![]() |
Pai vreau sa vad si eu miscare, dinamism, ambitie, succes pe ramura, joc de glezne....si meciuri ekilibrate, va rog!
|
Holmes sa fie...
THE VOID... frustrarile astea nu fac bine la ficat... iesi nitel la aer curat, invita o fata in oras, mai lasa realitatea asta virtuala ca mori de tanar. :D |
Ah, si daca o iau razna voturile si terminati inca un meci in noaptea asta, eu, care nu mai intru pe net decit miine, vreau, daca se poate, sa votez de acum: SHANNON ELIZABETH. Favorita mea, dupa Jennifer Love hewitt :)
N-as suporta sa nu contribui cu un vot la calificarea ei :) |
Esti optimist... sa o elimine pe Jolie. Nu prea cred.
|
Originally Posted by THE VOID:
sunt de acord. ce mi se pare dubios cu acest utilizator votu_decisiv: nu a postat mesaje decat la acest topic, nu are adresa de mail, ym etc. este foarte posibil sa fie cineva din cei care voteaza, sa-si fi inregistrat special nickul pentru a vota de 2 ori si a face pe desteptul ca el e intotdeauna cel care termina meciurile. in fine... votez Katie |
Sa inteleg draga Leonard ca tu la ora 5 dimineatza , cind iti fierbea cafeaua in ibric, dadeai "search" cu numele meu pe forum? "That was really beautiful!" (Pinero). Si ma rog, la ce-ti trebuie tie emailul meu?
|
katie holmes
|
Cred ca urmeaza replica mea: Katie Holmes.
|
Originally Posted by votu_decisiv:
|
|
Angelina 4 ever
|
Grea alegere. Jolie.
|
Angelina
|
Originally Posted by cristivasile:
|
Chiar asa, putin mai multa concentrare si atentie , va rog mult...Derutati aiurea lumea :). Sa nu se mai repete!
|
ANGELINA JOLIE!!!!!!!! MY FAVORITE!
|
Futu-i. Bine ca a trebuit sa "pice" Jolie cu Shannon, si au fost mecuri mai inainte ca nu stiai cu cine sa votezi... in celalalt sens.... adica both ugly...
|
Christi, m-ai zapacit! Ieri spuneai ca votezi cu Shannon iar azi esti deja confuz. Repet mesajul de mai sus: Mai multa disciplina! Tld, scorul te rog :)
|
Angelina Jolie {desi poate ar fi pierdut in alt meci...}
|
Angelina Jolie fiindca pana si eu inghit in sec de cate ori o vad....desi nu ma simt deloc impacata cu ideea asta :oops:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:20. |