Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Female beauty I appreciate (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95827)

anaemona 24 Feb 2013 23:37

Isn't she lovely? Lovely...

omudindulap 28 Feb 2013 19:17

^ cam uratica-n poza asta, prost machiata/rujata whateva si sprancenele alea :-S

Pe de alta parte..

MikkaelWolfganger 10 Mar 2013 22:34

Eu am ceva cu Mena Suvari...:D

omudindulap 15 Mar 2013 21:24

Simpaticuta foc acilea

varu 16 Mar 2013 02:43

Tipa de la Poetrip (o trupa romaneasca din asta underground-hipstereasco-cool-wannabe, nu ma bag in detalii ca nu cunosc teritoriul)

pentru ca mi s-a parut dubioasa in legatura cu:

Malombra 16 Mar 2013 23:26

am ascultat piesa "sergiu nicolaescu" de la poetrip. :-S ce-i asta? nu jigniţi undergroundul. nu vorbesc de titlu, ci de "iei o sticlă în mînă, mergi spre ring, e timpul pentru un şpagat", plus mţ mţ mţ mţ de anii 90. mai încerc una.. "monotonia ne cuprinde pe toţi, scapă de ea dacă poţi" - mda, la aşa iluminări nu am mai ajuns din timpurile pre-depresive de pe la 12 ani. sunt singură că dacă i-aş aborda, întrebîndu-i dacă au habar de ce se mai întîmplă în muzică, aş primi un răspuns de felul: dragă, descreţeşte-te, feel the vibe, chiar nu înţelegi o ironie? mai lasă ramolismele valorice în tenişi, cînd te descalţi să intri în mecca noastră muzicală.

l.e. preferata mea e aia cu "avem de vînzare pufuleţi". mijteaux, vorba lu gică. ( de asemenea, mă gîndesc să şterg mesajul de mai sus, e atît de infect de arogant. ) hai că-mi şterg ruşinea cu o femi-frumu, în timp ce ascult , de la la jex thoth-ul românesc: m-am dus la dracu... varu, tu de unde ai auzit de poetribalii ăştia?

even later edit: abia aştept să leşin, nu mai pot să aştept nici un minut - abia aştept să leşin, ţi-am pus cianura-n vermut - abia aştept să explodez(i), ţi-am pus o bombă sub birou weekendul trecut ---->> vedeţi ce face excesul de Fight Club? iconoclast rău, subversiv pînă la ulcer, tnt subculturalnic, amin.

varu 17 Mar 2013 02:12

Originally Posted by Malombra:

am ascultat piesa "sergiu nicolaescu" de la poetrip. :-S ce-i asta? nu jigniţi undergroundul. nu vorbesc de titlu, ci de "iei o sticlă în mînă, mergi spre ring, e timpul pentru un şpagat", plus mţ mţ mţ mţ de anii 90. mai încerc una.. "monotonia ne cuprinde pe toţi, scapă de ea dacă poţi" - mda, la aşa iluminări nu am mai ajuns din timpurile pre-depresive de pe la 12 ani. sunt singură că dacă i-aş aborda, întrebîndu-i dacă au habar de ce se mai întîmplă în muzică, aş primi un răspuns de felul: dragă, descreţeşte-te, feel the vibe, chiar nu înţelegi o ironie? mai lasă ramolismele valorice în tenişi, cînd te descalţi să intri în mecca noastră muzicală.

l.e. preferata mea e aia cu "avem de vînzare pufuleţi". mijteaux, vorba lu gică. ( de asemenea, mă gîndesc să şterg mesajul de mai sus, e atît de infect de arogant. ) hai că-mi şterg ruşinea cu o femi-frumu, în timp ce ascult , de la la jex thoth-ul românesc: m-am dus la dracu... varu, tu de unde ai auzit de poetribalii ăştia?

even later edit: abia aştept să leşin, nu mai pot să aştept nici un minut - abia aştept să leşin, ţi-am pus cianura-n vermut - abia aştept să explodez(i), ţi-am pus o bombă sub birou weekendul trecut ---->> vedeţi ce face excesul de Fight Club? iconoclast rău, subversiv pînă la ulcer, tnt subculturalnic, amin.

Mai eu sunt de acord cu tot ce ai scris tu, dar sunt atat de neintelegator de fenomen ca nu ma bag. Am comentat doar trasaturile fetei.

Eu ii urmaresc si pe unii ce isi spun "Casa Jurnalistului", jurnalisti tineri, independenti, neafiliati, cu vana. Sunt cateva reportaje facute de ei care-mi plac.

Pe filiera lor am vazut si eu chestia aia cu pufuletii.

MikkaelWolfganger 25 Mar 2013 23:07

Cu riscul de a fi acuzat de pedofilie...Hit Girl :D

anaemona 01 Apr 2013 17:24

Mixajul asta mi-a placut destul de mult.

http://www.youtube.com/watch?v=Q5Xet...layer_embedded

ghost90 03 Apr 2013 22:34

oneflyride 14 Apr 2013 13:05

Classic beauty ... :)

Lucia Bose

Marlene Dietrich

Hedy Lamarr

Jacqueline Bisset

Maureen O'Hara

varu 28 Jun 2013 17:06

Cred ca tanti din Iran intra in orice top al celor mai frumoase scriitoare

varu 09 Jul 2013 20:36

Mark my words, care acum par dintr-un scenariu SF. Nu e departe ziua in care baiatul lui Adrian Porumboiu o va antrena intr-un film pe fata lui Gică Hagi. :D

sigalia 13 Jul 2013 12:00

Daca m-as intalni cu pestisorul de aur i-as cere sa ma faca fata de mai jos :

Nu conteaza ca are gura cam mare si zambetul - ar zice unii,oameni rai ! - cam profesional (tipa are un blog de fashion&lifestyle).Iradiaza ..."ceva" care ma consoleaza de toata imperfectiunea lumii :)

ghost90 06 Aug 2013 13:12

Czech Republic! :D

rvn 08 Aug 2013 15:15

2 Attachment(s)
Malin Crepin.
Attachment 2371
Attachment 2372

Malombra 20 Aug 2013 16:37

Okkyung Lee :x - i-am ascultat recent cîteva albume.

epal 30 Oct 2013 20:19

http://en.wikipedia.org/wiki/File:In..._publicity.jpg Doamna asta mi se pare foarte frumoasa, frumusete tipica a acelor ani, poate si datorita fotografiilor specifice. Mi-ar place sa mai vad asa ceva

Namaste 11 Nov 2013 22:16

marillion 12 Nov 2013 08:44

Marthe Keller

All times are GMT +2. The time now is 02:41.