![]() |
nu e uma
si nu trebuie sa saluti si sa-ti iei la revedere la fiecare postare :) |
Brooke Shields??
|
nu
in film e actrita, actiunea se petrece la inceputul secolului |
nu vroiam sa sune sec si in acelasi timp sa va arat cat de civilizat sunt eu. :)
sa fie jodie foster? |
nu, tipa aia nu prea vorbeste engleza
|
că doar n-o fi Jane ... deşi se poate ...
|
nu e jane (care jane?)
actrita poarta numele unui celebru serial francez si acest film a aparut in 2009 |
Fii si tu mai explicit - vrei sa se ghiceasca cea cu spatele (by the way, era in primul rand dansatoare si apoi actrita) sau posesoarea mainilor?
|
juliette binoche?
|
normal ca tipa care sta cu spatele!
daca o voiam pe cealalta puneam o fotografie cu EA cu spatele :) in film e prezentata ca actrita, dar in realitate a fost, intr-adevar, dansatoare de cabaret SI curtezana. inca un indiciu, actrita cu prenume de serial a jucat intr-unul din cele mai bune filme franceze ale lui 2008, in care actiunea se petrece cam... in aceasta perioada a anului LE: nu e binoche |
veronica lario? nevasta lui berlusconi?
|
deneuve?
|
nu, e mai tanara cu vreo 20 de ani decat deneuve
si in ultimul film in care au jucat impreuna deneuve ii zice ca-i place de ea pentru ca nu i-a luat fiul prefarat, ci pe cel pe care nu-l suporta :) |
Chestia cu curtezana e rautacism (si wikipedia nu e reliable source)... Femeia era maritata! Dar se pare ca a fost si accidental actress, totusi.
|
Emmanuelle Devos?
|
emmanuelle beart?
|
Originally Posted by Windom:
Parca ai zis ca nu mai ghicesti :) |
Asa ai zis si tu.:D
|
Pai... Am ghicit eu ceva? Niente...
|
da, windom :)
|
Originally Posted by Im.Kino:
Dar tot nu te-ai abtinut sa dai o raita prin sectiunea asta.:D Sa puna altcineva ca sa nu instauram iar "monopolul tocilarilor":-$ |
manwithamoviecamera? :)
|
sa puna windom, mi se pare corect ca toata lumea sa ghiceasca daca stie raspunsul. tocilarii rulz.
|
Sa puna. Da sa le stim si noi. Numai de alea.
|
Ar trebui niste reguli - numai actori celebri (Oscar sau blockbuster), eventual intr-un cadru din cel mai reprezentativ film. Fara ochelari, fara deghizari, nimic ce implica filme mai vechi de 15 ani (cu exceptii notabile de tipul Chaplin, Kirk Douglas, Elizabeth Taylor, James Dean, Hitchcock, etc.)
|
1 Attachment(s)
|
Sharon Tate, na!
|
:-$ :-h
|
a scapat porumbelul, asta e.
las' ca acum relansam jocul. ![]() |
leonardo di caprio.
|
nooo, e bud spencer.
|
nu, că ăla are barba neagră. da' poate e terence hil.
|
Rideti voi, dar s-ar putea sa fie Peter Sellers.:-?
|
acuma dacă stau să mă gândesc mai bine, io' am mai văzut undeva maxilaru' ăsta pătrăţos. dac-o fi gheorghe visu?
|
tocilarilor u playn' smartasses ay ? las k va aranjam noi. fratzilor haidetzi sa bagam ceva greu sa nu jtie ajtia 2 si sa ne radem de ei =)) mmm, ce ziceti, stie careva vreun personaj din asta mai obscurantist sau cum ii zice ?
|
![]() a jucat in grounded for life. |
s-ar putea ca baiatul de mai sus sa nu fie asa de cunoscut, asa ca o actrita preferata usor de recunoscut, si cine ghiceste sa continuie
![]() |
Stephane Audran, dar cedez randul
Kevin Corrigan, cumva? |
este minunata stephane. nu e kevin. e teen idol.:P im.kino, sunt sigur ca esti pregatita cu o fotografie dificila.
|
Griffin Frazen, then, pe ghicite
n-am poza pregatita, de aia cedez... |
griffin indeed. nu vreau sa fiu nepoliticos, dar
![]() |
mussolini a interzis un film cu el.
|
Rossano Brazzi?
|
Pai bine, omul a lucrat cu mai toti marii regizori italieni ai unei alte epoci, si tu-l mentionezi taman pe Mussolini?! Ntz...
|
:) filmul acela <<interzis>>si partial distrus este unul foarte cunoscut si facut de luchino.
pipes, nu e rossano. im.kino, ce sa fac sa pui o fotografie , cand raspunsurile for you sunt piece of cake? |
pai inainte de a-i pune tu pe Audran si pe Girotti, pusesem eu un "falcos" si nu l-a ghicit nimeni :)
|
:D era sotul lui jolie. asa ca am ghicit raspunsul, i-ai ghicit pe stephane si pe massimo, your turn for two pics.
le: le va ghici windom:P |
Massimo Girotti. 101%. Nu am poza pregatita. Predau stafeta. :)
|
:(
![]() |
bine ca nu ai pus poza din remake :)
|
All times are GMT +2. The time now is 06:01. |