![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Originally Posted by illotempore2002:
Celor care au renunţat de mult să mai asculte radiourile proaste din România (care par să aibă acelaşi concept: farse fără umor şi muzici fără idei) şi stau mai mult pe last.fm, le mai recomand un radio online ce poate fi configurat în funcţie de preferinţele fiecăruia: http://accuradio.com. (Marius Chivu) PS: indiciu: 1 = on, 0 = off ... ref la sistemul tau audio de care se vb mai sus. |
Tencs .. foarte marfa radio.M`am bagat sa ascult niste Rat Pack.
|
A mai nins pe undeva prin tara in afara de Cluj?
|
Oauu.A nins ?
|
Daca exista varianta feminina Monica, la masculin e Monic?
|
Dar la Carmen cum o fi?:))
|
Hawlez all... De ce ploua...? aaaa? vremea asta ma trage la numarat cascaval si la horror movie...si la...:P ...voi? sanatosi voiosi? mai puteti...? ca io da...
|
Originally Posted by Disciple:
|
Originally Posted by Judex:
CARMEN mai inseamna si ORHIDEE |
Carmen e totuşi un prenume feminin, nu?! |
Ca substantiv e neutru clar.
Cica in Engleza numele e unisex, dar in limbile romanice e folosit la genul feminin mostly. http://en.wikipedia.org/wiki/Carmen_%28name%29 |
Buna tuturor,
Sunt nou pe aici,as dori sa aflu titlul unui film care are urmatorul subiect: Doua gemene , una maritata cu copii familista convinsa , cealalta care isi traia viata si dupa o reintalnire hotarasc sa-si inverseze rolurile, Familista se implica si chiar nu mai vrea sa renunte la noua viata ceea ce ii va fi fatal. Sper sa-l mai fi vazut cineva si sa aflu cum se numea. Multumesc. |
Ups, esti off-topic! :">
Ai întrebat ceva DESPRE UN FILM! Pe când topicul, zice el: "Aici puteti intreba orice va trazneste (nu* despre film)." Deci, reformulatänsie! _______________________________ * - S.Pb. (n.Pb.) |
Do you really want to live forever? :)
|
Dòmne fèri! :-O
|
claudiu-daniel
de ce nu pot sa votez un film aleg stelele dau vot scrie ca am votat dar nu contabilizeaza votul de ce oare?
|
All good things come to those who WAIT
|
Care va pricepeti la d-astea cu zodii? Pit? :">
|
Am tradus câteva cärti de astrologie, dar n-am studiat-o, nici n-am practicat-o - deci, din päcate, cunostintele mele în domeniu se rezumä doar la unele date disparate pe care le-am retinut din cärtile alea... Mai mult generalitäti.
|
Mai concret - e normal, dpdv astrologic, ca un el (Scorpion, ascendent in Varsator) si o ea (Varsator, ascendent in Scorpion) sa se certe ca chiorii din tot felul de nimicuri? :-/
|
Nu stiu :D, judex eu sunt varsator si ma cert des cu fratemeu care e scorpion, dar acum nu stiu la ce relatie te referi tu ?
|
Eu sunt varza complet in materie si nici nu cred in asa ceva, dar mi s-a oferit o posibila explicatie intr-un anume caz recent. :D
Gospin, dar cred ca e important si genul - esti o ea Varsator? Si oricum nu ma refer deloc la o relatie fraterna. B-) |
Judex la ce te referi ? :O omg sunt de sex masculin ma, cred ca se vede clar si in profil nu?
|
Pai tocmai, eu precizasem ca e vorba de un el si o ea, iar cazul tau se refera la un el si un el, frati pe deasupra. Deci trebuie nuantata cererea ta de lamuriri. Pentru cine o binevoi sa ne lumineze. :))
|
Va pierdeti timpul de pomana...
|
HM......Numai semne de exclamare pe aici....:-?
|
Tu daca erai istet dadeai un raspuns, nu asta ... |
Eu nu cred asta....Oamenii inventeaza orice numai ca ei sa aiba mintea linistita si sa creada ca ceea ce fac ei este cel mai bine. Voi ce credeti despre fraza de mai sus?:-? |
din punct de vedere astrologic totul e normal :P
|
Originally Posted by cremaxx:
|
|
tare chestia asta: "Mihaela a făcut până acum trei videoclipuri şi trei spectacole de scenă ca regizor, pentru Festivalul internaţional de Pirotehnie...." =)) |
Tu cine esti, Lalola?
|
Caut de vreo 2 zile un screensaver din ala "miscator" daca ii putem spune asa si nu am gasit nimic!
Nu stiu denumirea exacta pt. a cauta. As vrea un screen in care sa ninga :) help please! |
încearcă <a href="http://www.torrentbit.nl/search/?torrent=Animated+SnowFlakes+Screensaver+2.6&cat_i d=0" target="_blank" rel="nofollow">http://www.torrentbit.nl/search/?tor...2.6&cat_i d=0
|
Sa traiesti paule, ai una bucata bere :)
|
nu dar se vede ca e o surpriza de la o guma turceasca. :P Eu imi amintesc cu drag de Cincin, Final, Turbo ... care mai erau ? :D
|
bombibom...sau bombibon (tot cu masini)
inca mai toata colectia Turbo si B. :D |
Cu Garbage Pail inca am niste chestii printr`un sertar.Si surprize Turbo si Minti.Hehe.Si 100 de poze cu Bruce Lee luate din piata de la tigani.
|
Cum sa fac sa pot completa un application form care este format PDF?
Cum naiba il fac editabil? |
Cine a inventat incalzirea globala?
|
Nu cred ca este o inventie ... hmm Mihnea ar da o definitie buna aici :))
|
Cum de am putut dormi pana la 11:56 ? :| ...se vede ca nu-i mama acasa =)) .
|
Si cum te-ai sculat ai dat drumu' la pc :-w, desigur!
|
M-am ridicat din pat cu niste ochi mari, oripilata de ora la care m-am trezit, am apasat butonu' unitatii centrale (ala de start, logic) si m-am dus la baie sa-mi clatesc ochisorii repejor :"> . Dar desigur, este posibil ca telefonul meu sa fie inainte cu 2 minute.
|
Cum pot sa accesez 'Atelierul de scenaristica'? :)
|
Dai Join Group si scrii motivu' pt. care vrei sa intri in grup :)
|
Ok, au trecut 5 minute de cand il caut, asa ca intreb: Unde se gaseste butonul ala? :D
Imi apare numai mesajul "There are no posts in this forum". |
User CP in stanga sus, dupaia Group Memberships in stanga jos!
Si iti vor aparea cele 3 grupuri, dai join pe care vrei! |
All times are GMT +2. The time now is 04:56. |