![]() |
Se pare cä nu existä nici o solutie: de ani de zile se revine periodic asupra problemei, si singurul räspuns e cä din reclame se finanteazä site-ul - ceea ce e foarte normal, dar apropo de problema abordatä de tine (reclame decente versus cearsafuri obscene) se pästreazä mereu täcerea.
Din fericire, pentru utilizatorii de Firefox, existä douä adblock-uri care functioneazä perfect.De când mi le-am pus, zburd prin forum färä greturi. Iatä-le aici: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90878 Am mai propus si o contraofensivä - boicotarea, denigrarea, reclama negativä, floodarea, etc., a tuturor detinätorilor de publicitate agresivä (cu explicatii clare), dar din päcate asa ceva e utopic... Nu suntem destul de solidari si organizati ca sä aibä efecte notabile. |
Azi nu m-am putut loga cateva ore pe la pranz.
|
Nimeni n-a putut.
Observat, raportat, rezolvat. |
ba io m-am putut loga sâc!
da' n-am putut accesa forumu' |
Originally Posted by miercuri:
Asta cred ca a vrut sa spuna si miercuri, de logat pe site te puteai loga dar nu se putea intra pe forum. ;) |
Ba se putea intra si pe forum! Dar nu logat :P
In fine, scriu aici si nu la reprosuri pentru ca o vad mai degraba ca pe o problema a forumului decat ca pe un repros. Ce se intampla cu tot spam-ul asta prin mesaje irelevante de genul "am vazut filmul", "mi-a placut", "vreau sa-l vad" etc. ? De fapt intrebarea e: cum se poate rezolva? Nu stiu daca e neaparat legata de sistemul asta de punctaj (in sensul ca vin copiii sa faca puncte), dar e aiurea sa intri pe forum si sa dai numai peste mesaje de 1-2 propozitii. |
Originally Posted by Liviu-:
Si atunci ce rost mai avea ?!
Originally Posted by Liviu-:
Cum spunea si Pitbull, facand apel la bunul lor simt. Pledeaza pt intelegere si poate primesti un rezultat pozitiv. Altfel, nu prea vad ce ai putea face ;) |
Sa-mi bag pula in ea reclama retarda, o mai tineti mult acolo? Spuneti macar cind o scoateti, ca luam o pauza si revenim cind dispare...
|
in loc sa te enervezi si sa te ia gura pe dinainte nu mai bine iti pui un add blocker?
|
Eu propun sa facem un topic special despre ea si s-o analizam. >:)
Pe bune acum, dar poate imi dauneaza intereselor un ad blocker. E asa de greu sa interziceti pop-up ads pe forum? |
La mine pe pagina se tot plimba un elicopter. E de la voi sau de la LSD?
|
E elicopterul care a dus jucariile din Toy Story 3... sau acela care a adus fordul mondeo...>:)
|
cred că vine Băse în vizită...... al lui o fi.....
|
Am scăpat de elicopter.... dar am dat de gândaci :-O
|
A umblat cineva la coduri? Butonul de linkuit baga un cod automat cu ghilimele si in consecinta nu mai mai merg the text links.
In loc sa fie [ URL= link ] text [ / URL ] este [ URL = " link " ] text [ / URL ] sa rezolve cineva. |
Mie așa îmi apare dintotdeauna. Niciodată n-a apărut corect și mereu a trebuit să modific eu manual.
|
Da? Chiar nu observasem cu nu mergeau linkuri text pana acum. Dubios.
|
OMG :-O:-O
Si eu care credeam ca Pit scrie mult pe forum. ![]() What is this?=))=)) |
trebuie sa fie o greseala... din mai pana acuma si sa fi postat in fiecare zi de sa rupa tastatura si tot nu ajungea la numarul asta formidabil... mai ales ca eu nu l-am observat pe aici...:-/
|
Problema a fost deja lamurita de Ipu, acu ceva vreme.
Se pare ca asa se intampla cand unui user ii sunt sterse toate postarile. Sau ceva de genu.. http://www.cinemagia.ro/forum/member...rt=posts&pp=30 |
All times are GMT +2. The time now is 10:12. |