![]() |
|
ce miştooooo!
Ljubavni slucaj ili tragedija sluzbenice P.T.T. de Dušan Makavejev iugoslavia 1967 ştiu imaginea pentru că vreau să văd filmul ăsta de nu ştiu când. azi e ziua cea mare. |
E genial omul asta! Bine, nu am vazut decat un film al sau, Sweet Movie, superb!, dar stii cum e, uneori nu ai nevoie de mai mult...Am gasit si W.R. - Misterije organizma pe vimeo :)) Sper sa-l vad, cat de curand.
|
da. e fain ăla, foarte kinky, hehe.
următorul, uşurel ![]() |
ciuperci...
nimic? |
afacere:D
|
ffff aproape
nu ştiu dacă titlul a fost tradus în româneşte, pe cinemagia nu apare decât în limba lui. dar paule, căţelul ăla a mirost el ceva bine ;) film unguresc |
cum se numeşte cel care face "afacerea"?
termen oarecum internaţional. |
oki
Dealer Regie : Benedek Fliegauf 2004 cine preia flacăra olimpică?? |
Ok, mai fac o incercare. La asta raspund doar cu Da/Nu/Poate in cazul in care exista nelamuriri >:)
![]() |
![]() |
![]() |
belgia
|
film ciudat. noțiunea e foarte vagă, dar filmul ăsta tot ciudat e, cu noțiuni sau fără. ce e interesant la el sunt speculațiile de după vizionare: oare despre ce a fost? mi-am dat și eu cu părerea, ca să nu fiu absentă de la chermeza dibuielilor, dar nici pe net situația nu stă mai bine. toată lumea pare să fie de acord asupra unui fapt, că e dark and fascinating și că, în general, it definitely left me wondering what the hell I just watched. e mult comparat cu alte filme, dar i se reține calitatea unică de a nu fi ca nici unul.
de pe imdb : This film is amazing - it's just like a nightmare. |
![]() ![]() |
Nuit noire. las pe altcineva, ca eu am dat search pe g la citatele tale:D. in orice caz, l-am trecut in watchlist.
|
![]() |
Castaway on the Moon
|
|
|
All times are GMT +2. The time now is 22:33. |