Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

Dragomara 31 Dec 2009 13:39

Originally Posted by corinka:

Haideti sa votam si cel mai misto topic deschis in 2009. O sa caut si revin cu nominalizari.

nu. mai bine hai să facem ceva util măcar pentru o singură persoană, o dată-n an.

tocmai ce-am primit cel mai mititel şi MAI îngheţat colindător în... port-bebe, a cărui urare, când mi-am aruncat pupicii asupra lui a fost doar: UAAAAAAAAA-UAAAAAAA!

LMA, all!:-* :-* :-*

Dragomara 31 Dec 2009 16:38

aloeu!:-O :(
frate, ce naiba-s astea?! get a life! sau spală şi tu nişte vase, pregăteşte un grătar, un desert, ceva!
dacă chiar n-ai nimic de făcut vino-ncoace, că am io numa' o juma de vagon de haine de călcat, hai că-ţi las cheia sub preş. :P :P :P

Disciple 31 Dec 2009 16:49

Eu am o viata atata vreme cat am timp si pt intiative din astea si sa vad tone de filme si sa discut despre ele si sa imi vad de treburile pentru scoala.
De ce tre' sa comentezi mereu prosteste?
Nu face si din topicele astea mahala.Daca ai unpic de bun-simt in tine.

Dragomara 31 Dec 2009 16:57

Originally Posted by Disciple:

Eu am o viata atata vreme cat am timp si pt intiative din astea si sa vad tone de filme si sa discut despre ele si sa imi vad de treburile pentru scoala.
De ce tre' sa comentezi mereu prosteste?
Nu face si din topicele astea mahala.Daca ai unpic de bun-simt in tine.

"tone de filme", "mahala", "unpic de bun-simţ în tine"?! :-O :-O ohhh, Dumnezeule, unde am nimerit?! :-/ :-? ok, mă duc să-mi spăl bun-simţu' din mine şi să mă car într-o realitate predominant populată de bipede. :-* ;)
cheia e sub preş.

Disciple 31 Dec 2009 17:03

Nu cred ca ma vrei la tine acasa.;) :-*

Gospin 01 Jan 2010 14:13

Da' tu nu ai avut 20 de ani ? atunci tot asa erai? :|

Pitbull 01 Jan 2010 14:23

Nu, ea s-a näscut la 30.

Pitbull 01 Jan 2010 14:23

...si trei säptämâni.

Pitbull 01 Jan 2010 14:24

...si douä zile.
(No, hai cä iar o sä râdä.)

Dragomara 01 Jan 2010 14:29

Care posteaza sa se afle in treaba ,da explicatii pe care nu le cere nimeni ,si desi e o prezenta constanta pe forum activitatea lui lasa de dorit.

- 90% din cei care au postat şi stau logaţi, continuu, cel puţin juma de zi, în ultimul an,
- toţi utilizatorii noi, sub 20 de ani care au dus la infantilizarea rapidă unui forum şi aşa debil.

:(( :(( :(( :(( :(( :((

Gospin 01 Jan 2010 14:29

Mihnea, stiu ca tu esti bine intentionat, dar nu prea mai e de gluma, chestia asta REDEVINE penibila, orice face, orice spune, aduce din nou tema in discutie. Sincer, media de varsta a Cinemagiei nu cred ca depaseste 25! Sau ar fi mai bine sa plecam toti cei care nu respectam varsta si sa ramana ea sa posteze? :)

Dragomara 01 Jan 2010 14:35

Originally Posted by Judex:

Cinemania
Gloria
StefanDo

la care dintre sensuri te-ai referit?!

TÁRE, tari, adj., adv. I. Adj. 1. Care are o consistență solidă, care opune rezistență la apăsare și nu poate fi ușor pătruns, străbătut, desfăcut, despicat; lipsit de moliciune, solid; p. ext. trainic, durabil. ♦ Care este mai consistent decât în mod obișnuit; vârtos, des; (despre pâine) uscat; (despre ouă) răscopt. ♦ Fortificat, întărit. 2. Care este lipsit de elasticitate, care nu se îndoaie (decât cu greu), fără suplețe; (despre pânză sau obiecte de pânză) scrobit, apretat. ♢ Pânză tare = pânză (cu țesătură rară) foarte apretată, folosită în croitorie. 3. (Despre ființe sau părți ale corpului lor) Care are forță sau rezistență fizică, voinic, robust, viguros, puternic. ♢ Expr. (A fi) tare de(-o) ureche (sau de urechi) = (a fi) surd. 4. (Despre oameni și despre manifestările lor) Care este în stare să reziste, să facă față încercărilor, cu voință fermă, energic, dârz, neclintit. ♢ Expr. (A fi) tare de fire (sau de inimă) = (a fi) curajos, rezistent. ♦ (Despre colectivități) Plin de forță, puternic. ♦ Neînduplecat. 5. Care dispune de putere, de autoritate, care este stăpân pe o situație; atotputernic. ♦ Care posedă cunoștințe temeinice într-un domeniu; doct, priceput. 6. (Despre argumente) Convingător, concludent; clar, categoric. 7. (Despre fenomene ale naturii) Care se manifestă cu violență. ♦ Vorbe (sau cuvinte) tari = vorbe aspre, grele, jignitoare, insultătoare, injurioase. 8. (Despre sunete, zgomote) Care este emis cu putere, care răsună până departe, se aude bine. 9. (Despre aer) Răcoros, rece, tăios; p. ext. curat, ozonat. ♦ Care produce o impresie puternică asupra organelor de simț; pătrunzător, intens, ascuțit. 10. (Despre băuturi alcoolice) Care are o concentrație mare de alcool. ♦ (Despre unele substanțe alimentare, chimice sau medicamentoase) Care are o concentrație mare (și produce un efect puternic); p. restr. picant. 11. (Despre culori) Bătător la ochi; viu, puternic, intens, aprins. II. Adv. 1. Foarte, mult, extrem, teribil, grozav. ♢ (Pe lângă adjective sau adverbe, ajută la formarea superlativului) Îți voi rămâne tare recunoscător. 2. Cu forță, cu intensitate, cu putere. 3. (Pe lângă verbe ca „a vorbi”, „a spune”, „a cânta” etc.) Cu glas articulat, pentru a fi auzit de cei din jur; cu glas ridicat, pentru a se auzi bine sau departe. 4. Iute, repede. – Lat. talem.

@Judex - constat cu tristeţe că te înscrii cu succes în topicul cel mai pupincurist user. of-of-of ce bătaie e pe podiumul ăla! :P

Disciple 01 Jan 2010 14:36

Eu propun sa ii fie sterse toate abaterile off-topic si sa isi primeasca si un ban.Ca sa se linisteasca.
Vorba aia: "Dupa monitor, multi viteji se arata".

Disciple 01 Jan 2010 14:37

Sa inteleg ca 10% reprezinti tu?
Fii buna si explica-mi si mie care e supararea in legatura cu astia sub 20 de ani.

Dragomara 01 Jan 2010 14:41

Eu propun sa ii fie sterse toate abaterile off-topic si sa isi primeasca si un ban.Ca sa se linisteasca.
Vorba aia: "Dupa monitor, multi viteji se arata".

tu chiar crezi că genul ăsta de "#argumente# te fac amuzant, sau inteligent?! =)) =)) =))
nicidecum, aşa ar fi fost de dorit să te naşti, din păcate nici la 60 de ani nu vei fi un partener interesant de discuţie etc.

Dragomara 01 Jan 2010 14:44

Sa inteleg ca 10% reprezinti tu?
Fii buna si explica-mi si mie care e supararea in legatura cu astia sub 20 de ani.

când ai să faci dovada că posezi coloană vertebrală am să mă deranjez să-ţi explic ceea ce ai tb să pricepi singur, deocamdată te rog să mă scuzi.

Disciple 01 Jan 2010 14:45

Cand o sa am eu 60 de ani, tu vei fi de mult plecata.In lumea dreptilor.De fapt, de ce nu pleci acum?Hai ca s-o gasi si pentu tine un halat si o pereche de papuci albi.

Gospin 01 Jan 2010 14:45

Nu poate sa explice, e obsesie, suferinta. Ma intreb ce facea ea la 20 de ani?

hellsteed 01 Jan 2010 14:46

lasa-ne in amorul nostru, femeie...

Dragomara 01 Jan 2010 14:50

Originally Posted by hellsteed:

lasa-ne in amorul nostru, femeie...

amorul vostru cu monitorul?!
hmm... asta vă explică, şi totodată motiverază comportamentul. îmi cer scuze că am deranjat cei mai degaba useri. :">

All times are GMT +2. The time now is 21:07.