![]() |
@ all: multumescu-va frumos!:-*
on topic... ma bucur ca se bucura si alte persoane pentru mine:) |
Maine plec in(spre) Muntenegru. :D
|
la ce te referi, ca eu cam banuiesc...:-/
|
Originally Posted by danonino:
atunci imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu ai dreptate... :( |
1. Am vizitat (mai) multe universitati din Iasi.
2. Am petrecut o zi si o noapte alaturi de un grup de studenti absolut geniali. :D |
Cin' se-aseamänä se-adunä.
|
a venit toamna
|
:D
Nici macar calendaristic n-a venit. :P |
mai sunt cateva zile... oricum caldura s-a dus... nu cred ca mai vedem noi canicula anul asta... nici nu mi-am dat seama ce repede a trecut vara, pana nu a spus copila de toamna... :((
|
dragonfly, nu mai cita mesajul imediat anterior, e logic ca la el te referi ;)
|
@Libe
Io tot la bustu' gol stau. Dar nu, n-am slapi si chei de Mertzan sa le rotesc pe deget. =)) |
pentru ca am primit urmatoarea poezioara:
"Te iubesc cum iubesc fantana din curtea maica-mii vreau s-o sarut si nu pot pentru ca salcia care o apasa imi apasa inima" (o poezie simpatica de la un om si mai simpatic. multumesc dragutule:"> :-* ) |
În mai puțin de jumătate de an am ajuns pe prima pagină de 30 a listei forumiștilor ordonată după numărul de postări și între primii 15 forumiști în activitate, după același criteriu de sortare...
|
deh! sunt la pagina cu numarul 2:D
|
=D> :-bd O) <:-P
(:| |
...plec sa ma distrez!!:D
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Se simte in aer parfumul toamnei ... Fiecare inceput de anotimp aduce o incarcatura speciala (vizual, olfactiv, tactil) care ma umple de o bucurie aparte.
|
În sfârșit scap de obsesia forumului ăstuia. Mai am un singur cartuș și gata.
![]() |
Trage-l, trage-l...>:)
|
Am luat examenul la, probabil, cea mai grea materie din facultate B-)
|
am primit cadou un domeniu pe net... am site fratilor... e blog defapt... :x
ei asa fericire, mai rar... \m/ |
nu-i chiar rar :)) dc vrei gasesti si pe moca sau cu bani putini ;) poate ne arati si noua cu ce-l umpli ;;) :)
|
Am reusit sa ma trezesc destul de devreme.
|
Originally Posted by copila_satanista:
http://www.raluca.co.cc ceva de genu'... dar mai e mult de lucru la el sa arate cat de cat ok... mai am multe idei cu el... si o sa fie chiar misto la sfarsit... plus ca trebuie sa modific niste chestii... module, teme, linkuri, etc... P.S. redmen... ce inseamna devreme la tine?... la mine devreme inseamna 4 jumate... ora la care fug la somn in ultima vreme... =)) |
sa ai spor la joaca :)
|
ms :)... aaa... si eu de fericire spuneam ca e mai rar... ca rar ma vezi sa fiu asa fericita... si culmea ca de obicei o fac din motive banale...;)
|
de multe ori fericrea e un feeling ce tine de tine si nu de ce ai sau nu ai :). gadeste-te la depresivii care de foarte multe ori au o viata de invidiat. e frumos sa poti sa te bucuri de lucruri marunte
|
da... e frumos... chiar si azi... m-am trezt cu niste nervi in mineee... dar acum parca incep sa fiu fericita... si mi-e frica pentru ca nu e genul meu sa fiu happy doua zile la rand... oare incep sa fiu optimista?... nu vreeeeaaaauuuu!!! :((
|
S-a redeschis Cinematograful in Niciundeland !!! :x =D> <:-P
|
Azi`noapte am adormit pe la 4.La 5 jumate m`a sunat cineva sa ma intrebe cum se numeste o melodie de`a lui Michael Jackson.I`am servit o portie de injuraturi si am mai stat o jumate de ora sa adorm iarasi.Dupa o perioada in care m`am trezit numai la 1 si 2 ziua,sunt fericit ca am reusit sa ma trezesc la 9 dimineata.
|
ce melodie? :))
|
|
Mi-am scos o masea care ma durea ingrozitor de cateva zile si dentistul in concediu:)
|
Astazi m-am logodit si la anu ma casatoresc :)
|
he, he. casa de piatra... :-bd
|
Originally Posted by marllenn:
il iubesti? |
Enoriasii clasei mele nu sunt trasi la xerox. Rar vad persoane carora nu le trebuie un clopotel cand merg pe strada. B-)
|
L-am vazut pe Stallone atrenandu-se, la varsta de 63 de ani.
Impossible is nothing. |
|
Azi am mai facut un pas in fata. La naiba, da' bine ma simt printre artisti!
|
... a batut BUTE, bravo Luciane! E vreun topic despre box, eu nu l-am gasit:D ?
|
unde ai vazut meciul, ai fost in Malaezia, eu n-am mai gasit bilete de avion;)
|
In Polonia, si aia acolo il iubesc pe Bute:)...
|
Iar am inceput sa visez. Eu cu 3 tipi ne-am pus in gand sa debutam pe simezele galeriilor cu o expozitie de grup. Asta ar insemna sa ne punem pe treaba si sa ne tinem de cuvant...si ah, sa avem un sprijin cum ar fi...Ovidiu (dar asta ar insemna sa-l surprindem placut!)
|
Originally Posted by Rapture:
Prima data cind am citit am inteles ca e vorba despre ceva cu siameze in grup :)) .La a doua lectura m-am lamurit cum e treaba. Succesuri si la mai mare .\m/ |
am mai dat un kil jos... =D>
dar azi am primit chiucalata din Spain... si parca vad ca il pun la loc in doua zile... o saptamana de foamete se va duce pe apa sambetei... no stress... :)) |
Quote:
Bafta.............la slabit. sau la ingrasat?:-/ Am gasit o copie a unui film care il cautam de vreo 3 ani |
Am castigat 100 ron la pariuri sportive :))
|
Originally Posted by chuckyfan:
la slabit chucky, la slabit... cine naiba sa vrea sa se ingrase in ziua de azi? :)) on: am papat ciocolata... :)) am atata energie ca imi vine sa ma urc pe pereti. asta e un lucru bun, nu? |
All times are GMT +2. The time now is 04:32. |