![]() |
Isn't she lovely? Lovely...
![]() |
^ cam uratica-n poza asta, prost machiata/rujata whateva si sprancenele alea :-S
Pe de alta parte.. ![]() |
Eu am ceva cu Mena Suvari...:D
![]() |
Simpaticuta foc acilea
![]() |
Tipa de la Poetrip (o trupa romaneasca din asta underground-hipstereasco-cool-wannabe, nu ma bag in detalii ca nu cunosc teritoriul)
![]() pentru ca mi s-a parut dubioasa in legatura cu: ![]() |
am ascultat piesa "sergiu nicolaescu" de la poetrip. :-S ce-i asta? nu jigniţi undergroundul. nu vorbesc de titlu, ci de "iei o sticlă în mînă, mergi spre ring, e timpul pentru un şpagat", plus mţ mţ mţ mţ de anii 90. mai încerc una.. "monotonia ne cuprinde pe toţi, scapă de ea dacă poţi" - mda, la aşa iluminări nu am mai ajuns din timpurile pre-depresive de pe la 12 ani. sunt singură că dacă i-aş aborda, întrebîndu-i dacă au habar de ce se mai întîmplă în muzică, aş primi un răspuns de felul: dragă, descreţeşte-te, feel the vibe, chiar nu înţelegi o ironie? mai lasă ramolismele valorice în tenişi, cînd te descalţi să intri în mecca noastră muzicală.
l.e. preferata mea e aia cu "avem de vînzare pufuleţi". mijteaux, vorba lu gică. ( de asemenea, mă gîndesc să şterg mesajul de mai sus, e atît de infect de arogant. ) hai că-mi şterg ruşinea cu o femi-frumu, în timp ce ascult , de la la jex thoth-ul românesc: m-am dus la dracu... varu, tu de unde ai auzit de poetribalii ăştia? even later edit: abia aştept să leşin, nu mai pot să aştept nici un minut - abia aştept să leşin, ţi-am pus cianura-n vermut - abia aştept să explodez(i), ţi-am pus o bombă sub birou weekendul trecut ---->> vedeţi ce face excesul de Fight Club? iconoclast rău, subversiv pînă la ulcer, tnt subculturalnic, amin. ![]() |
Originally Posted by Malombra:
Mai eu sunt de acord cu tot ce ai scris tu, dar sunt atat de neintelegator de fenomen ca nu ma bag. Am comentat doar trasaturile fetei. Eu ii urmaresc si pe unii ce isi spun "Casa Jurnalistului", jurnalisti tineri, independenti, neafiliati, cu vana. Sunt cateva reportaje facute de ei care-mi plac. Pe filiera lor am vazut si eu chestia aia cu pufuletii. |
Cu riscul de a fi acuzat de pedofilie...Hit Girl :D
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Classic beauty ... :)
Lucia Bose ![]() Marlene Dietrich ![]() Hedy Lamarr ![]() Jacqueline Bisset ![]() Maureen O'Hara ![]() |
Cred ca tanti din Iran intra in orice top al celor mai frumoase scriitoare
![]() |
Mark my words, care acum par dintr-un scenariu SF. Nu e departe ziua in care baiatul lui Adrian Porumboiu o va antrena intr-un film pe fata lui Gică Hagi. :D
![]() |
Daca m-as intalni cu pestisorul de aur i-as cere sa ma faca fata de mai jos :
![]() Nu conteaza ca are gura cam mare si zambetul - ar zice unii,oameni rai ! - cam profesional (tipa are un blog de fashion&lifestyle).Iradiaza ..."ceva" care ma consoleaza de toata imperfectiunea lumii :) |
Czech Republic! :D
![]() ![]() ![]() |
2 Attachment(s)
|
Okkyung Lee :x - i-am ascultat recent cîteva albume.
![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/File:In..._publicity.jpg Doamna asta mi se pare foarte frumoasa, frumusete tipica a acelor ani, poate si datorita fotografiilor specifice. Mi-ar place sa mai vad asa ceva
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Marthe Keller
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 02:41. |