![]() |
Originally Posted by Socal:
din greseli se invata.pana una alta,aici s-au pus retete incercate si s-a facut schimb de impresii si secrete despre gatit.este atat de usor sa guglaimmm.. |
|
carnita, de ce este?
|
Am pus ficat de curcan calit inainte si a iesit foarte gustos. Nu mai facusem combinatia asta
|
Originally Posted by jansic:
sau ardei umplut si sarmale cu grasimea aceea de pe piept. oricum, cred ca a iesit buna,mai ales ca se gaseste mazare proaspata acum. |
Daca tolerezi ficatul eu zic sa incerci, e bun :)
Na, ca-ti recomand si io ceva :P |
Originally Posted by jansic:
|
Sushi !
3 Attachment(s)
Facut in casa!
|
ahhhh,superbisim!
sa inteleg ca ai fost la pescuit dupa program? |
ce program?
am facut aqm 2 sapt/ si am gasit pozele prin pc:P |
Originally Posted by rvn:
Mi s-au lungit urechile asteptind, le-ai pus ori ba? :)) |
offff.
tu aici si indiferrentul pe alta parte imi reprosati acelasi lucru! DATI-MI ADRESELE SI SA MOR DACA NU VA TRIMIT! |
Doar sa gasim un suflet caritabil sa le transporte fara sa stie ce-i acolo, altfel le maninca :)) dar nu cred ca las eu bunatate de sarmale pe mina oricui :)) . Lasa ca nu mai e mult pina tirziu.
|
Originally Posted by Socal:
si eu care credeam ca in pc pastrezi doar pozele cu nuduri.cat m-am inselat! |
Nu am mai mancat mazare de ceva vreme dar sa sti ca arata foarte bine si banuiesc ca si miroase foarte bine mazarea gatita cred ca o sa ii dau o idee iubitei mele ;)
|
|
ce bine arata =P~
|
|
Oameni bolnavi domle, oameni bolnavi...
|
rvn, ce se intampla cu actele de adoptie? tot le-am asteptat dar la mine in posta nu au mai ajuns... defapt, stii ceva? mi-a venit alta idee... nu ai cumva nevoie de o menajera? lucrez frumos, curat, pe gratis... iti dai seama ca doar sunt ardeleanca. pentru mine, curatenia e sfanta... e rugaciunea de dimineata, de la amiaza si cea de seara... am o singura pretentie, insa... sa ma hranesti cu bunatatile tale... ce zici, facem pactul?:-*
|
All times are GMT +2. The time now is 15:24. |