![]() |
Freakin` dizzy!
|
Mai dak tot nu o sa se mai voteze pe aici, sa se termine meciul atunci! Hu merge in semifinale si deja stim prima semifinala Elfa vs Hu!
|
eu am votat pt. Hu? :roll:
|
Meciul nr. 3: Bellucci vs Muma
Regina tentatiilor din matrice!, Italianca noastra..., Monicutza! ;) vs O sa-l omoare pe bill prin aprilie..., mamica deja!, Uma thurman... o posibila semifinalista?! Nu stiu ce se anunta prin meciul asta... Da sper sa numai fie asa de boring ca dak nu dupa 2 zile se inchide! ;) |
UMA!
|
Uma Thurman
... si sper sa-l omoare odata pe Bill asta... :D |
Monik
|
Aoleu! Emi ti-e frica de monik? :P :lol:
|
Nu, dar sincer nu imi prea place...
Nici Uma nu e grozava... dar macar ea arata mai bine in Kill Bill... |
H3h3h3! La mai mare cu monikutza! E de semifinale cel putin si acu vb partea aia total nesubiectiva din mine! :lol: Tot 2-1 pt muma!
|
Monique... ptr mine - ea este guritza mea preferata... Mi se pare cea mai reala shi IOC falsa de la Hollywood! Sau din Europa.... :wink:
|
Vino sa te pup gandalfe! Tocmai a egalat monikutza! 2-2! :lol:
|
Pai daca pe Gaandalf il pupi, inseamna ca pe mine ma scuipi?
Cine nu e cu Belucci e impotriva ta??? :D |
Originally Posted by emanuel:
|
OK.
... si acum sa lasam oamenii sa voteze in liniste... |
Monica
|
3-2 pt monica! Si dap sa lasam lumea sa voteze in liniste! :P
|
Bellucci
Bellucci fratilor nu ati vazut cum arata.....
restul...no coment....o privesti si asta iti spune totul |
Monica.
|
se detaseaza incet dar sigur! 4-2 pt ea! ;)
|
Monika.
|
6-2 si greseala mea in postul anterior!
|
UMA!
|
Monica...
|
monica
|
UMA
|
Monica Bellucci...
|
8-3 pt monica... Care cica a ajuns pe la jumatea meciului! ;)
|
9-4 vrei sa spui
|
monica.
votati fratilor mai repede ca o sa ajungem in finala abia prin iunie si se cam duc lunile astea friguroase. |
Originally Posted by Leonard:
|
Uite ca e 10-4 si meciul asta chiar a ajuns repede in punctul asta! :lol: Pacat ca de aici nu se mai prea voteaza! :P
|
PERSEPHONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Persephone? :o
|
Originally Posted by BeNnY:
Ma faci de ras mey Benny..........Persephone..rolul Monicai din Matrix........ :roll: Ring a Bell??? |
vrei sa spui din chestiile alea numite reloaded si revolution. Monica N-a jucat in Matrix. Benny, daca nu le-ai vazut si ai vazut numai Matrix, nici nu ti le recomand.
|
Am vazut doar Matrix si Matrix Reloaded si in Reloaded n-am auzit de "persephone"... :roll:
|
Uma
|
Uma si eu.
|
Right on,mates.Uma,ca seamana cu cineva cunoscut.
|
mai uita-te odata la Reloaded(desi nu e recomandabil) si o s-o vezi pe persephone.
asta daca nu esti orb sau gay. |
Am vazut reloaded-ul o singura data si asta cand a aparut in cinematografele din Romania si nu-mi mai amintesc.... asta e... Si daca nu-mi amintesc o femeie dintr-un film sunt gay? WoW ce judecata ai si tu!
|
Originally Posted by BeNnY:
|
tu ai zis ca ai vazut Reloadedul si nu ai auzit de nici o "persephone". nu ai spus "poate ca nu am vazut-o sau nu am retinut-o".
si cu a doua chestiune, raspunsul e: "nu stiu. tu stii mai bine."Prima faza e negarea. dupa care in a doua incepi sa-ti pui intrebari. |
si a treia etapa e sa mergi imediat dupa acea pe forumul de "hottest men" si sa votezi...
|
Originally Posted by nookie:
eu am vazut-o... sa-nteleg ca nu sint orb, right? ca ma nelinisteam :lol: da prefer sa nu vad meciul asta: pur si simplu, nu stiu pe care s-o prefer... le-as lua pe amindoua: uma ziua, cealalta (monica) noaptea :wink: |
Vot
Dupa un model brevetat de fetele de pe topicul cu "The hotest men...", votez cu amandoua !!!! :lol:
|
Originally Posted by nookie:
go **** yourself :evil: |
prefer ceva real. k? sorry.
|
Ma stresezi cu impresiile tale...
|
All times are GMT +2. The time now is 22:18. |