![]() |
dragonfly_drk, glumesti ? :)) alegerea este a naibii de grea pentru ca nu ai ce sa alegi
ambele sunt boli care trec treptat odata cu inaintarea varstei. cred... sau cel putin asa ar trebui, nu? manelistele deobicei sunt mai creole asa, mai agresive din vorbe si cu "valoare la vedere" gen, haine turcesti D&G, cercei mari suflati cu aur precum si alte chestii care au interesul de a arata lumii cat de valoroasa poate sa fie manelista, tupeu de fata versata si talent de printesa. pitipoancele ??hai ca nu m`ar deranja un rujat in exces, o haina sclipitoare.dar fitzele si mofturile sunt tampite, vorbele scoase pe gura iti dau de gandit, cum de una la 20 si ceva de ani poate sa gandeasca in asa hal ?(:| dar spre deosebire de manelista, pitzipoanca este mai calma si mai agitata pe reduceri, mai sociabila si mai draguta decat o manelista. anyway, amandoua te fac de ras in public, amandoua se gasesc pe orice colt de strada in bucuresti si nu numai si...amandoua o duc bine ! nelipsind manelistii si cocalarii, ei aparand ca ciuperciule dupa ploaie. dragonfly_drk, tu ne jignesti acum, pe mine, pe noi baietii, ne dai sa alegem ceva ce nu poate fi ales :)) ceva ce nu se vrea ales claaaar, pitzipoanca !pentru ca este mai feminina, uneori se apropie de penibil dar fata de manelista, este mai senzuala si te face sa te gandesti la lucruri mai frumoase si... umede :"> :)) neahhhh....n`ave rost sa zic "none", "nu aleg", "nici una" pentru ca...a fost o provocare si mi`a dat de gandit :P acum pentru tine, sau oricare alta fata: cocalar / manelist (rog a se tranti si o parere personala pentru alegerea facuta) |
:))
cu asta m-ai spart. din doua rele ar trebui sa aleg raul cel mai mic so... detest menelele deci implicit si manelisti, asa ca aleg cocalarul dar numai sa ii spun un hi! bye, ca mai multe nu cred ca as avea de discutat cu el. cocalarul este un fel de pitzipoanca masculina. si cu toate astea nu am niciun gand umd\ed cand ma gandesc la el. in fond uite un exercitu de imaginatie. esti in pat cu o pitzipoanca. e clar ca o sa scoata o tampenie pe gura... mai ai ganduri umede cu ea in acel moment? nope. ei numai gandul ca genul asta de persoane (cocalari sa pitzipoance) scot numai tampenii pe gura ma fac sa ma scarbesc. sunt prea exagerati toti insa m-ai pus sa aleg. as fi spus ca niciunul, insa ce rost ar mai fi avut jocul? so: sa revenim la alegeri mai usoare: opel / skoda |
Opel :x
Kia / Hyundai |
hyundai
michael Jackson / elvis presley |
Elvis
Thailanda/ India? |
India
sari / kimono |
sari
picant / dulce |
extra iute!! (picant pentru cazul de fata)
habotnic/ agnostic |
agnostic
toamna sau primavara? |
Primavara
Eu cand vreau sa fluier, fluier / 4,3,2 |
4,3,2
Stan si Bran/Charlie Chaplin |
Stan si Bran
comedie / horror |
horror
Serena Williams/Caroline Wozniacki |
Caroline