![]() |
Crede-mă că eu sunt regina genunchilor juliţi şi plin de cicatrice.
Ultimele vânătai o am de când m-am lovit de un bolovan în timp ce înotam spre el. Îl credeam mai departe. În prezent am cinci vânătăi pe picioare, urâte, mari şi dureroase. :)) |
Nasol, vave... Vanatai imi fac si eu fest, dar asa niste bube cu coaja n-am mai avut de cam multisor. Bine ca nu ne rupem picoarele! :D
|
Bine spus. Să sperăm că nu ni se va întâmpla aşa ceva.
În prezent sunt necăjită că nu îmi găsesc o chirie convenabilă ca preţ şi calitate. :-S |
Peste aprox 1 luna incepe din nou facultatea.Ce repede a trecut vacanta.
|
Originally Posted by Cristina_:
|
... de maine iarasi se incepe munca.
|
Originally Posted by Gebeleizis:
|
de luni incepe scoala si o sa fie nebunie prin oras :(
|
pentru ca am uitat telu in masina unui prieten si acum nu am telefon si ma simt fara acel ceva./.....
|
Ca am picat la taxa in anu' 3....8300 RON <:-P
|
Originally Posted by bremen1980:
ca bine zici...nu-mi vine sa cred cum s-au dus ultimii 7 ani din viata si ma vad acum la un alt pas important si in loc sa fiu fericit parca am aceleasi regrete ca acum 7 ani cand m-am mutat singur intr-o garsoniera...o garsoniera pe care din pacate o voi elibera maine pentru un apartament de 2 camere...stiu ca suna aiurea dar am asa o parere de rau foarte greu de descris sau de inteles.:( Nu, nu era garsoniera mea(in acte)...dar atatea amintiri ma leaga de cei 30 de metri patrati... Toti mi-au spus zilele astea ca-s "emo cu briceag":)) ca in loc sa fiu fericit ca o sa am casa mea,una mult mai mare, mai bine situata, proaspat renovata, mobilata etc... stau sa ma leg de trecut...dar plm...nu ma pot desparti de unele lucruri atat de usor precum fac altii. Singurul gand bun ce sper sa nu fie datorat unei ultime sticle de vin abia deschise si pe care sper sa o termin intre acesti pereti, e ca garsoniera nu va fi vanduta, va ramane in familie si va fi inchiriata unei proaspete studente pe care abia astept s-o vad...din mai multe...motive:-? |
Je voudrais que tu ai compris...
http://www.youtube.com/watch?v=STTRJ...ayer_embedded#! |
Sunt al naibii de nefericit, din simplul motiv ca sambata dimineata, mort de beat dupa cluburi si carciumi, mi-a cazut aifonu in taxi, si dus a fost.
|
Ioi, sunt oribile momentele astea, mai ales ca nu-ti poti recupera bunul, furat sau pierdut, nu conteaza. Politia te trimite la compania de telefonie si viceversa. Eu nici acum nu m-am resemnat dupa ce am ramas fara un telefon in buricul targului pe la inceputul anului, sta-le-ar sarmaua-n gat membrilor familiei celui care l-a furgasit! >:)
|
Originally Posted by iiii:
Data viitoare ia-i o carcasa care poate fi prinsa cu un lant de blugi in caz de-ti sare din buzunar macar atarna, sau ia-ti o scarba de telefon cu functii standard atunci cand planuiesti sa te cocosezi de bautura,macar daca-l pierzi n-o sa-ti para asa de rau.:)) |
>:) deci, la politie e zero, atat de beat eram ca nu am facut comanda la taxi, m-am postat in statie la hanu lu manuq, si primu verde care a trecut am ridiat mana, m-a intrebat unde merg, i-am zis drumu taberei, m-a intrebat mai exact unde , i-am zis ca pe timisoara a zis ok. m-am postat in spate si dus am fost, pe drum tin minte ca am mai vb cu omu despre twente, stiu ca am scos telefonu sa vad cat era cceasu, si acum tin minte ca arat 06:02, l-am bagat in buzunar, am continuat drumu.
Tin minte ca vb despre twente, etc, si am ajuns. am platit , si spre greseala mea, nu am verificat bancheta din spate cand am coborat, cum fac de obicei, am pus mana la pantalon in dreptul buzunarului, unde era portofelu, si am zis ca e telefonu, i-am urat sarbatori fericite, seara frumoasa si dus am fost. Ajung acasa, si acum e faza frumoasa : unde e aifonu? cu greu ma deplasez la pantaloni, la geaca, iau alt telefon, si sun, si mare mirare suna : opresc muzica sa aud , dar nu am auzit nimic. sun in continuu, si incep sa am flesuri ca in cluburi il aveam , in fire il aveam etc... suna si suna si suna si dupa 10 minute imi respinge si apoi telefonu inchis si asa a ramas mandea fara telefon fix in ajunul sarbatorilor. concluzie: 1. bag telefonu numai in buzunar cu fermoar. 2. ma uit la numarul taxiului 3.verifi bancheta inainte sa ma dau jos 4.nu mai vorbesc cu taximetristi 5.avea un logan galben 6.avea si gipies 7.daca ma mai urc vreodata in masina cu ala, ca de uitat nu il uit indoi telescoapa pe el daca vad telefonu meu 8. sa dea dumnezeu sa nu petreaca craciunul cu cei dragi. 9.e un lucru ce naiba? o sa imi iau altul... nu e un capat de lume,dar,era lucrul meu , care il foloseam 10.vinovat sunt eu , si recunosc ca daca as gasi un iphone intr-un taxi nu l-as returna >:) |
lasa, maestre, ca asa stie sigur Mosu' ce sa-ti aduca. La un aifon mai bestial pe viitor!
daca te consoleaza ideea cu capra veciniului, sa stii ca noi avem un prieten care era atat de baut ca si-a uitat Mac-ul intr-un taxi. si tot dus a fost... |
auch auch auch
dar stiu ca barbosu in rosu, anu asta ciuciu aifon... |
normal si logic : eu --->acasa in pat
realitatea : eu ---> munca |
Eu sunt pe cura de cafea. Cred ca am ajuns la 2 litri pe zi. Marti mi-am trecut in revista toata familia poate gasesc vreo matusa care sa-mi dea o renta sa frec si eu menta la Paris. Nu am gasit decat una din America, da' aia nu e interesata cica... Poate se senilizeaza pana la anul pe 3 ianuarie si revine la sentimente mai bune.
|
Ieri am citit despre un accident oribil si de-atunci nu-mi revin, nu stiu cum poti sa te pastrezi in toate mintile dupa ce ti se intimpla asa ceva. Oricum in L'age de tenebres, exista un fragment care exprima exact ce valoare pune un stat/guvern pune pe pierderea capacitatii de functionare a unui om. In film, intr-un accident de masina in care un om si-a pierdut ambele picioare statul era interesat sa primeasca de la omul respectiv 50% din banii pe stilpul, proprietate de stat, care a fost darimat. Extrem de realist filmul, vad ca nici n-a mai facut alt film dupa el. Extrem de trista societatea asta in care banii primeaza.
|
aandra si freakdoll nu vor sa vorbeasca cu mine
|
Bai de data asta chiar ai nimerit topicul.Si eu as fi nefericit sa am atata timp si sa nu stiu decat sa`mi fac clone pe cinemagia.
|
Mi s-a dus motorasul pentru AF de la obiectiv(18-55 Canon)...si cica trebuie sa-l trimita la Canon pentru remediere sau inlocuire, deci 2 saptamani minim:( Garantie cu un singur scop: "mai bine iti iei altul"...ceea ce probabil o sa si fac.
L.E. Trebuia sa aiba si F64 o "buba"...ca prea bine organizati mi s-au parut pana acum. |
Nasolica.Cum naiba s-a intamplat chestia asta? De cat timp il aveai?
|
De la sfarsitul lui octombrie 2011. Am luat exact ce am nevoie pentru fotografii de produs:
- Canon 500D cu obiectiv 18-55(fara stabilizator) - Cort fotografic pliabil 150x150cm - 2 Blitzuri externe slave Fancier - 1 trepied Foto Ma asteptam sa crape blitzurile primele...dar uite ca nu a fost asa. Dracu stie de ce s-a dus motorasul...poate din cauza deconectarii si reconectarii aparatului in repetate randuri cu blitzurile... |
Pai si care e buba la F64 pana la urma? Ti`l trimit la Canon sau nu? Nu ai tinut mana din greseala pe inelul ala de focusare in timpul fotografiilor nu?
|
Originally Posted by redmen:
Ca mi-l trimit la Canon si ma lasa fara "obiectul muncii" timp de aprox 2 saptamani(teoretic, ca practic am de unde sa imprumut unul de schimb). Daca n-avem de unde sa fac rost de altul, ce faceam?! Asa cum sunt service-uri auto serioase care iti dau o masina la schimb pana iti remediaza problema, asa puteau si macar sa propuna chestia asta... Ti-am spus ca am luat trepied si am facut fotografii de produs cu el, ce sa caut cu mana pe inel in timpul fotografiilor?! |
Just asking :)
Si preferi mai bine sa dai banii pe unul nou decat sa astepti 2 saptamani? Tinand cont ca practic ai de unde imprumuta unul in acest timp :) |
Originally Posted by redmen:
Daca suporta si firma o parte din costuri...da...ba chiar mi-as lua unul mai mare...cine stie, poate o sa ma reprofilez pe alte categorii ale fotografiei in curand;) |
Pai daca are garantie nu ar trebui sa platesti nimic tu nu?
|
![]() Andreea Antonescu vedeta mea favorita a imbatranit:(( |
Lasa ca-ti gasesti tu perechea pe forum aici.=))=))=))
|
am fost diagnosticat cu rubeola si tre' sa stau toata saptamana acasa. ca scap de scoala e bine, dar presimt ca o sa ma plictisesc:(
|
rubeola??? omfg! nasol nasol
scoate cat mai multe filme and enjoy odihna.. |
Floare la ureche,vara trecuta eu am stat o luna in casa cu varsat de vant iar dupa prima saptamana mi s-a stricat si laptopul.Bine ca am avut Kindle-ul de pe care mai citeam si puteam sa intru pe net dar se misca greu si Discovery,la care invatasem pe de rost programul.Am iesit afara fix de ziua mea.:))
|
nu-i boala grava........nu simt nimic doar ca sunt plin de pete rosii si am ganglionii unflati [ sper ca e corect ce am zis ]. din pacate n-am voie sa ies din casa si asta ma enerveaza.
|
naspa naspa
citeste carti ceachi... |
Si eu am avut rubeola in generala dar e apa de ploaie in comparatie cu varsatul de vant daca-l faci cand esti adult.Dormeam numai pe spate de frica ca eu ma intorc de pe o parte pe alta in pat si imi spargeam toate bubele asa.Pe corp ma abtineam sa ma scarpin dar in cap era jale,parca aveam paduchi!
|
Originally Posted by iiii:
da, o sa termin morometii si o sa imi perfectionez jocul de poker:) varsat de vant n-am avut.........nici nu vreau:| |
e vreo "epidemie" de rubeola sau e doar o coincidenta ca asta e al 4-lea caz pe care il aud in aprox 2 sapt.?
|
pentru ca ma supara fratele cel mic si as vrea sa-l trimit prin curier oriunde sa scap de el
|
e epidemie.
la mine in clasa din 32, 20 au lipsit in ultimele doua saptamani din cauza bolii. |
chucky, de cit timp ai boala? Bea lichide: apa, citrice (fructele adevarate daca se poate facute suc sau intregi) si poti lua si vitamina D3. Cu cit e mai incipienta boala cu atit vitaminele pot sa-ti faca bine si sa scapi mai repede.
|
Culmea dar am si eu un amic in Bucuresti care tocmai a scapat de rubeola si am mai auzit de o firma tot in Buc unde facusera mai multi. Deci se intampla ceva in orasul ala :-? Sa carantineze cineva Bucurestiuuuuu ca ajtia ne da viruji la toootzi :-S
|
cham... io nu am rubeola ... inca...
deci nu cred ca virusu e de aici.... + ca ceachi nu e din buc, deci el poate sa dea la orasu lui... ca sa fiu ontopic... sunt nefericit ca mi-a expirat abonamentu metrorex fix cand nu am bani sa imi fac altu... iar o lege Murphy style |
Nu conteaza ca nu e din Buc. Orice motiv e bun pt a carantina Bucurestiul. Shut the damn gates and burn the fuckers down :))
http://www.youtube.com/watch?v=ka7fWIXMpWs |
Intr-adevar sunt multe cazuri de rubeola si varsat de vant la copii nu numai in Bucuresti si aici in Cluj mama a avut o gramada de cazuri in lista de pacienti.Iar la adulti cazuri de Zona Zoster s-au inmultit.
|
Originally Posted by Chambord:
Parca esti banatean! :D Nu ca as avea ceva cu bucurestenii - mi-am petrecut zeci de vacante la bunici acolo, iar frate-meu s-a mutat si el in capitala - asa ca God forbid! Si pe-aici am auzit de epidemie de rubeola, adica Timisoara. Dar mie nu-mi pasa ca am avut in copilarie! Am avut si varicela ca adult - am luat de la fiica-mea, dar n-am avut nici o treaba - fetitele mele au avut cazuri mult mai urate - pe mine nici nu m-a mancat, nici nu m-a durut, nici nu s-a vazut, nici nimic - doar ca am stat in casa intr-o frumoasa vara... |
pffff
la ce zicea ceachi mai sus. eu foarte bun prieten de al meu, a facut si el rujeola... ieri i-au aparut bubitele, a fost la spital, si acum e acasa.... care e faza? la rubeola e ca la varsat de vant? daca faci cand esti kiddo, nu mai faci apoi? |
All times are GMT +2. The time now is 02:40. |