![]() |
Originally Posted by films4all:
dar sunt convinsa ca indiferent ce intorsatura vor lua lucrurile va fi din bine in mai bine si totul va fi ok.imi doresc sa am parte de lucruri bune fara neplaceri.uf ca mi se ia.daca nici macar sora mea nu m-a sustinut ci din contra a incercat sa demonstreze dorinta sa de a avea superioritate autoritate etc fara sa ii pese de nimic.oare crede ca daca este mai in varsta decat mine poate sa aibe si autoritate asupra mea?se inseala nu conteaza varsta ,nici pozitia sociala ci valoarea umana -calitatea cu care esti inzestarat etc.oricum stiu ca sora mea a exagerat cu duritatea ei stiu ca are cat de cat inima,mai putin decat mine ce-i drept dar tot nu inteleg de ce se comporta uneori aiurea,oricum poate si din cauza stresului,instabilitatea etc,nu conteaza.totusi este sora mea .sa speram ca va fi totul ok sa ne intelegem si sutine,fara a ne manca uni cu alti sau frati surori ca nu e bine atunci. oricum eu voi merge mai departe indiferent de cum vor sta lucrurile.si sper ca ingerii mei pazitori sa fie alturi de mine si sa aibe grija de mine. uf.mi-ar placea o viata mai frumoasa si mai usora sunt satula de toate dificultatile ei.eu sunt acum preocupata de mine dar cu siguranta ca va fiin asa fel sa fie totul bine ssi sa fiu bine.etc.cum spuneam tot timpul este o solutie salvatoare in orice.iar eu am incredere ca aceasta solutie va veni si la mine.si totul va fi bine. |
Nu inteleg prin ce este sora ta mai dura decat tine..si cum a demonstrat asta?
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
E räu atunci. ok pupici merci |
pai nu mai asa ca fire omeneasca,oricum este cat de cat ok,numai conteaza,doar ca se comporta mai rece decat este si ne cam agitam eu cu personalitatea mea ,ei ii place sa fie atoritara etc,mie ,independenta nu imi zica cineva ce sa fac sau sa imi dea comanda etc.oricum nu conyeaza sunt convinsa ca fiecare isi va sti felul de a fi ,rolul fiecareia,si ne vom accepta sau vom vedea u merg mai departe caci.mi-am data seama atunci cand m-am batut cu tipa acea in club si am lasat-o sperand ca inceteaza si ea am luat-o mai rau.dica eu daca ma las e ca si nu ma mai gndesc la persoana mea si ma sacrific pt alta si trebuie deci sa merite,dar nu va fi cazul ,sau eventual ma opresc cand totul este sub control spre a no mai luao dupa ceafa.am glumit dar cam asa e..
|
Clar.
|
sunteti simpatici amandoi :)
|
Stim.
|
:)
|
Originally Posted by Pitbull:
|
:) :) :)
asta pentru ca in seara asta le zambesc tuturor, mai ales persoanelor simpatice.. |
Originally Posted by musetell:
ti s-a intamplat ceva frumos in seara asta? daca mai sti un loc unde putem sa mergem sa ma anunti,ev.film,strand,concert etc. |
|
astea da dar sa ai si cu cine merge sau bani etc.eu vreau dar cine stie,ramane de vazut,daca ma invita cineva cu atat ,mai bine.pupici
poate mai stabiliti ointalnire cu toti,si poate mergem impreuna prin locurile acelea.eh sa fie toate bune si frumoase |
Bunä idee! Gloria, StefanDo, vä place si vouä, nu-i asa? Urmätorul cineforumeeting îl facem în Hawaii - CineMagia pläteste drumul, noi plätim consumatia (I.M.M., vrei un Cico?), si cazarea o facem pe plajä.
Hai, mobilizati-vä-ti! |
merge si e o super idee :D .sa vezi ce inspiratie avem pe plaja in hawaipt filme scenarii etc ,ca in paradis.cum ne bucuram de nisipul fierbinte,-plaja apa etc :) |
eu mi-am pus pe birou o tavitza primita cadou de la un prieten. E plina cu nisip pe care scrie cu scoici "Bitch!". Ma inspira... Si-mi ajunge... :D
|
Originally Posted by StefanDo:
inseamna ca te multumesti cu putin,mie imi miroase deja a nisip si plaja de hawuai nu dintr-o tavita ci to be of real there :D ar fi asa de frumos.dar e bine ca pe tine te inspira si tavita e un inceput. :P |
eu sunt de acord cu o iesirile in week-end (la berarie daca se poate :P sau..oriunde altundeva)..dar eu zic ca pentru inceput sa facem "primii pasi" ai reuniunilor in bucuresti..:) irene, uite iti raspund aici si pentru mail: saptamana asta o sa-mi fie mai greu cu iesirile seara la film in timpul saptamanii, adica n-o sa am timp.. :( :( :( imi pare rau ca sambata nu stiu daca pot s-ajung la concert la ATB, e super tipul si tare as fi vrut sa-l vad. :love: :love: :love: |
si unde e concertul?
pai cum mai tu vrei la berarie?e mai calumea pe plaja din hawai :D ok daca e ceva ma anuntati si pe mine.iar daca eu pot sa vin vin cu cea mai mare placere |
pai cum sa nu vii? :? :? :? pai chestia cu hawaii este mai putin tangibila zic eu asa ca..de ce nu bere? :love :love: :love: cu filmul sa stii ca mi-ar placea sa mergem intr-o sambata dupa-amiaza la Lista neagra. |
mai eu vin numai sa si pot sa vin,adica sa nu fie nimic imprevizibil.ori ca la berarie ori la plaja din hawai etc.
|
mai eu vin numai sa si pot sa vin,adica sa nu fie nimic imprevizibil.ori ca la berarie ori la plaja din hawai etc.
cat despre filme ,pls.selecteaza mai rozali,vesele,comice,etc,care sa ne faca fericiti,e nu triste sau sa plangem ,nu e suficient ca avem noi probleme?mai dam bani si pt a mai viziona si dramele altora?nu mi se pare prea fine sau distractiv.acum asta-i parerea mea. |
eu m-am cam saturat de tot ce e violent ,negatic etc.vreau ceva mai frumos,sufletelul meu are nevoie de ceva mai roz. :D
|
happyend
|
scuze, cred ca-s cam indragostita, ..am uitat c-ai zis ca vrei comedii..pai atunci o sa merg fara tine la Lista neagra, ce sa fac :(
|
eu as vrea o lista roza ,o viata mai frumoasa etc,m-am saturat de toate a cele care ne fac viata dura .si de aceea as prefera filme happyend sau comendii care sa ma faca ffericita nu indispusa.intelegi?am avut eu suficiente problemute,dar si momente placute,dar vreau ceva mai frumos,ceva mai lipsit de griji,ceva ca intr-un paradis sa fi fericit si toate sa mearga bine si frumos.sa ma bucur de viata
|
***Welcome to the CINEMAGIA chatroom***
You are logged in as 'cazeemeer' |
mai intr-un fel si asta este un farmec al vietii, sa ai probleme si sa lupti sa le depasesti..devii strong si independent si asta este ceva foarte important..
dar ok, mergem la un film rozaliu :). il luam si pe pitbull? :) |
Mie nu-mi plac filmele rozalii!
Imi plac numai filmele verzulii cu picätele maro. |
pai cum vrei daca e toata gasca de pe cinemagia daca se doresc la film.
sau asteptam invitatii pt plaja din hawai? |
mie imi face placere sa ne mai intalnim ca pe vremuri si bineinteles ca pibul nu lipsea .
|
Wow..cand am lasat ultimul mesaj...acum 100 de ani?...un secol..pe atunci se nastea cinematograful...tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul.... :?
|
pai depinde ce inseamna timpul pt fiecare.pt uni o secunda este ca si un veac ,pt alti un veac e ca o secunda.depinde cat de intens traiesti.
poate eu ca traiesc la maxim si intens poate secundele imi par ore etc.sau cine stie etc.iar cand totul e asa de miscator si schimbator e normal sa se cunoasca eca e de ordinul trecutului |
|
sunt incoerenta?pai ma referam la tot ce trece,si se schimba/
|
era un mod elegant de-a ne refuza? :?
|
era un mod elegant de-a ne refuza? :) |
ce sa refuz?nu ne intelegem?pai eu nu inteleg ce anume sa refuz?
mai intrebatil pe pib.cat sunt de parola.adica vin daca pot,asta inseamna sa pot sa ajung in locul respectiv,sa nu ma simt rau sau sa nu intervina nimic. |
irene, calm down :)
intrebarea era pentru domnul pitbull, nu vazusi citatul? te pomenesti ca esti si tu indragostita? :love: :love: :love: |
Love is in the air! pam pam pam..Looveee iss in the airrrrrr...
irine..normal..de cand o stiu..nu-i asa? 8) |
e posibil
|
irene, ce-ai mai facut ma cu honorius?
:) |
pai nu stiu inca nimic concret cert este ca azi am sunat la libertatea pe tipa cu articolul si mi-a zis ca i-au fost trimise scrisorile si emaiurile etc si ramane de vazut pe cine alege.hai honoius alege-ma mai repede. :D chiar am nevoie de un partener. :P eu si aseara m-am gandit la el caci vreau sa ma aleaga mai repede. sau sa ne invite la o cina etc.sper sa fie toate bune. chiar ce faci maine poti sa vio la un specatcol pe la 20?e cam tarziu? sau poate pe zi la un film ceva vedem vb. |
si de carte ce se mai aude?
|
buna tu irene,
scuze ca nu ti-am rapuns, vazui mesajul tau dimineata dar eram asa intr-o fuga ca n-am putut scrie.. sta sera am ajuns acasa direct, vineri este ziua mea scurta (scap la 16.00) dar se aduna oboseala de peste saptamana si sta sera am zis ca vreau doar sa ma ocup de mine..sa-mi las ceva timp pentru mine insami.. m-am simtit excelent sta sera, am fost doar a lucrurilor simple si frumoase.. :) |
irene, in concluzie, mai iesim in oras dar zilele astea sunt cam ocupata..
:love: eu always am luat dragostea in serios iar acuma am ajuns intr-un punct in care o aventura e ceva binevenit si relaxant, ajungi sa te te simti bine fara promisiuni, fara angajamente, fara heart touching things... am intalnit un tip cu care traiesc asa ceva desi stiu ca nici macar nu-l iubesc si ca in nici un caz nu-mi doresc ceva serios cu el.. numai ca acuma intenionez sa profit de timpul cu el, pentru ca-mi place si consider extrem de frumos ceea ce mi se intampla.. :) ..life is full of emotion.. :love: |
Originally Posted by lady_mystyque:
my dear lady, pe unde esti? nici pe messenger nu te mai vede lumea.. aaaaaaaaI really miss you as a friend.. |
asa ca scrie fara frica dak nu pe mess pe cinemagia mp sau pe subiect si-ti voi rasp :D |
buna dimineata
e ora 6.36 si eu mi-am facxut dus dupa o seara superba am fost vineri pe la 20 la spectacolul de comedie din twais va fi si vinerea viitoare ,ei bine a fost calumea comedie intr-adevaratul sens al cuvantului si m-am simtit foarte bine cat despre timpul pana la 4 dimineata a fost excelent am ramas la club twais si totul a fost atat de frumos ca sunt satisfacut foarte tare de distractia pe care am avut-o totul a fost minunat ,m-am distrat si am dansat cu atata ardoare incat m-am simtit satisfacuta ,fericita oplacere asemeni unui orgasam asa este si fericirea pe care am trait-o adica am fost satisfacuta prin dans,muzica,persoane etc totul ca la carte . bine dar si dupa o perioada super dificila,si in care am stat numai in casa si aiurea acum a fost pe masura,sper ca mereu sa am zile asa far a mai fi neplaceri ci doar lucruri minunate care ma face fericita.ok va mai povestesc dupa acum ma bag la somnic.pupici |
uhm... twais ? .. un fel de 'art cafe' pentru 'impinge tava' ?
|
All times are GMT +2. The time now is 12:01. |