![]() |
prietenii mei nu se dau pe forumuri, nu stau noaptea pe net. nici eu(sau cel putin asa credeam)
|
de ce, aia care stau noaptea pe net sunt ciumatzi? :))
una peste alta as acorda mai multa incredere forumului halebardului, pt ca Hale e un tip foarte smart, activ, cu imaginatie si hiperenergic. o sa faca treaba buna! |
nu, pur si simplu nu am prieteni care sa stea noaptea pe forumuri. a, cunoscuti virtuali, aia e altceva, am citiva.
|
Da' tu de ce esti fericit?
|
|
Apropo,faza cu „hai să facem un forum nou” nu-i a lui halebardul,a primit cu siguranţă ordin de la L.A.Ş.
|
deci de ce esti happy?
ca nu se intelege :) |
sunt fericita ca m-a luat somnul.
alcoolul consumat in seara asta in oras imi arata cu degetu spre pat. n.b. |
Originally Posted by Suspect de bizar:
Esti un geniu! |
Originally Posted by raptor:
acuma chiar ca am avea toti motiv sa fim fericiti :D |
ca nu imi mai e frica de apa foarte adanca si ca pot sa inot in larg
|
Micuta Ariel. :)
|
Ariel avea 1.78?
|
nu, dar avea coada
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
de unde atata certitudine?
m-am masurat de mai multe ori de-a lungul timpului si in functie de instrument inaltimea mea a variat intre 1.77 si 1.78. sau poate incerci sa scoti in evidenta, iar, ca mint, inventez? well, astea sunt proiectiile tale, pt ca tu stii despre tine ca inventezi si atunci ii suspectezi si pe ceilalti ca inventeaza, vorba aia, hotzului de hotz ii e frica :D |
Acum nu inventezi, doar ti-ai modificat inaltimea ca sa respingi comparatia mea.
|
De ce, e foarte nice sa fii comparata cu o sirena, de ce as refuza asa ceva?
|
Ca sa fii tu gica contra. :D
|
tin sa va anunt ca in cinematografele din Croatia ruleaza Moartea domnului Lazarescu, chiar in cetatea lui Diocletian.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:53. |