Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

Rapture 14 Jan 2010 23:43

E bine de stiut ca nu-s singura de pe aici. :D

Chambord 15 Jan 2010 10:57

Nu disperati, luna ianuarie e cea mai depresiva a anului, citeam undeva :D
Vine primavara acush si o sa zburati ;)

Cinemania 15 Jan 2010 19:44

Primavara nu e anotimpul nevrozelor ? :D

hellsteed 16 Jan 2010 13:15

Am gasit intr-un book center (cel mai bun din Cipru cred) The Archives of Ingmar Bergman, ditamai materialul (60x40x6 aprox)... :(... La un pret greu de inghitit.... 215 euro... desi ma bate gandu...
langa el Arhiva lui Kubrick , mai mica ca dimensiuni si ca pret, 72 euro....

http://www.taschen.com/pages/en/cata...n_archives.htm

ca sa vezi ce furat am fost de dimensiunile materialului :))) hiperbola :D

pret mai bun pe amazon... hmm :)

am gasit pret si mai bun in halte parti...

in nefericirea mea mi-am gasit fericirea :)

redmen 17 Jan 2010 20:02

Mori .. si a doua zi lumea a uitat de tine.Ce de cacat.

Gospin 17 Jan 2010 21:52

Pt. ca am de scris foarte muuuult, si ca de obicei las pe ultima zi :|, i hate this X(

Pitbull 17 Jan 2010 22:52

Mi-a zis Romicä azi cä se interzic torrentele. X( Toate! :((

Windom 18 Jan 2010 15:25

Originally Posted by Pitbull:

Mi-a zis Romicä azi cä se interzic torrentele. X( Toate! :((

Pai cind a fost slobod sa le folosesti?:-/

Gospin 19 Jan 2010 19:25

Pt. ca inca o data am fost nedreptatit. Si fiindca mi-am spus punctul de vedere, fiind si singuru' care am facut asta, am fost taxat. Ceilalti au tacut si le-a fost bine. Cateodata stau si ma intreb ... mai bine sa fii un catelus care accepta sau gandeasca altii pt. el? :-&

moltisanti88 19 Jan 2010 20:23

@gospin:

E bine sa-ti spui punctul de vedere, asta da dovada de personalitate, in schimb adu-ti aminte de faptul ca libertatea de exprimare e garantata prin Constitutie dar nu prin locul de munca sau prin unitatea de invatamant.

Gospin 19 Jan 2010 21:19

Da, ca bine zici!
Dar nu pot sa ma abtin, asa sunt eu. Ma enerveaza cand cineva mai mare in functie/varsta nu are dreptate dar face tot posibilu' tot ca el sa iasa! ~X(

omudindulap 20 Jan 2010 01:00

..pentru ca nu cunosc oameni in care sa pot avea incredere deplina, ca nu exista cinematograf la mine-n oras (Braila), ca nu am un net bun, care sa-mi permita sa descarc filme, ca e foarte friiiig si ca nu am bani de-o bere/vodka.

Federico 20 Jan 2010 03:07

Originally Posted by omudindulap:

.. ca nu exista cinematograf la mine-n oras (Braila), ca nu am un net bun, care sa-mi permita sa descarc filme.

That's really not nice of God to fuck like that with a film lover. X(

Pe mine ma intristeaza ca exista specii de oameni care se uita la ora asta la Top Gear cu sonorul dat la maxim in timp ce colegii lor de camera dorm. Absolut oripilant. @-)

Federico 20 Jan 2010 23:17

Tot eu... Sunt nefericit pentru ca am adormit la "Le Jounal d'un Cure de Campagne" - filmul preferat al lui Tarkovsky. Ma urasc. Dar, nu stiu, filmul asta nu te lasa sa te apropii de el. Scenele sunt atat de scurte( se mai lungesc ce-i drept spre sfarsit) si naratorul intervine atat de des incat e enervant. In plus, nu-mi vine sa cred ca Bresson, cel care spunea ca imaginile nu trebuie dublate de cuvinte, face exact asta aici, la greu.

moltisanti88 21 Jan 2010 10:26

Pentru ca trebuie sa fac un proiect ce consta in analiza raspunsurilor unui chestionar de 7 intrebari care teoretic ar trebui completat de 10 colegi de munca. Dar cum nu lucrez va trebui sa ma prefac ca am 10 personalitati diferite si sa raspund singur la toate intrebarile.X(

Pitbull 21 Jan 2010 10:45

Parc-ai fi eu si colegii de la "Expres Magazin", când ne trimitea Ileana Lucaciu pe stradä sä punem la trecätori întrebäri atât de tâmpite, încât ne era rusine si inventam totul în redactie.
OK, hai si-un on-topic: de ce sunt nefericit?
Pe ziua de azi, chiar de nimic! :| Da' nu-i nimic, sigur o sä-mi treacä! ;)

Gospin 21 Jan 2010 20:02

i still want that puppy :( ..

Rapture 21 Jan 2010 21:53

Dupa cateva zile de pura fericire, din nou s-a izbit melancolia de mine, asa, din senin ; sau eu de ea? Uneori ma gandesc prea mult la aspectele vietii.
Parca as fi beata (parca? parca...), bitching alone. Abominabil.

Si asa, ca un bonus: Katy, te urasc! (cel putin in momentu' de fata) Nicu, esti un prost. Trezeste-te, baiete!

'ailalti 3 n-au ce cauta in topicu' asta.

illotempore2002 22 Jan 2010 11:34

Rapture, cam des pe la rubrica Sunt nefericit/a.....cred ca esti musafirul constant de aici....ai grija, nu-i de bine.

Rapture 22 Jan 2010 19:26

Stiu si eu asta :( .
In viata de zi cu zi nu obisnuiesc sa ma plang. Zambesc si tin in mine. Macar pe net sa imi plang de mila!

All times are GMT +2. The time now is 11:33.