/quote]

theo 28 Feb 2003 15:18

Pentru ca nu pot aprecia masura in care sunt interesante (invidie...) le-as defini drept actrite talentate si frumose: Julie Andrews, Audrey Hepburn, Meryl Streep, Juliette Binoche, Jodie Foster, Gwyneth Paltrow.

MinRep 28 Feb 2003 16:43

Sunt de acord, dar...

Parca...

Totusi...

Lizuca 28 Feb 2003 22:18

Pt. Min Rep : Imi pare rau ca te-a deranjat faptul ca am facut atatea completari. Nu am intentionat sa scriu mai multe mesaje. Pur si simplu imi mai aduceam aminte de alte actrite care m-au impresionat tare mult si nu stiam ca pot reedita un mesaj. Nici acuma nu stiu cum. Poate ma lamureste cineva. :o

Am omis sa precizez o alta actrita pe care o admir foarte mult : Gwyneth Paltrow penru superbele roluri din : Sliding Doors, Shakespeare in Love, A Perfect Crime, Great Expectations, Se7en, ... :wink:

ricutza 28 Feb 2003 22:24

nu prea sunt de acord cu Gwyneth Paltrow...in afara de Shakespeare in love si de cateva aparitii secundare (in Seven si inca uin film al carui nume nu-l mai tin minte) nu prea a mai facut nimic care sa-i demonstreze talentul (in caz ca are asa ceva). Oricum am senzatia ca poate juca numai un anumit tip de personaje care de obicei nu sunt prea complexe!
parerea mea este ca intra in categoria actritelor extrem de plictisitoare!

Hell_Girl 02 Mar 2003 01:00

Nicole Kidman pentru The Others, Moulin Rouge, The Birthday Girl, Eyes Wide Shut, Practical Magic,Far and Away,Days of Thunder
Liv Tyler, Cate Blanchett, Judi Dench, Fanny Ardant etc

MinRep 02 Mar 2003 06:45

Originally Posted by Lizuca:

Pt. Min Rep : Imi pare rau ca te-a deranjat faptul ca am facut atatea completari. Nu am intentionat sa scriu mai multe mesaje. Pur si simplu imi mai aduceam aminte de alte actrite care m-au impresionat tare mult si nu stiam ca pot reedita un mesaj. Nici acuma nu stiu cum. Poate ma lamureste cineva.

Nu ma deranjeaza completarile, glumeam doar :lol:

Daca te duci a mesajele tale, in cadrul forumului, vei observa ca langa butonul "citat" pe care il ai la toate mesajele, este un buton "edit". Acolo iti apare din nou mesajul tau, pe care poti sa-l modifici cum vrei.

Cu Gwyneth Paltrow e discutabila chestia. As incadra-o la actrite bune, nu excelente sau foarte bune. Oricum, arareori "interesanta".

Leonard 03 Mar 2003 17:32

Cele mai interesante actrite...

Juliette Lewis (pentru Natural Born Killers, Kalifornia, From Dusk Till Down)
Robin Wright (pentru mai multe, in fiecare film parca s-ar interpreta pe sine)
Helena Bonham Carter (Fight Club, Novocaine)
Uma Thurman (Pulp Fiction, Tape)
Carrie Anne Moss (pentru Memento in primul rand si de ce nu... Matrix)

Arhanghell 04 Mar 2003 00:54

she-devils

emily watson, emily watson, emily watson si claire forlani...
claire forlani...tare faina fost-a-n meet joe black...

MinRep 04 Mar 2003 17:21

Sunt de acord cu Helena Bonham Carter si restul, dar Carrie-Ann Moss? Nu joaca rau, dar nu as incadra-o la "interesant". Nici pe Forlani.

iadrianik 05 Mar 2003 17:22

Mie mi se par interesante (si talentate) Judie Foster, Juliette Binoche, Juliette Lewis.

ricciotto 05 Mar 2003 18:19

am citit recent o parere a cuiva despre "gattaca" - incepea la modul: "in sfirsit, mi se adevereste banuiala ca uma thurman si jude law sunt rezultate ale ingineriei genetice" :) si andrei gorzo i-a dedicat ultimului un eseu memorabil.

revenind la actrite, le-as mai adauga pe: jodie foster, julia roberts, julianne moore, isabella rossellini, geena davis, lucy liu, drew barrymore. they eat up the screen. daca un film o include pe vreuna dintre ele, stau si il vad, oricit de idiot ar fi in rest. bag seama deci ca vor fi fiind interesante cu adevarat in ochii mei actritele cu pricina :)

dar de ce doar actrite "cu adevarat" interesante si nu si actori la fel? si pe urma, de ce si nu critici de film cu adevarat interesanti, asta chiar ar fi un subiect, ia sa trec la lucru...

ricciotto

Luke_Dorian 12 Mar 2003 08:44

Cate Blanchett-Bandits,Elizabeth

iadrianik 16 Mar 2003 21:57

in ultimul timp mi se pare din ce in ce mai interesanta Nicole Kidman, mai ales dupa ce am vazut Eyes wide shut si The others.

iadrianik 17 Mar 2003 23:40

as adauga-o si pe Julianne Moore, nu pt rolul din Hannibal, ci pt cel din Magnolia

Hell_Girl 17 Mar 2003 23:48

Eu as zice ca Julianne Moore e geniala in The End of the Affair.

All times are GMT +2. The time now is 10:43.