![]() |
Brava! :D
|
ca am avut minunata ocazie sa prind o expozitie Chagall in Split, acum o ora.
de ce nu mi-a zis nimeni ca Chagall era rus evreu ca io credeam ca e francez, indusa in eroare de nume? :)) |
Stai linistita, eu am facut istoria artelor si in liceu si-n prima facultate si pana acum cateva minute cand ai postat tu mesajul eram si eu convins ca e francez. :))
|
sunt nefericit pt ca iubesc si nu sunt iubit
|
Topic:
"Sunt fericit/a pentru ca... "
Originally Posted by andyy:
|
... pt ca Mieunici a decis sa-l pastram pe bebel. Care bebel presimt ca va fi fetita. Si nimeni nu-mi raspunde dincolo.
|
Ati observat ca azi cinemagia si-a depasit recordul de useri inregistrati si vizitatori, da?
chiar asa, ce-a fost cu ingramadeala de azi ca mi-a placut :) |
Ati observat ca forumul greucenilor cinematiograf.myforum.ro se cam pisa pe asta?
|
Sunt fericita ca am vazut doo filme romanesti in seara asta unu dupa altu si am scris in jurmalul de filme muuuuult despre ele, cat doo pagini de fiecare B-)
|
Sunt fericit ca nu voi mai fi nevoit sa citesc aberatiile pe care le scrie Illotempore despre filme.
|
Ati observatara ca lumea nu mai sta ingramadita in cafenea?
Which is soooo good :) Parca se vorbeste mai mult despre filme. Si nu mai sunt scandaluri si mitocanii pe forum :-bd |
Sunt fericita pentru ca am vazut in sfarsit Roma :D ... Anul viitor e Barcelona la rand :D
|
Sunt fericit pentru ca am pe teava un contract care ma va muta o buna perioada la Sibiu. :)
|
Tomnai mi-am tras de pe torrente pachet complet cu saispce filme:
Seria "Winnetou" - redegistele din anii '60, cu Pierre Brice si Lex Barker. Filmele copiläriei mele - aveam patru ani, si m-am îndrägostit cu pasiune, Winnetou era idolul meu. Wow!!! :x:x:x |
Originally Posted by Judex:
atunci să te ţii! mamă, ce burtă o să faci... |
Originally Posted by Pitbull:
cu titrare sau fără? |
Dublate în englezä - plus titrare pentru surzi.
[text sters de moderator: continea reclama la tracker de torenti] |
Originally Posted by paul_aramis:
Oricum, va fi mult de munca plus ca vreau sa fac in fiecare uichend Paltinisul. Dar mai e pana atunci, om vedea... ;) |
dacă ai ambiţ, te duci cu autobuzul şi vi pe jos. nu-s decât vreo 15 de kilometri pân' la Răşinari
|
Planul e cam asa: pe jos pana la tramvai, apoi tramvaiul pana la Rasinari, pe urma merg cu masina pana la Curmatura Stezii, bag acolo cateva beri, apoi iar cu masina pana la Paltinis. Sus ma incumet la cateva plimbari si urcusuri, apoi somn la fata locului dupa beute cu palinca, dimineata iar plimbari si/sau urcusuri, venit Sibiu cu masina, eventual blonde din alea specifice Sibiului. Musai sa-mi vorbeasca in germana! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 11:56. |