![]() |
Originally Posted by halebardul:
Te juri ţîgane?:| |
Old Habits Die Hard
Originally Posted by Clonatu:
http://www.youtube.com/watch?v=8efM1or-bGA -- PS: I did not miss you AT ALL. :"> |
Originally Posted by Dragomara:
Mi-ai adus aminte de melodia din coloana sonora a filmului Alfie , Mick Jagger - Old habits die hard :) imi place super mult melodia aia. |
@Mikala - sunt convinsă că şi lui îi place, de-aia i-am şi dedicat-o!! :P
|
Intrebarea era daca o stie :) |
Propun ca rapandulele de tip Jactati, Halebardul, ALS si alti ca ei, din lumea celor care nu cuvanta, sa nu mai aiba acces sa vizualizeze ce se intampla pe forum....pt ca perpetueaza o eterna ciuperca de laba piciorului pe care o transmit intregului mediu inconjurator (deh, asa e cu ciupercile, candidozele, bolile rusinoase, se dau la toata lumea).
|
Originally Posted by jactati:
Nu bai agariciule, te astept la cotitura, atata tot! Nu e nimic inventat, nu cred ca poate spune cineva ca am inventat vreodata chestii despre alti useri. Hai, fa ceva acolo, esti injiner, tre sa stii sa umbli la soft sa apari invizibil, ca da, ne iriti, si dispari! |
dragutza doamna, din partea mea puteti sa va dati singura suturi. sunt convins ca va descurcati ... ca si in alte situatii ale vietii. acum, va rog sa ma scuzati ... ma duc off-line ca deja v-ati infierbantat ... degeaba.
|
Super, multumesc! Esti si tu un dragutz (ma rog, vorba vine)!
p.s. nu e asa ca masca asta de domn amabil, calm, detasat (how much fakeness can you play ) nu o porti chiar in toate circumstantele? l.e. inca esti online mah? n-auzi sa bagi capul la cotetz? Hai odata, misca-te! |
Originally Posted by illotempore2002:
mai Illo, ce le faci la toti de ii superi asa tare? jactati chiar parea un om calm si decent... |
De unde reiese ca eu l-am suparat pe Jactati?
Ai folosit bine timpul trecut imperfect "parea" calm....e doar o aparentza, ai dreptate. |
pai din ce-am priceput eu, imi pare ca jactati are ceva doar cu tine. cu restul lumii mi s-a parut rezonabil. De-asta am tras concluzia ca tu i-ai fi zis ceva care l-a suparat.
Am spus ca "parea" un om rezonabil pentru ca eu una nu pricep aceasta dorinta de a-ti face publice animozitatile. Ok si pe mine ma enerveaza multi useri. Si daca am tinut sa le spun ceva (desi incerc sa ma abtin), le-am spus pe privat. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
brava, tată, asta da #evoluţie#. cred că bâta aia totuşi a funcţionat! ;)
Utilizatorii nostri au scris un numar de 11299 articole Avem 91 utilizatori inregistrati Cel mai nou utilizator inregistrat este: Mistah J In total aici sunt 5 utilizatori conectati : 2 Inregistrati, 0 Ascunsi si 3 Vizitatori [ Administrator ] [ Moderator ] Cei mai multi utilizatori conectati au fost 21 la data de Duminica, 26 Iulie 2009 13:53 Utilizatori inregistrati: fLoreign, hyde |
Originally Posted by Mistah J:
|
Dragomara
numa-şa, să dau semn că mai ... răsuflu :D vreau şi io bâtă!!!!! >:) să-mi dau una în cap :P |
Originally Posted by Mistah J:
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) |
Originally Posted by Judex:
Efeminat-cretinoid este creierul tau de cocalar frustrat. |
Hopa, s-a imbatat Chamb. :))
|
@mistah j
de unde ideea asta ca trebuie sa-l faci pe cineva "din vorbe"? uite, eu nu sunt capabil de reactii "colorate" atunci cand se ia unul de mine in spatiul virtual, dar si real. pe langa faptul ca e o lipsa datorata prezentei bunului simt, este si o pierdere de timp si de energie. oamenii ca pitbull sau ca mine au alte preocupari. lucram, scriem, suntem preocupati de traiul de maine al familiilor noastre, avem alte griji. nu ne batem capul cu dispute interminabile gen "mirc". nici macar nu sunt pamflete astfel de "faceri din cuvinte", ci simple provocari de tip baietas de cartier. P.S.: Si da, palma data fizic e absolut necesara atunci cand se depaseste limita bunului simt. La fel as fi reactionat si eu daca as fi fost sistematic terfelit de astfel de facatori "din vorbe". |
All times are GMT +2. The time now is 17:15. |