![]() |
Originally Posted by Nightwane:
am glumit,draga.pai tu ma faci piftie in pat.asa ca nici o sansa! :P |
ha? sa ma termin pe fata ta? nu ca ai bube.
|
bubos esti tu,la tine orice ce nu poti avea are bube? |
logic. ca doar d-aia nu pot avea. pentru ca are bube.
pupici! |
|
nu draga. decat sa te am pe tine, prefer sa o am pe Elisabeta Bostan.
|
da' io zic ca tot pe tipa suparata din Grudge ar trebui s-o iei
|
.u sore losers spoiled all my fun. u can "*^%$$ $$%?@ *(@@? yourselves!
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :w00t: :w00t: :w00t: :lol:
raptor is right, e vina lui Nightwane cu truismele lui cu tot. |
cine pmea e marlyne, sigur e unul de pe aici care face caterinca. daca nu e, felicitari fetitzo, ai geniu, Tetelu e mic copchil pe langa tine:)
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Rin Tin Tin is badly wrong in the first instance ("sigur e unul de pe-aici care face caterinca") and brightly right in the second one: I.M.M. are GENIU! Nimeni nu poate povesti mai captivant ca ea odiseiuta nervisorului unei mäselute dintre dintisorii aflati în gurita-i cäreia doctorasul nu i-a dat destulut anestezicut. merci/pupici. |
Originally Posted by Pitbull:
salutare,sunt flatata ca mai sunt apreciata si crede-ma Rin Tin Tin ca sunt cat se poate de reala,iar daca te fascineaza felul cum povestesc sau ceea ce ascern pe cinemagia este ca este totul o realitate,viata mea este precum un film.cu toate nabadeile lui. viata este cea mai buna sursa si pt film,carti etc. asa ca este important sa nu o neglizam si sa ne inspiram din ea. este pacat sa treaca pe langa noi fara a vorbi despre ea-VIATA. |
PITB.AI DREPTATE te-am iritat pe creier si pe tine cu cuvintele alea.dar asta sunt eu ,nimeni nu-i perfect!in timp ne modelam si educam .ASA e nu? |
pupici-merci.
Eu niciodatä nu neglizez viata si mereu o ascern pe hârtie, cu tot discernämântul si ascernämântul posibil, si cu toate näbädeile si idäile ei. Si, nu, nu m-ai iritat pe creier, mi-ai fost ca un balsam pe suflet! merci-pupici. |
Originally Posted by RinTinTin:
merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pupiciiiiiiiiiiiiii,i mi plac complimentele!vrei sa ne intalnim fata in fata?sa te convingi?vorbeste cu toti de pe cinemagia sa facem o intrunire cu toti si ne vom vedea. |
|
ei ce galant esti,stiu ca esti deosebit si ma bucur ca felul meu de a fi nu ti-a displacut.hai ca tu esti cu organizatul,cand pui de o intrunire??? pacat ca suntem capabili si nu se concretizeaza ceva si pt noi sa sondam potentialul nostru.dar ma bucur macar ca am concretizat noi -filmul:"Casa Creatorilor",iar temelia cred ca ai fost si bineinteles verigile si ceilalti,chiar daca nu a avut succes a fost ceva realizat de noi,un ceva care acumuleaza toate energiile noastre.pacat ca nu a fost apreciat sau sa speram ca va fi!eu ma bucur ca am avut ocazia aceasta imi doream ceva mai concret ,chiar daca este vorba doar de o experienta din lumea filmului a fost deosebit.sa speram ca vor mai fi si altele si ca vom participa cu ele si la concursuri cu ele,ca daca nu este vazut nu are cum sa fie apreciat ca nu se are pe ce.ok ,pupicuri si merci,totul e posibil cand se vrea!noi am realizat filmuletul!CHIAR NU POATE FI POSTAT PE UNDEVA PE CINEMAGIA SA FIE VAZUT SI DE ALTI?DAR FARA A FI COPIAT SAU INLATURATE DEZAVANTAJELE,DACA TOT S-A CAM RENUNTAT LA EL?CE ZICI,AR FI O IDEE?SAU SECVENTE DIN EL ,DAR SA CUPRINDA TOTI ACTORI?OK,VEZI TU CE-I MAI BINE! |
Auleo, când ziceam cä m-ai fäcut sä mä simt si eu bine-n seara asta, iar mi-ai täiat tot cheful...! :(
Nu mai VREAAAUUU!!!!!! :o :shock: :(( :x Buba, buba! Câh! |
imm e un geniu, pacat ca nu-si da seama sau nu stie - asta e... |
merci.pupici
Ai uitat sä zici merci si pupici. pupici.merci |
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |