Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

Judex 06 Oct 2009 22:41

Originally Posted by illotempore2002:

Deci am restartat boxele (butonul de restart e acelasi cu cel de power? :D )

on-topic; sinuciderea e legala? se pedepseste prin lege?

Dar tu ce crezi? Te-am iubit rau si mor de de dorul tau.

Chambord 12 Oct 2009 12:54

Originally Posted by illotempore2002:

Mi-a expirat contul la Last.fm, imi poate recomanda altcineva un alt radio din acesta care-ti livreaza muzica dupa preferinte?

Celor care au renunţat de mult să mai asculte radiourile proaste din România (care par să aibă acelaşi concept: farse fără umor şi muzici fără idei) şi stau mai mult pe last.fm, le mai recomand un radio online ce poate fi configurat în funcţie de preferinţele fiecăruia: http://accuradio.com. (Marius Chivu)

PS:
indiciu: 1 = on, 0 = off ... ref la sistemul tau audio de care se vb mai sus.

redmen 12 Oct 2009 15:00

Tencs .. foarte marfa radio.M`am bagat sa ascult niste Rat Pack.

corinka 13 Oct 2009 22:23

A mai nins pe undeva prin tara in afara de Cluj?

redmen 14 Oct 2009 00:06

Oauu.A nins ?

Judex 19 Oct 2009 12:56

Daca exista varianta feminina Monica, la masculin e Monic?

Disciple 19 Oct 2009 13:31

Dar la Carmen cum o fi?:))

norww3 19 Oct 2009 14:47

Hawlez all... De ce ploua...? aaaa? vremea asta ma trage la numarat cascaval si la horror movie...si la...:P ...voi? sanatosi voiosi? mai puteti...? ca io da...

Judex 19 Oct 2009 15:51

Originally Posted by Disciple:

Carmen inseamna 'cantec' in latina: carmen, -inis. Imi amintesc un personaj masculin dintr-o carte extrem de intersanta, Nemuritorul albastru, a scriitorului timisorean Radu Ciobanu, personaj care poarta numele respectiv sub forma Cântic. Deci e posibil in exemplul tau. ;)

norww3 19 Oct 2009 15:59

Originally Posted by Judex:

Carmen inseamna 'cantec' in latina: carmen, -inis. Imi amintesc un personaj masculin dintr-o carte extrem de intersanta, Nemuritorul albastru, a scriitorului timisorean Radu Ciobanu, personaj care poarta numele respectiv sub forma Cântic. Deci e posibil in exemplul tau. ;)

CARMEN mai inseamna si ORHIDEE

Dragomara 19 Oct 2009 16:23

Io am avut un coleg Carmen, şi nu-şi făcuse operaţie de schimbare de sex, chiar era un el. :)) Cel-care-nu-mai-e a cunoscut şi el un tip pe nume Carmen, locuia lângă liceul lui, iar colegii lui se amuzau copios când părinţii îl strigau prin curte; erau doi fraţi la părinţi, şi probabil că ai lor îşi doriseră şi o fată, altminteri nu-mi explic. :))

Carmen e totuşi un prenume feminin, nu?!

Judex 19 Oct 2009 16:41

Ca substantiv e neutru clar.
Cica in Engleza numele e unisex, dar in limbile romanice e folosit la genul feminin mostly.
http://en.wikipedia.org/wiki/Carmen_%28name%29

badea007 01 Nov 2009 22:00

Buna tuturor,
Sunt nou pe aici,as dori sa aflu titlul unui film care are urmatorul subiect:
Doua gemene , una maritata cu copii familista convinsa , cealalta care isi traia viata si dupa o reintalnire hotarasc sa-si inverseze rolurile, Familista se implica si chiar nu mai vrea sa renunte la noua viata ceea ce ii va fi fatal.
Sper sa-l mai fi vazut cineva si sa aflu cum se numea.
Multumesc.

Pitbull 07 Nov 2009 20:04

Ups, esti off-topic! :">
Ai întrebat ceva DESPRE UN FILM!
Pe când topicul, zice el: "Aici puteti intreba orice va trazneste (nu* despre film)."
Deci, reformulatänsie!

Gospin 07 Nov 2009 20:37

Do you really want to live forever? :)

Pitbull 08 Nov 2009 16:40

Dòmne fèri! :-O

claudiu-daniel-lugoj 14 Nov 2009 13:54

claudiu-daniel

de ce nu pot sa votez un film aleg stelele dau vot scrie ca am votat dar nu contabilizeaza votul de ce oare?

Pitbull 14 Nov 2009 21:25

All good things come to those who WAIT

Judex 15 Nov 2009 20:25

Care va pricepeti la d-astea cu zodii? Pit? :">

Pitbull 16 Nov 2009 10:08

Am tradus câteva cärti de astrologie, dar n-am studiat-o, nici n-am practicat-o - deci, din päcate, cunostintele mele în domeniu se rezumä doar la unele date disparate pe care le-am retinut din cärtile alea... Mai mult generalitäti.

Judex 16 Nov 2009 10:28

Mai concret - e normal, dpdv astrologic, ca un el (Scorpion, ascendent in Varsator) si o ea (Varsator, ascendent in Scorpion) sa se certe ca chiorii din tot felul de nimicuri? :-/

Gospin 16 Nov 2009 10:44

Nu stiu :D, judex eu sunt varsator si ma cert des cu fratemeu care e scorpion, dar acum nu stiu la ce relatie te referi tu ?

Judex 16 Nov 2009 10:47

Eu sunt varza complet in materie si nici nu cred in asa ceva, dar mi s-a oferit o posibila explicatie intr-un anume caz recent. :D

Gospin, dar cred ca e important si genul - esti o ea Varsator? Si oricum nu ma refer deloc la o relatie fraterna. B-)

Gospin 16 Nov 2009 10:51

Judex la ce te referi ? :O omg sunt de sex masculin ma, cred ca se vede clar si in profil nu?

Judex 16 Nov 2009 10:56

Pai tocmai, eu precizasem ca e vorba de un el si o ea, iar cazul tau se refera la un el si un el, frati pe deasupra. Deci trebuie nuantata cererea ta de lamuriri. Pentru cine o binevoi sa ne lumineze. :))

Disciple 16 Nov 2009 13:24

Va pierdeti timpul de pomana...

cremaxx 18 Nov 2009 12:14

HM......Numai semne de exclamare pe aici....:-?

Gospin 18 Nov 2009 18:29

Va pierdeti timpul de pomana...

Da' de ce imi pierd ma timpu' de pomana? Ca incerc sa aflu ceva?
Tu daca erai istet dadeai un raspuns, nu asta ...

cremaxx 24 Nov 2009 20:49

Mai concret - e normal, dpdv astrologic, ca un el (Scorpion, ascendent in Varsator) si o ea (Varsator, ascendent in Scorpion) sa se certe ca chiorii din tot felul de nimicuri? :-/

Eu nu cred asta....Oamenii inventeaza orice numai ca ei sa aiba mintea linistita si sa creada ca ceea ce fac ei este cel mai bine.

Voi ce credeti despre fraza de mai sus?:-?

StefanDo 25 Nov 2009 07:52

din punct de vedere astrologic totul e normal :P

Gospin 25 Nov 2009 08:59

Originally Posted by cremaxx:

Eu nu cred asta....Oamenii inventeaza orice numai ca ei sa aiba mintea linistita si sa creada ca ceea ce fac ei este cel mai bine.

Voi ce credeti despre fraza de mai sus?:-?

Teoretic e normal, practic nu :)

Judex 26 Nov 2009 14:18

Bai, unde plm sa pun linkul asta?
http://www.jurnalul.ro/stire-film/os...na-528552.html
:D

keepwalking 26 Nov 2009 14:26

Bai, unde plm sa pun linkul asta?
http://www.jurnalul.ro/stire-film/os...na-528552.html
:D

tare chestia asta:

"Mihaela a făcut până acum trei videoclipuri şi trei spectacole de scenă ca regizor, pentru Festivalul internaţional de Pirotehnie...."
=))

Pitbull 05 Dec 2009 22:48

Tu cine esti, Lalola?

Gospin 15 Dec 2009 08:35

Caut de vreo 2 zile un screensaver din ala "miscator" daca ii putem spune asa si nu am gasit nimic!
Nu stiu denumirea exacta pt. a cauta. As vrea un screen in care sa ninga :)
help please!

paul_aramis 15 Dec 2009 11:46

încearcă <a href="http://www.torrentbit.nl/search/?torrent=Animated+SnowFlakes+Screensaver+2.6&cat_i d=0" target="_blank" rel="nofollow">http://www.torrentbit.nl/search/?tor...2.6&cat_i d=0

Gospin 15 Dec 2009 12:47

Sa traiesti paule, ai una bucata bere :)

Chambord 18 Dec 2009 14:58

nu dar se vede ca e o surpriza de la o guma turceasca. :P Eu imi amintesc cu drag de Cincin, Final, Turbo ... care mai erau ? :D

Cinemania 18 Dec 2009 15:01

bombibom...sau bombibon (tot cu masini)

inca mai toata colectia Turbo si B. :D

redmen 18 Dec 2009 15:41

Cu Garbage Pail inca am niste chestii printr`un sertar.Si surprize Turbo si Minti.Hehe.Si 100 de poze cu Bruce Lee luate din piata de la tigani.

illotempore2002 26 Dec 2009 20:03

Cum sa fac sa pot completa un application form care este format PDF?

Cum naiba il fac editabil?

Kourt... 28 Dec 2009 21:40

Cine a inventat incalzirea globala?

Gospin 28 Dec 2009 23:08

Nu cred ca este o inventie ... hmm Mihnea ar da o definitie buna aici :))

Rapture 30 Dec 2009 10:59

Cum de am putut dormi pana la 11:56 ? :| ...se vede ca nu-i mama acasa =)) .

Gospin 30 Dec 2009 11:14

Si cum te-ai sculat ai dat drumu' la pc :-w, desigur!

Rapture 30 Dec 2009 11:21

M-am ridicat din pat cu niste ochi mari, oripilata de ora la care m-am trezit, am apasat butonu' unitatii centrale (ala de start, logic) si m-am dus la baie sa-mi clatesc ochisorii repejor :"> . Dar desigur, este posibil ca telefonul meu sa fie inainte cu 2 minute.

shadowofnight 02 Jan 2010 22:22

Cum pot sa accesez 'Atelierul de scenaristica'? :)

Gospin 02 Jan 2010 22:39

Dai Join Group si scrii motivu' pt. care vrei sa intri in grup :)

shadowofnight 02 Jan 2010 22:54

Ok, au trecut 5 minute de cand il caut, asa ca intreb: Unde se gaseste butonul ala? :D
Imi apare numai mesajul "There are no posts in this forum".

Gospin 02 Jan 2010 22:58

User CP in stanga sus, dupaia Group Memberships in stanga jos!
Si iti vor aparea cele 3 grupuri, dai join pe care vrei!

All times are GMT +2. The time now is 04:56.