![]() |
Originally Posted by omudindulap:
o gandire extrem de sanatoasa care te face sa te simti mai bine la sfarsitul fiecarei zile pe mine nu ma enerveaza omul din dulap:) ..deocamdata:P |
ai o criza existentiala profunda. trateaza-ti-o cu o partida(sau mai multe) de sex! |
On topic: Ma enerveaza, dar nu ingrozitor, cei care isi plang de mila si cei care se auto-diagnosticheaza cu probleme psihice grave. Cele mai la moda sunt tulburarea bipolara, tulburarea obsesiv-compulsiva si dedublarea personalitatii. |
Originally Posted by brax:
Nu ai inteles, ori poate nu m-am exprimat eu corect. Ma refeream la faptul ca ar trebui sa ne vedem de ograda noastra si de barna din propriul ochi, si mai putin, spre deloc, de capra vecinului. Si nu, nu-i judec, caci nu am niciun drept, nu am facut decat sa-mi exercit dreptul la opinie. Ca o fi bine, ca o fi rau.. Legat de intoleranta, ai dreptate, am omis-o, era la etc. rvn, da, am auzit ca face minuni. |
n-am stiu ca e o moda si a bolilor psihice.credeam ca numai a fitelor si a plictiselii groaznice din cauza lipsei de preocupari serioase,care sa ne "satisfaca" pe toate planurile... |
Eu cred ca-s mai multi histrionici. Ii vad zilnic. |
asa ca..ai toata increderea!te vei simti usor ca un fulg, dupa...si o sa postezi doar la "sunt fericit"... |
Originally Posted by rvn:
:))... vezi ca te contrazici. ziceai ca ai probat-o inainte si totusi, inca nu te-am vazut sa postezi la "sunt fericit/a pentru ca..." decat foarte rar. asta inseamna ca nici tu nu prea ai parte? well... prin asta se explica, inseamna ca, "glumele" tale.;) on. ma enerveaza oamenii care zambesc atunci cand sufera. de ce nu vor sa se lase, dom'le ajutati?:-S rectific... nu ma enerveaza. ma intristeaza.:( |
Am observat din postarile omului ca e cam trist, dar virgin chiar nu ma asteptam sa fie. Scuze, nu ma preocupa, nu ma afecteaza in NICIUN fel, nu imi restrange libertatea, nu imi invadeaza spatiul intim, dar nu m-am putut abtine :))
|
asta era o gluma?:-S
|
Wtf?
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
pt ca cei care vor sa ajute nu stiu s-o faca..cel putin in cazul meu
Originally Posted by indiferrent:
mie nu mi se pare deloc ca e trist, ci doar ca e un tip care are aspiratii si e normal sa fie dezamagit....cand ai aspiratii de la cei apropiati si ei nu se ridica la asteptarile tale e normal sa fii dezamagit iar gluma cu virginitatea chiar e deplasata....si chiar daca ar fi fost sa fie virgin nu vad care ar fi fost problema |
S-ar putea ca omudindulap sa fie mai putin frustrat decat altii.
El a spus ca lucrurile banale, care nu ne privesc in mod direct, nu merita atentia noastra. Am inteles cele spuse dar nu pot fi de acord. Lumea asta se schimba in rau si eu trebuie sa trec peste, sa ignor, sa tolerez. Cum sa-mi cladesc propriul univers intr-un context ipocrit, fals, murdar? Parerea mea e ca thread-ul asta e mai mult despre tristeti, nu despre nevroze provocate de te miri ce. |
incearca pentru o perioada sa ignori aceste lucruri marunte sa vezi daca simti vreo diferenta
|
Uneori pot, alteori nu. Degeaba incerc sa le ignor, le vad.
Mai trist e cand nu ai cui sa deschizi ochii. |
Asteptam de ceva vreme sa-l intep putin, chiar cu riscul de a-mi atrage destule antipatii (ceea ce s-a si intamplat). Daca e baiat inteligent (si este) va sti si va intelege de ce, nu ma va baga in seama si, daca e mai mult de atat, nici nu se va supara.
|
Originally Posted by klaudya_e:
Stii cum e? daca un om nu vreau, nu il poti convinge oricat ai fi de priceput.;) subscriu la faza ca indifferent a exagerat. oricat de mult l-as respecta, sunt de parere ca ceea ce a spus e deplasat, mai ales ca nu era o gluma.:( |
dragon,
nu toate partidele de sex se termina cu orgasm...cred ca nu e nevoie sa-ti spun asta.. |
ma enerveaza rau, dar rau de tot, marlanii care poaarta ochelari pe ochi cand nu e soare... sau cand plouaX(
|
|
Originally Posted by iiii:
|
|
|
Era o gluma, evident, doar n-am crezut ce am spus. Probabil, oricat de mult nu m-ar suporta el, nu trebuia sa fiu atat de rau si ironic, dar nu m-am putut abtine :)) . Nu-l va deranja pentru ca tot eu mi-o iau la fund, dar pe asta am si mizat :)
|
|
|
|
Originally Posted by indiferrent:
(as fi pus-o in engleza dar am promis sa nu mai scriu, chiar daca ar fi sunat mult mai sexy asa) esit maso?:-/ @rvn, ai grija ce iti doresti.... dar daca vrei, asa sa fie.:) |
|
ha ha ha
apa de ploaie e mai murdara ca praful! deci chiar aveau motiv! |
|
|
|
poate spuma este de la stingatorul de incendiu,care e obligatoriu sa-l ai in portbagaj.
|
tu asa faci nu? scoti stingatoru si speli parbrizu nu? ce iti mai e si cu Calarasiu asta.... :-?
|
faptul ca exista judetele Vaslui si Botosani
http://stirileprotv.ro/emisiuni/roma...prostimea.html |
atunci nu e bine..trebuie schimbat partererul:))
|
- Stii cand are femeia orgasm?
- ?? - Cui ii pasa? =)) =)) =)) Inainte sa imi sara toate fatucile in cap. E o gluma. Opriti-va din indignare. |
dar nu se supara nimeni:)
eu nu inteleg barbatii care sunt dati pe butonul de "mute" cand au orgasm |
Eu il stiam asa:
De ce mimeaza femeile orgasmul? ? Cred ca noua ne pasa........:D |
Originally Posted by ghost90:
eu nu inteleg de ce ar mima:-O |
@danonino... gluma ta m-a dat pe spate... mai mai ca era sa am orgasm. daca ai fi continuat, terminam. no, amu inainte sa imi sara toti feciorii in cap: era o gluma. Opriti-va din a va imagina chestii.>:) |
|
Quote:
nici eu....da' sunt cu gramada...sper din tot sufletul sa se inteleaga ca nu din experiente personale :) |
|
|
activitati cat mai variate combinate cu sex... |
Originally Posted by Vortex:
care act? ala de casatorie,sau ala de divort? |
sexual...:D
|
All times are GMT +2. The time now is 18:11. |