![]() |
Valencia :)) Srry urasc si Realul din Madrid si Barca!
Chelsea / Manchester City |
Chelsea
seinfeld sau curb your enthusiasm? |
Seinfeld,pe celălalt nu l-am văzut!
Street Kings / Training Day ? |
Training Day
se7en / memento |
se7en
Eu când vreau să fluier,fluier / Filantropica ? |
Filantropica
Mr. Bean / Benny Hill |
Nea' Fasui
Care Cassavetes(tatal sau fiul) ? |
Mister Bean
Chris Rock / Jim Carrey ? |
Originally Posted by Andrey9211:
Dudule!Da-l in pizda masii pe nea' fasole momentan si alege una dintre variantele mele ! |
Off : continuati jocul !
on : Jim Carrey ! Mouse cu bila / optic |
Originally Posted by Medicate:
OFF ! Trebuia sa aleaga "Care Cassavetes(tatal sau fiul) ? " big fuckin' deal. |
OFF:Nu inteleg care tie problema dudule!
on:mouse optic Friday / Don't be a menace to South Central? |
Optic >:)
SoaD sau Ratm? |
Greu.SoaD.
Guitar Hero sau Rockband? |
off :alextreme93 ești foarte prost învață să joci,intra pe prima pagina si citeste acolo ce scrie dupaia posteaza,copchile!
on:Rockband Friday / Don't be a menace to South Central? |
Originally Posted by Andrey9211:
Futu-ti pizda matii de limitat cretin,proasta-i ma-ta ! (na vocabular de ghetou,avortonule) (probabil,ma aleg cu vreun warn sau ban ptr.limbaj,asa ca sunt constient de ceea ce zic) uite ce-a postat fresie Filantropica Mr. Bean / Benny Hill dupa aceea eu: Nea' Fasui (Mr.Bean) d'oh ! Care Cassavetes(tatal sau fiul) ? iar tu: Mister Bean Chris Rock / Jim Carrey ? pa tu ce drac' trebuia sa alegi ma? unul din cei doi Casavettes ba ! |
On:Friday
Stanley Kubrick sau Lars Von Trier? Off:O sa fii banat azi sau maine alexxtreme93(termen nelimitat sper eu).Si apropo are dreptate Andrey 9211. |
Originally Posted by marcusARCUS:
De ce sa aiba dreptate,trebuia sa zica ori John sau Nick Cassavetes sau nici tu nu stii cine-s aia? |
Prietene :)) .Esti cam bou.:|
|
Off:Se vede că ai un comportament de copchil retard dar nu mă cobor la nivelul tău, amărâtule!Vorba lui Marcus ,ești cam bou ;) :| .
Și îți repet încă o dată ca la copii de grădiniță, citește regulamentul și dupaia participă la joc și postează.Nea Fasui nu e mister bean ,deci întrebarea ta nu e luată în considerare. PSVocabularul tău nu e de ghetto ,ci e vocabular de cocalar,ceea ce și ești. On:Stanley Kubrick Spartacus:Blood and Sand / Rome ? |
All times are GMT +2. The time now is 01:09. |