Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Sergiu Nicolaescu (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81598)

Tripp 14 Nov 2002 12:52

Multumiti de Sergiu? Bravo! Din cauza lui-si din cauza lui-merg lucrurile asa in cinematografie! Legea aia pe care o impune este o timpenie!Si minariile pe care le face pentru bugete?! Si presiunea pe care o face asupra televiziunilor particulare? si usa lui deschisa pentru toate manariile ce tin de vanzarea salilor? Si marele film cu "mari cintareti autohtoni" pe care l-a anuntat de curind? E senil si rau intentionat! Asta-i cu Sergiu la ora actuala...

ricutza 17 Nov 2002 00:31

ce ziceti de urmatoarea afirmatie a domnului Sergiu Nicolaescu:"Eu nu fac politica!Am intrat in parlament ca sa ajut cinematografia romaneasca!"

si despre cele doua proiecte ale sale ce stiti?eu am aflat doar ca actiunea unuia dintre ele se va petrece la Timisoara in timpul Revolutiei din '89.iar celalalt se vroia o comedie usoara(si probail foarte comerciala) cu starurile momentului gen Stefan Banica Jr.

patch4all 28 Feb 2003 14:16

Ricutzule, este posibil ca Nicolaescu sa fii intrat in parlament pentru a ajuta cinematografia romaneasca insa la modul mutatis mutandis, ajutandu-se probabil pe el in primul rand :wink:
Cat despre filme cu Stefan Banica jr. nu vreau sa imi mai amintesc.....ma deprima si ma dezgusta personajul acesta.

MihaiD 28 Feb 2003 15:50

Shapoi ce ?!? - daca se ajuta pe el intai - nu facem toti asta?
Sau poate ai auzit tu pe cineva sa fi reusit sa puna in practica idealismul?
Oricine se ajuta pe el intai.

Sa luam situatia urmatoare de exemplu:
Premise: Sa zicem ca locuiesti intr-un apartament amarat in rahova si conduci o dacie din 86 pt care ai facut eforturi mari financiare spre ati plati Asigurarea pe jumatatea de an in curs.
Ti se ofera ca in filmele americane printr-un concurs "fericit" de imprejurari sansa de a deveni senator pentru ca ai niste idei extraordinare despre cum sa ajuti patura x a populatiei.
La doua luni de zile dupa chestia asta unde crezi ca ai locui si ce masina crezi ca ai conduce?

Nu trebuie sa-mi raspunzi neaparat doar sa-ti pui tie intrebarea.

Eu as spune ca daca reusesti efectiv sa ajuti patura x a populatiei dupa cum ti-ai propus nu mai conteaza in ce fel si din ce motive s-au metamorfozat locuinta, masina si stilul tau de viata.

LOL

patch4all 28 Feb 2003 16:46

Poate ca nu stii ca SN nu are nici o treaba cu rahova sau cu daciile cam de prin 65.... vorbeam despre o persoana aparte nu mai face comparatii aiurea, nu isi au rostul. SN sta pe langa mine si stiu ca nu e un tip sarac. Dar nu asta conteaza...despre a te ajuta mai intii pe tine sunt perfect de acord sub rezerva faptului ca de multe ori aceasta actiune isi pastreaza caracterul primar-personal in cele mai multe cazuri pentru totdeauna....insa sigur cred ca SN e o exceptie........

ricutza 28 Feb 2003 23:00

pe mine nu m-a deranjat la Sergiu Nicolaescu faptul ca s-a facut senator si si-a inceput doua filme...m-a surprins faptul ca nu-si da seama cat de penibil suna, venind din partea unui senator, faptul ca el nu vrea sa faca politica si ca vrea sa ajute cinematografia romaneasca... probabil ca si Irina Loghin vrea sa ajute muzica romaneasca iar Vadim a intat in politica pentru a salva poetii ratati! si de tara asta cine se ocupa?

patch4all 03 Mar 2003 12:30

Poate Cinemagia :wink:

emanuel 03 Mar 2003 12:31

Suntem onorati! :D

catallin 21 Apr 2003 14:57

Nici nu-i asa de rau ca are Sergiulica mesaj patriotic. rau e ca e caelasi de 20 de ani. Eu zic ca suntem destul de intligenti ca sa il fi inteles pana acun si sa ne fi saturat. Chiar daca a schimbat comisarul cu domnitorul si pe amandoi cu ofiterul roman teza e tot aia "N-am nimic, as un fleac, m-au ciuruit dar le arat eu mama lor de fascisti vanduti turcilor care tanjeste la tarisoara noastra".
Oricum nu va mai certati fratilor ca senatorul revine acum cu doua filme ca regizor si cinci ca producator ca sa ia si banii de pe masa.
Debuteaza ca documentarist si va face un reportaj in Irak cu trei milirde de lei in conditiile in care televiziunile produc asa ceva cu vre-o 20 de milioane bucata si nici nu ar avea alte surse grase de finantare din partea parlamentului roman pentru ca Maresalul Nicolaescu va fi detasat in Irak ca si reporter de razboi pe langa trupele americane. Nimeril-ar vre-un Ali ca si asa de glont a visat s-o mierleasca. (*)

Ambra Blu 22 Apr 2003 11:03

Originally Posted by catallin:

Nimeril-ar vre-un Ali

nimeri-l-ar vreun.

catallin 24 Apr 2003 08:37

Ce ziceti de un alt nicolaescian, Mircea Daneliuc care declara intr-un interviu ca el nu merge la film pentru ca nu vrea sa vada porcarii si e convins ca nu apierdut nimic valoros pentru ca are o muza care ii pate la usa de fiecare data cand apare ceva de vazut si astfel pac fuge la capodopera si nu o scapa. Va dati seama, daca asta face asa pai atunci aia mai mari de afara inseamna ca umbla legati la ochi ca sa nu isi consume acuitatea vizuala pe prostii.

Sergiu Nicolaescu 10 Jun 2003 13:15

de fapt, sunt foarte tare!

baubaul 14 Jun 2003 10:33

Personal nu-mi place Sergiu Nicolaescu ,da cand eram copil si nu stiam ce e ala un film lucrat inteligent imi placeau filmele lui istorice(bravo lui!)
Dar tocmai am revazut filmele lui de "comisar" :P "Cu mainele curate,Ultimul cartus etc" si ce parere am acum...thumb down...Unu prezentarea(titlul numele actorilor etc) filmului imi aduc aminte de niste romane politiste de duzina foarte foarte proaste,rolul interpretat de Sergiu al nostru e cam penibil si cam rip-off din filmele vechi americane cu gangsteri ,el un adevarat barbat cu accent impecabil chiar si cand isi da duhul "Un flEc m-au ciruit.." ,mda nu am ce zice barbat adevarat se arunca,se rostogoleste in costumul impecabil care ii si ramane asa ,la fel ca si freza ,... impresionant..
Despre filme...este o scena unde intr-un internat de copii se impusca un mafiot,iar copii nu au nici o reactie la zgomotul armei,probabil regizorul vrea sa sublinieze o anti-teza intre innocenta copiilor si murdaria gangsterului..
A si intr-un interviu luat de Mircea Badea si Orese critica Gladiatorul ,nu stiu de ce...dar el este un regizor original un adevarat macho care nu s-a inspirat niciodata din filmele de peste ocean!

A si sunt cateva articole intersante in Academia Catavencu de acum o luna cred referitor la batranul nostru dinozaur si la mersul cinematografiei romanesti..

umbralumircea 19 Jun 2003 22:50

Nu-mi vine sa cred ca un impostor se foloseste de numele regizorului Sergiu Nicolaescu pentru a face bascalie de cea mai proasta calitate. Avea dreptate profesorul meu care spunea ca pe noi, romanii, nu ne intrece nimeni la mishtouri...

Arhanghell 26 Jun 2003 00:36

bummer

ca mare dreptate avea profesorul asta al tau...
dealtfel noi suntem de neintrecut si pe la altele...din pacate, din fericire...macar suntem.

Originally Posted by umbralumircea:

Nu-mi vine sa cred ca un impostor se foloseste de numele regizorului Sergiu Nicolaescu pentru a face bascalie de cea mai proasta calitate. Avea dreptate profesorul meu care spunea ca pe noi, romanii, nu ne intrece nimeni la mishtouri...

Blue 27 Mar 2005 11:59

Ia uite

Ia uite ca sunt si persoane PRO SERJIU in secolul 21 :w00t:

GhitzaCartitza 15 Apr 2005 21:07

Sergiu Nicolaescu A FOST un regizor bun pentru perioada comunista. Acum GATA! La pensie tatiku!

Blue 04 Jun 2005 12:47

Cica ..

Citat de-a lui Serjiu : " Va mai trece mult timp pana veti mai avea un Sergiu Nicolaescu"

raptor 04 Jun 2005 13:30

.sa fie. ce zici, tu pe cand ne bucuri cu un asemenaea citat?

nume 04 Jun 2005 13:35

Originally Posted by raptor:

.ce zici, tu pe cand ne bucuri cu un asemenaea citat?

Sectiunea asta are nevoie de un moderator permanent.

All times are GMT +2. The time now is 01:00.