![]() |
Originally Posted by Longshot:
|
da. corect. toata chestia e cam trasa de par. dar si the big picture e la fel de aiurea.
hai sa vedem. avem un yoda, de x sute de ani, caca cu sabia laser, rapid ca road runner si agil ca wolverine pe uppers, plus o aptitudine de a folosi forta care te lasa paf. si mai avem un yoda de x sute de ani + 20-25 (cati ani are luke) care abia se misca si respira. (e drept ca mai stie cu forta ceva). now cum ar zice pers lu hellen mirren in prime suspect parca : "what's wrong with this picture"?
Originally Posted by Gaandalf:
asta cu numai in jocuri cum vine frate? pai vader nu mi-l choke-aza pe un amiral, ozzel, parca in empire iar in a new hope pe ... unu' trist de langa moff tarkin? si parca si luke ii face asa pe vreo 2 in jabba the hut's lair. |
Mai are Star Wars pe PRO Tv vinerea viitoare sau l-a lasat deoparte. :lol:
|
stelistule ? ma lashi ? EJECT! |
Kevin Smith is PIG and this is why:
http://www.joblo.com/index.php?id=7318 |
Originally Posted by Gaandalf:
am ras. smith ala e one lucky mofo. da' las' mah ca mai avem cat? 19 zile? si sapt viitoare vine si kingdom of heaven sa ne mai satisfaca poftele de maceluri. |
Incepand de azi mai sunt 20 de zile. 19 Mai cade Joi si filmele se schimba Vinerea :( |
A HERO FALLS - MUSIC VIDEO - 30 mb de imagini vechi si noi din REVENGE OF THE SITH...
available to download here: http://www.comingsoon.net/films.php?id=4777 |
Star Wars - joi 19 mai 2005.
Orase de premiera: Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara. |
Emi ... thx! oficial ... personal am facut-o ...
de abea ashteptam sa-l vedem. |
ii bene asha...numa iashu' nu-i :( :((
|
Originally Posted by emanuel:
Totusi, numai patru orase? :huh: Adica - Iasi, Brasov nu? |
unde se pot face rezervari in Bucuresti? s-au stabilit deja cinematografele care vor difuza ep3 in ziua premierei?
|
rezervari se pot face de o luna (am si facut) dar d p 20 in sus.
azi trec (iar!) prin mall sa vad daca merge sa cumpar pe 19. |
sa inteleg ca Mall-ul din Vitan e singurul loc?
|
alt cinema nu e ceasca mea de ceai. cred insa, ca sunt sanse sa se faca rezervari si la plaza.
|
Am inteles ca la plaza nu se pot face rezervari la Episodul III. O sa fie cam aglomerat la Mall in Vitan. Bagati mare cu rezervarile cei care nu ati apucat pana acum ca nu se stie! Sunt multi nebuni care si-au facut rezervare de acum cateva saptamani! Me included :w00t: !
|
o sursa mi-a povestit cum vineri seara era full ghisheul cu rezervari la Revenge ... asta e bine... o sa fie calcare in picioare....
am vazut si eu trailerul in spaniola... & i so laughed my ass off! :lol: |
la kingdom of heaven nu? si io l-am (re)vazut acolo.
penal rau. din pacate eu n-am ras. :(( radeam la o bulgara ceva. si, maestro... |
Originally Posted by emanuel:
Cool men,I can see him.acuma l-am vazut. |
All times are GMT +2. The time now is 14:50. |