![]() |
Nu inteleg care este problema sa te scoli pentru ceva care iti face placere. Nu stiu cum e acum dar pe vremea cand studiam eu te sculai la ore imposibile sa mai repeti pentru un examen, ca sa nu mai vorbesc de armata. Si sa nu ma scol pentru ceva care imi place ?
Revenim la subiect, sunt ingrijorat de motoarele Ferrari. Si cum tin cu Alonso.... |
Originally Posted by victor:
Originally Posted by victor:
|
Vettel kicks ass!
Sunt curioasă dacă sistemul F-ducts de la McLarenişti va face vreo diferenţă sau nu. Cam aşa vor pleca în cursa de mâine cu precizarea că bietul Chandhok oricum a fost penalizat cu 5 poziţii pe grila de start pentru că FIA a descoperit că sigiliul de la cutia sa de viteze a fost rupt. 1 Sebastian Vettel Red Bull 2 Mark Webber Red Bull 3 Fernando Alonso Ferrari 4 Nico Rosberg Mercedes GP 5 Jenson Button McLaren 6 Lewis Hamilton McLaren 7 Felipe Massa Ferrari 8 Robert Kubica Renault 9 Michael Schumacher Mercedes GP 10 Adrian Sutil Force India 11 Rubens Barrichello Williams 12 Jaime Alguersuari Toro Rosso 13 Sebastien Buemi Toro Rosso 14 Vitaly Petrov Renault 15 Kamui Kobayashi Sauber 16 Nico Hulkenberg Williams 17 Pedro de la Rosa Sauber 18 Vitantonio Liuzzi Force India 19 Timo Glock Virgin 20 Jarno Trulli Lotus 21 Heikki Kovalainen Lotus 22 Lucas di Grassi Virgin 23 Bruno Senna HRT 24 Karun Chandhok HRT |
Originally Posted by not.Who.you.think:
Integrarea mai multor țări în competiție(prin includerea circuitelor și/sau piloților) duce la creșterea „consumatorilor” de F1. Creșterea numărului de persoane interesante de F1 duce la creșterea veniturilor obținute de F1 și echipe. Iar asta e cel mai important în ziua de azi. |
Originally Posted by vave:
|
Cobeau cretinii de comentatori că atunci când nu a plecat din pole-position a câştigat, şi când a plecat primul a ratat.
Oricum va fi interesant de văzut ce se întâmplă, deşi prevăd o cursă plictisitoare. P.S. Te rog înceacă să nu mai faci posturi duble/tripe/etc. la diferenţă de câteva minute, mai ales că e atât de simplu să scrii totul în acelaşi mesaj. Poţi folosi butonul edit cu încredere şi în astfel de cazuri. ;) |
Vettel are toate sansele sa devina un mini-Schumi chestia care ma enerveaza la culme si mi-l face antipatic. Nu putea sa fie si el de alta nationalitate.
|
|
miercuri:
Eşti haioasă rău de tot. Te enervează că e neamţ şi că e blond. :)) Nu că eu aş fi departe cu antipatia mea faţă de Alonso. :P |
Nici p-ala nu-l suport, dar numai de cand cu fiascoul cu McLaren :P
Iar antipatia fata de Schumacher dateaza inca din vremuri imemoriale... |
Şi atunci care ţi-e favoritul... dacă ai unul? :-S
|
Hamilton, atata timp cat e la McLaren si se tine de treaba o sa fie mereu sus in my good books, in Button nu am mare incredere, dar sunt dispusa sa-i dau o sansa.
As tine cu Massa, dar nu pot pentru ca e la Ferrari. :P Kimi mi-a frant inima ducandu-se la Ferrari si acuma mai e si somer de lux, sunt tare suparata pe el. :( Hakkinen e singurul pilot care nu m-a dezamagit vreodata cu nimic. :x Ah, si mai am o slabiciune pentru Kubica, ma bucur de fiecare data cand castiga ceva. |
Originally Posted by miercuri:
Nu pot să-i suport pe ăştia, deloc. :)) |
|
Mwahahaha, prima cursa la care ma uit pe sezonul asta si chiar m-a coafat destul de tare. Daca ar fi fost Hamilton in locul lui Button si totul ar fi fost perfect!
Il adaug pe lista de simpatici si pe Petrov, dragul de el, cum l-a depasit pe Schumi :D |
Clasaţii pe ziua de azi:
1 Jenson Button McLaren 2 Lewis Hamilton McLaren 3 Nico Rosberg Mercedes GP 4 Fernando Alonso Ferrari 5 Robert Kubica Renault 6 Sebastian Vettel RedBull 7 Vitaly Petrov Renault 8 Mark Webber Red Bull 9 Felipe Massa Ferrari 10 Michael Schumacher Merceded GP 11 Adrian Sutil 12 Rubens Barrichello 13 Jaime Alguersuari 14 Heikki Kovalainen 15 Nico Hulkenberg 16 Bruno Senna 17 Karun Chandhok out Jarno Trulli out Lucas di Grassi out Pedro de la Rosa out Sebastien Buemi out Kamui Kobayashi out Vitantonio Liuzzi out Timo Glock ----------------
Nu e Hamilton atât de bun. Schumacher a avut într-adevăr o zi îngrozitoare. :| Nu mai sper într-o revenire a lui. |
Mai imi aduc aminte si faza cand Schumi a plans cand a egalat numarul de victorii al lui Senna si Hakkinen le-a zis reporterilor sa nu-l mai sacaie and that was again, pure class. :x E si pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE
Quote:
|
Scuze că nu am răspuns mai devreme, am uitat.
Cât despre Button, mi-l amintesc şi eu de pe vremea când era un nimeni, dar e mai bine să ai o evoluţie decât o involuţie [vezi Raikkonen, vezi Coulthard şi mai sunt ei... îi cunoşti]. Iar în final, am uitat să zic de singurul motiv pentru care aş reîncepe să ţin cu Ferrari... măcar aşa un pic: http://uk.eurosport.yahoo.com/200420...valentino.html |
I hate Hamilton!!!!
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:04. |