![]() |
n-am vazut remakeul, ma interesa :) actrita din imagine.
|
Sigur, asa cum e si o actrita din Kind Hearts and Coronets
|
that's a nice movie
|
im.kino nu vrea sa raspunda, sau poate se razgandeste, alt indiciu ar fi ca persoana de mai sus a jucat si intr-o cunoscuta ecranizare despre craciun.
|
in filmul ala a jucat si jim carrey:D windom, ai petrecut o noapte la muzeu3 grea ?
|
Alastair Sim - de cand nu mai joaca tocilarii, nu mai joaca nimeni... oh, the irony!
![]() |
seamana cu david niven, dar nu e. ceva imi spune ca nu e chiar american.
|
Ceva nu-ti spune foarte bine... E hiper american.
|
nu e nici don ameche...
|
Teribil ce seamana cu Ameche dar, mai intai de toate, "omul meu" a fost regizor.
|
Edward D. Wood Jr.
Nu sunt pregatit, pasez onoarea. |
|
gaby hoffmann
|
Da :) ! Pune poza...
|
![]() |
Tu vrei sa faca lumea apoplexie? Staruri hollywoodiene made in Japan iti trebuie?!
|
Kino termina cu ironiile, si nu te mai considera atat de "smart". Continua tu sa te uiti la clasice si sa raspunzi aici in fiecare zi, poate primesti o statuie!
Credeam ca atunci cand cineva este mai documentat intr-un anumit domeniu ajuta pe ceilalti mai natangi, nu ii desconsidera ... E ultima data cand mai postez aici, chiar daca poate printr-un absurd o sa stiu, tot nu o sa postez, te las pe tine. |
Originally Posted by Gospin:
Gospin, my man, aici nu sint de acord cu tine. Faptul ca te uiti la filme clasice nu te face automat elitist. Daca am posta doar filme/actori arhicunoscuti am avea un simplu joc la care, probabil, ar participa mai multi forumisti (desi ma indoiesc de lucrul asta - e dovedit faptul ca nu e un thread la fel de popular precum unele de la sectiunea Cafenea de exemplu). Prin postarea unor imagini din filme / imagini cu actori mai putin cunoscute (fie ele clasice sau nu) dar care au insemnat ceva in istoria cinema-ului, jocul asta capata si un caracter educativ. Nu sintem nici unul dintre noi atoatestiutori, exista multe imagini pe care nici eu nu le cunosc, dar, prin simpla lor postare, ele, in cel mai fericit caz, stirnesc interesul. Poate auzi prima oara de respectivul actor/actrita sau despre respectivul film, esti curios, cauti, iti largesti orizontul cinematografic. Poate chiar iti place filmul respectiv daca ii acorzi o sansa...;) |
Din nou, faci supozitii fara temei - nu desconsider pe nimeni, am doar o reactie fireasca (admit it!) la replica ta cu filmele de dupa '90.
Nu e nimic grav in a nu fi vazut suficiente filme clasice (desi, fara o baza de cunostinte minime in materie de istorie a cinema-ului, e periculos sa emiti verdicte despre filme noi) si cred ca ti-a scapat taman scopul cu care s-au pus aceste imagini mai dificile (cel putin in ceea ce ma priveste) - TAMAN ajutorarea celor cu lacune care, astfel, afla de niste oameni, de niste filme, le cauta, le gasesc si le vad. La asta nu te-ai gandit, nu? |
Originally Posted by Gospin:
Quote:
Quote:
revenind on topic: pe langa indiciul pe care l-a dat im.kino, persoana din imagine a jucat si cu bogie.putem sa continuam jocul? |
1 Attachment(s)
|
Nu stiu cum, dar intotdeauna am confundat-o cu Ileana Douglas...
|
No hai ca poti sa postezi, nu te sfii...:D
|
Haideti oameni, indrazniti, ati primit si un indiciu. Fetita a mai crescut intre timp si a ajuns sa semene cu Ileana Douglas. Cin' sa fie?:-?
|
mie Allison Janney mi s-a parut dintotdeauna ca seamana cu ID
trebuie sa vedeti love during wartime :) |
Veronica "cacofonie" Cartwright
![]() easy, desi frizura... |
1 Attachment(s)
|
Hint 1: E englezoaica.
|
Stai, nu te grabi cu indiciile, ca unii avem vacanta duminica :)
Olivia Williams. Reviu instant. |
![]() Simplu, ca am pana de inspiratie. |
m-am speriat, parca e malcolm mcdowell in varianta feminina. hint?
|
Spoofs & visual quotes :D
|
figura ei mi-e cunoscuta, dintr-un film de epoca sau o drama puternica si romantica, dar nu-mi pot aminti numele. are o figura de neuitat, oricum. sau o confund si pe ea.
|
Nu stiu ce sa zic... tind sa-nclin spre "o confunzi".
Daisy & Tim. |
http://www.youtube.com/watch?v=rfmTqCs5O30
daca e asta nu stiu cine e, nu urmaresc top gear:( |
Another limey - Jessica Hynes.:D
|
Originally Posted by manwithamoviecamera:
Nu-i bai, nici eu... Important e sa vezi productiile Wright-Pegg. Windom, ai legatura. |
are fatza de englezoaica.o confundam cu actrita mult mai in varsta.
|
Originally Posted by Im.Kino:
nu urmaresc, ca n-am timp. |
Ce intimitate? E joc de grup! Restrans, vad, dar grup, totusi.
Nu vazusi tu Shaun of the Dead?! |
1 Attachment(s)
Attachment 245
nu stiu de ce imi tot taie din poza.X( De cind tot postez inca nu m-am prins de faza asta... |
@ im.kino
nope, nu l-am vazut. dar acum nu ma mai intereseaza nimic, nu-mi pot aminti actrita care seamana cu acesta, americana sigur, aer de hippioata, era tanara atunci in perioada respectiva, si a avut niste roluri ...grele . sa vedem ce a pus windom, ca oricum nu stiu:P |
Nu Sissy Spacek, sper...
|
Originally Posted by Im.Kino:
iar la windom nu pot spune mai mult decat ca pare europeana, slav-frantzuzoaica:D |
@ man... pentru tine era Sissy.
la Windom esti nitel departe, ca e "oirish" si "horrorish". |
o fi, dar nu stiu cine e, si nici nu-mi trezeste interes. si nu se inghesuie nimeni sa o recunoasca.:-?
|
Of, daca tu n-ai interes si Windom a pus poza, atunci Nora-Jane Noone.
Trecand peste socul provocat de cum arata, ![]() |
Gary?:-O
|
Gary who? :)
|
Gary fuckin' Oldman?:-O :-O
|
All times are GMT +2. The time now is 01:41. |