![]() |
Originally Posted by Dragomara:
sau poate unde tu ai aceleaşi preferinţe ca ale unei copile de 11 ani. |
Originally Posted by StefanDo:
De ce? |
dupa o discutie de acum o saptamana in care i-am spus sa nu mai puna fotografii imense pe forum si a raspuns ca i se pare prea complicat sa dea crop sau resize, a pus o fotografie f. mare chiar aici. I-am sters-o zicandu-i ca e prea mare si a pus-o iar. I-am sters-o zicandu-i ca daca o mai pune o data ia bann. A pus-o iar.
|
Stiu ca pare aiurea venind tocmai din partea mea, dar o simpla intrebare: ce-a mai facut Halebardul de l-ati suspendat iarasi?
|
Mai mult ca sigur e legat de faptul ca are ban permanent, deci si clonele ii vor fi banate. Personal as vrea sa-l vad inapoi pe forum si nu cred ca-s singurul care gandeste asa.
|
de dimineata am gasit cateva mailuri de la dragomara. bineinteles, contineau sfaturi bine simtite (si colorate), plus cuvantul ei preferat :)
|
Care din ele? "Prost", "imoral", sau "ipocrit"? Cä pe mine m-a gratificatärä cu tustrelele
|
primul era prost (primul cuvant, nu primul din cele trei :)) ), dupa care privirea a alunecat pe diagonala, prinzand doar nişte suculenţe argotice
|
nu cumva erau mailuri cu:
te ignor; te ignor; te ignor io; te ignor io; nu tu ma ignori; nu tu ma ignori deci io te ignor; io te ignor |
je l'ignore :)
da' sigur vine ea în şase ore şi... ne ignoră pe TOŢI! |
Si pe mine m-a ignorat cu un PM in care mi-a spus ce i-a spus si lui Pitnull. :D
|
am mult prea multe reclamat, dar de data asta am să încep cu totul altfel, am să mă duc un pic mai sus, acolo unde sper că măcar cineva va citi cu atenţie.
PS: toţi cei de deasupra, pe care acum nu vă mai văd pentru că sunteţi pe IgnoreList ;) :-* :"> sunteţi off-topic. ultima dată când am verificat acest topic se numea Reprosuri pentru moderatori. nu citate din mesajele mele private, chestie total interzisă de Regulament. dar cine naiba să mai aibă timp de citit în ziua de azi. PS1: o să revin cu un "paste"-ul din reproşurile pentru moderatori. PS3: mulţumesc ceasului CineMagia, cel care e mereu în urmă, cu minute, zile, ani. de data asta asta au fost doar 17 minute, şi asta după ce-am trimis 10 emailuri. |
Originally Posted by Dragomara:
vezi c-ai pert un peseu pe drum. cre' că-i ăla cu "sînte-îţi proşti toţi". s-o fi terminat vinu'. şi ... mie nu-mi plac pastele. poate aduci nişte macaroane. cu brânză. sau lasagnia. |
Nu ca i-as tine partea Dragomarei dar care este treaba domnilor moderatori , va este lene sau jena sa modificati marimea pozei si sa o puneti dupa dorinta dvs?
Am impresia ca moderatorii nu prea fac ceea ce trebuie pe aici ,adica sa se ocupe de acest sita sa mearga asa cum trebuie,sa mai stearga din topicurile vechi si inutile,sa umble la ora aia sa fie setata automat pt romania ca e un site romanesc si multe altele. Moderatorii nu trebuie sa se certe cu userii ,iar apoi sa dea ban atunci cand cedeaza psihic. Stim ca nu trebuie sa te iei cu moderatorii "in gura" dar haideti sa fim seriosi. |
nu cremaxx, moderatorii e nişte ăia, nişte nimen-drum, de care useri poa' să-şi bată joc cum vrea muşchiu' lor băgându-şi picioarele în el de regulament (că doar aia există regulament), poa' să îi înjure cum îi place (că de, le cedează pisicu' când nu se conformează mozii la toate tâmpeniile pe le debitează ei) şi alte alea.
PS nu mi-o servii pe aia cu "dacă nu vă place de ce v-aţi făcut moderatori" sau "d-aia sunteţi moderatori" că nu ţine. nu în speţa de faţă. |
1. pe cinemagia nu se sterge nimic, fii sigur ca alti useri au alta parere despre acele topicuri care tie ti se par vechi si inutile. Dupa 47 de mesaje nu e oare cam devreme sa-ti dai cu parerea despre alte discutii in care ceilalti forumisti s-au implicat?
2. treaba moderatorilor nu este sa dea resize, mai ales cand fotografiile inutil de mari sunt puse doar ca sa sfideze. Respectarea unei reguli atat de simple precum "Mesajele sa fie scrie intr-o maniera nederanjanta pentru ceilalti user-i" tine in definitiv de bunul-simt. Trantirea unei fotografii atat de mari incat trebuie sa scrolezi ca sa-i vezi capatul nu. 3. o sa ne ocupam de problema cu ceasul, aceasta a aparut mai recent decat crezi. De "multe altele" nu prea ne putem ocupa, din moment ce lasi asa, elegant, totul in aer. Daca ai vreo problema spune-o si o vom rezolva in masura posibilitatilor. @paul-aramis crede-ma, nu merita ;) |
ştiu. da' iar am prins o pisică de coadă ... |
mâine vreau să vă văd aci Job Description-ul. o să discutăm pe marginea lui ce ar trebui să faceţi voi. până atunci te rog frumos fă ceea ce te-am rugat=reclamat ADICĂ FĂ UZ ŞI ABUZ DE ACEL BUN-SIMŢ, evident după ce dai un dexonline. |
@paul_aramis
eh, las-o, ca poate apare si-un caine @dragomara daca nu te calmezi, bann-ul devine definitiv, ia-o ca pe un avertisment foarte serios |
a, nu! că câinele e expert în învârtitul în jurul cozii (deşi de cele mai multe ori nu reuşeşte să şi-o prindă) şi ăsta din reflex se întoarce. mâţa trage. disclaimer: prin "pisică" nu mă refeream neapărat la vreo persoană de sex feminin. |
Originally Posted by paul_aramis:
Halal limbaj la tine. Si fi mai atent la ce am spus: nu m-am referit la ce va face voua userii ci doar la problema cu poza care l-a deranjat pe DO . Cat de coada de pisica sper sa nu fi bagat nasul prea mult sa fi ajuns la fund.:)) |
mai bine va potoliti
|
Eu am vorbit la subiec,exact ce mi sa pare mie de reprosat moderatorilor. Potoleste javra ca latra aiurea! |
io' unu mi-s potolit. da' pârdalnica asta de mâţă o-nceput să tragă. da' dacă zici tu, îi fac o bucurie şi îi dau drumu'. de data asta. |
dragomara, daca imi mai raportezi abuziv un singur post din acest thread, ai ban.
|
dacă nu poţi te rog lasă-i pe alţii. te rog frumos să mă ierţi dacă e altul rostul acelui buton, şi dacă a modera înseamnă a proflifera şi facilita injuriile la adresa altor userii. pentru a 50 oară te rog, de data asta în public, dă-mi e-mail-ul şi sau telefonul şefului tău. se pare că noi 2 nu ne înţelegem, şi nu pricep de ce tot eziţi, unde tu te ştii că nu ai nimic să-ţi reproşezi, de ce eziţi să-mi satisfaci dorinţa asta absolut firească?! te rog, hai să-i lăsăm pe cei care AR TREBUI SĂ SE PRICEAPĂ, să analizeze. poţi asta?! te roooog. |
dragomara,
esti singura pe care o freaca grija cum isi face treaba stefan. si, crede-ma, ai niste motive absolut puerile. ai toata libertatea sa te exprimi decent pe acest forum. |
vezi sa nu mi-o fac prea bine
|
Originally Posted by keepwalking:
|
Dragomara,
Eu consider justificata banarea ta de acum trei zile, fapt pe care ti l-am explicat si in raspunsul dat la primul tau mail. Renunta sa ne mai hartuiesti cu mesaje, altfel imi voi da acordul pentru o noua banare a ta. |
dragomara, bann 3 zile
acum on topic, va rog |
s-a rezolvat problema cu ceasul
|
Originally Posted by Mistah J:
|
Vreau sa stiu si eu care e faza de toti aveti"cedeaza trecerea" si cum ati dobandit-o?
|
huh?
|
Semnul acela de exclamare care il ai tu si majoritatea comentatorilor acolo jos langa nume.....triunghiul acela rosu care seamana cu "cedeaza trecerea" din regulamentul de circulatie auto si pe care nu-l respectati....;) |
si daca treci cu mouse-ul pe-acolo ce zice?
|
:D Zice sa raportez ca ai comentat aiurea?:D |
da
daca apesi noi primim mail de atentionare ca mesajul e considerat abuziv ;) |
Ca sa arate corect ora la care postez a trebuit sa trec pe cea de Bruxelles, Copenhaga.. Sa fie o premonitie? B-) |
bine, atunci problema cu ceasul o sa se rezolve maine :)
|
Se poate rezolva si din profil dar tot aveam 10 minute intarziere :) |
Vreau sa stiu si eu dece nu se sterge acest topic si ce rost mai are sa-l tineti acolo:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...33#post1478633 Asta la fel,daca s-a gasit moderator ce rost mai are?Nu cred ca acest forum este unul sarac din punct de vedere al topicurilor: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96230 |
Pentru primul caz ti-am dat dreptate, al doilea topic trebuie pastrat pentru ca acolo se vad candidaturile celor care au concurat pentru postul de moderator.
|
Buey, care ma tot treceti pe ora Bucurestiului? :))
|
Se poate face asa ceva?
Nu cred ca te trece nimeni ... maybe you forgot to save? :-/ In orice caz mai uita-te odata p`acolo! |
Dece sectiunea Cinema interactiv are minimalizate cele 5 topicuri mereu cand intru pe pagina de forum si este vizibil doar topicul Imperiul simturilor? Trebuie intotdeauna sa dau clic mereu pe sageata din dreapta ca sa vizualizez restul topicurilor....:-/
Celelalte sectiuni nu prezinta aceasta problema. Sper ca nu am semnat o petitie expirata.Nu mai semnez data viitoare nimic daca observ nesimtire: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90770 |
nimeni nu se ceartă aici; unde sunt doar oameni culţi şi civilizaţi unii MAI şterg...
pe când testul OBLIGATORIU de alcoolemie, de dinaintea fiecărei postări?! :-O :-O
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...12#post1481512 evident, "gravele postări animate de egocentrism si ambitii personale, în acel topic care e unul dintre cele mai valoroase de pe Cinemagia..." au fost salvate şi vor fi reanalizate de întreg auditoriul, după trecerea acelui test de alcoolemie - analiză prin care li se va REverifica, sau nu, valoarea - aşa cum este şi firesc. ![]() ![]() |
Nu imi palc persoanele care se cearta in vazul lumii numai ca sa ceara ajutor.
Drago,daca nu rezolvi nimic prin PM te asigur ca nu o sa rezolvi niciodata prin topicuri ceea ce vrei tu de fapt. [FRAGMENT STERS DE CATRE MODERATOR] .nu face abuz de mileniul 3......inca traim in romania,si base face crize iar geoana nu mai doarme noaptea cu gandu ca el e cel care o sa-si bata joc in continuare de tara asta.(:| |
PS: mulţumesc oneştilor, culţilor, împăciuitorilor, decenţilor care-mi tot şterg semnătura electronică.
PS1: în caz că iar dispare, datele esenţiale se găsesc şi în profilul meu, cel care e PUBLIC. |
All times are GMT +2. The time now is 02:36. |