![]() |
pardon, sa avem iertare, MJ , orzul nu e de spart pe gaste
|
cred ca e de ajuns sa intelegi ca e basarabean.
sau, daca era judex, mitoman. de unde mai poate veni aventura decat din locurile unde legea abia se coace? |
Mitoman esti tu papagalule! Si la fel cacanarul de Raptor, grafician de doi lei.
|
eu n-am zis ca e mitoman, ba chiar cred ca e perfect adevarata povestea lui.
mucava-people esti doar tu. |
Ce poveste a lui Raptor e adevarata, ma rog? Si de ce as fi eu mitoman? Sunteti niste cacanari ma! Pupati-l voi in cur pe Leo in continuare!
|
ori esti beat - foarte probabil - ori esti cu mintea infundata - la fel de probabil.
Aici vorbeam despre altceva. Daca vrei bataie mergem in locurile special amenajate. |
Daca vrei ne si batem. Dar nu cred ca vrei. Am 1,82 si 85kg si o viteza naprasnica in pumn.
|
am 1.92, 98 kg si am facut box.
dar deja devenim penibili. vorbeam de bataie in vorbe, la "In Suturi" sau unde se mai permit chestii de astea. Tu ai sarit la mine. |
Originally Posted by halebardul:
|
Sunteti tristi...:))
|
Originally Posted by Disciple:
|
povestea lui paul aramis e foarte probabil sa fie adevarata.
ring any bell? primele postari din pagina asta. p.s. cu declaratiile belicoase ti-as recomanda sa fii mai retinut. |
Si de ce sa fiu mai retinut, ma rog? |
|
Quote:
vezi, paul, despre ce vorbeam? aici e viata. unde-s cutitarii gata sa ti-o ia. macar de-ar fi valabili. da-s doar batiste-nlacrimate. |
|
in spatiul virtual esti nul.
si toate opiniile tale la fel. incearca in viata reala ceva, poate ai sanse. |
|
Originally Posted by keepwalking:
Ooooh şi stai că n-am terminat: citatul ăsta e din vreo carte, sau din vreun "decalog" despre ce şi cum ai VREA tu să fii, sau ce?! =)) =)) =)) =)) PS: Mulţumesc! =)) =)) =)) Acum evident că reacţiile tale vis-a-vis de Halebardul şi ALS sunt excepţia de la... "decalog". :P :P :P |
Originally Posted by illotempore2002:
Vai, cat am baut aseara????? :-O Cat am baut de l-am uitat pe agariciul-sef, jactati? |
All times are GMT +2. The time now is 17:06. |