![]() |
Shanghai Express
![]() ![]() |
eu nu am văzut shame. not yet. dar am auzit că tematic se apropie de lucrarea de mai jos. sau poate era telefonul stricat.
![]() |
Originally Posted by Malombra:
* * * ![]() Din How Green Was My Valley. Vazut recent la recomandarea indirecta a alonjei matrimoniale (:"> ) a lui Bordwell. Trebuia sa fie mai bun ca Kane cica. LOL. |
Originally Posted by omudindulap:
De unde-i asta? :) |
de pe la auchan, real preţuri fără egal, şamd
|
parcă totuși nu mi-am aruncat degeaba ochiul pe Downton Abbey:
![]() meanwhile, in the wild west: ![]() |
Apropo... :)
A not-so-western western, McCabe and Mrs Miller ![]() |
|
Porti spre alte lumi (Black Moon-Malle)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + bonus, Come to the dark side, we have unicorns ![]() |
Vazind postarile 548 si 549 mi-a venit instantaneu o idee de un nou joc. Lenesa cum sint nu cred sa-l deschid vreodata, dar poate sint amatori (sau profesionistii deja consacrati :D ).
Cine incepe jocul pune un cadru preferat (sau poate ne) si timp de o saptamina oricine pune cadre similare, apoi se trece la alta tema si tot asa. Daca vreti sa fie mai palpitant :)) nu scrieti din ce filme sint cadrele si cu ocazia asta avem si ghicitori la liber, cine vrea sa afle raspunsul cere si i se va da :) |
Ana, pe mubi e ceva de genul. îi zice one shot response. postezi o img, apoi altcineva postează o poză care crede că se aseamănă prin ceva cu prima: formă, culoare, personaje, dialog, scenografie, mimică, vestimentaţie, etc. deschide tu topicul, că ai fost cu ideea şi îi dăm drumul. :)
|
I'm in! :)
E tare fain ce se intampla pe mubi la topicul asta. Nici macar nu e nevoie de teme pentru ca fiecare vede ceva diferit in poza postata anterior, jocul evolueaza si se ajunge la poze care se departeaza total de cele initiale. |
|
Originally Posted by omudindulap:
Din intamplare... :) Playing with fire ![]() |
Puteai sa omiti poza omului, isi bate joc de noi.
Nu-l mai strigam la joaca de-acu'. [-( |
Nu puteam, ma. Era prea mioritica Si-apoi...nu voiam sa se simta exclus.
|
poza lu omu e din Asta e, a lui thomas ciulei. ;) cum plutea ea, ca ofelia, pe canal la sulina, ca o zînă prerafaelită..
de de ce oi stalkui eu saitul ăsta? nu mai bine mă duc să dorm? somn uşor, laghiz und jentlmen. |
Which reminds me...
Originally Posted by Namaste:
Nu mai stiu daca am vazut in intregime filmul asta, m-as "intoarce" la el in caz ca nu. Nu-mi amintesc decat scena despre 'arta gatitului' si inca vreo cateva imagini vagi si disparate. |
Periferic
![]() ![]() ![]() |
Cadrul asta cu fumatul mi-a adus aminte de un revolutionar care-si astepta randul la tortura si ajunge disperat dupa ce pierduse pastila de cianura . ''Inviere'' exclama dupa ce-o gaseste . Povestea are loc in ''Condiatia umana '' de A. Malraux
|
All times are GMT +2. The time now is 22:31. |