Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

arnoldroland 26 May 2011 22:48

Originally Posted by dragonfly_drk:

poate daca ai fi un om mai ca lumea, te-as suporta. si nu, te rog frumos.... nu te compara cu iiii. el iti e net superior, la fel ca si 90% din forumul asta. imi pare rau sa te dezamagesc, insa prin comportamentul tau nu faci decat sa iti dai arama pe fata. sa te vada lumea cine esti cu adevarat si sa nu te mai suporte.
poate nu avea dreptul iiii sa te faca asa cum te-a facut. insa asta nu inseamna ca nu are dreptate.;)
gata... cu asta pun stop acestei conversatii. chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni ca oricum... daca omu e intr-un fel (pe care nu o sa il mentionez ca a fost deja mentionat de altii), nu o sa inteleaga niciodata.
iti recomand sa te calmezi si sa iti vezi de treaba ta. :)

un lucru am sa-ti spun, cuvantul "superior" nu accepta superlativ ;)

dragonfly_drk 26 May 2011 23:06

seriooosss? unde? ca io nu vad...
ai de capu meu. am folosit superlativul si nu il vad.

esti varza Arnolde. Da-ti demisia.;)
ma enerveaza aia care se dau destepti da de fapt sunt prosti

iiii 26 May 2011 23:27

vai sa innebunesc... ai revenit ??? traiesti??? nu ai dat add?? nu faci :X( X( X( X( X( si X( X( X( ai progresat baietas :)

daca erai cu capul pe umeri intelegeai aluzia si nu te atacai iar :) poti lasa frustrarile de provincie undeva la tine si sa vezi in acest forum pentru tine si sa incerci sa nu mai fi prost si sa nu te mai ataci ok? lasa copilariile la mami acasa.

dragonica :*

Sorin87 27 May 2011 07:11

ma enerveaza cand va certati :D

danonino 27 May 2011 09:49

Wtf?

rvn 27 May 2011 09:54

imperfectiunile tehnologiei moderne..si neajunsurile ei...
intr-o fractiune de secunda mi s-a ars monitorul de la calculator ,desi aveam protectie...
ahhhh...ce bine e cand ai ca scuza sa nu muncesti, defectiuni ale echipamentelor IT!

dragonfly_drk 27 May 2011 09:54

:)) asta o fost buna.
deci, pentru Arnold:
WTF?

iiii 27 May 2011 09:56

Originally Posted by rvn:

intr-o fractiune de secunda mi s-a ars monitorul de la calculator ,desi aveam protectie...
ahhhh...ce bine e cand ai ca scuza sa nu muncesti, defectiuni ale echipamentelor IT!

dar asta e sarbatoare!!!!!! daca mie mi se arde monitoru, in 10 min am altu

dragonfly_drk 27 May 2011 10:01

monitorul de la laptop?:))
hai ca glumesc. spor la munca

rvn 27 May 2011 10:32

Originally Posted by iiii:

Originally Posted by rvn:

dar asta e sarbatoare!!!!!! daca mie mi se arde monitoru, in 10 min am altu

ce falsa amagire!
a trebuit sa reiau toate procedurile...

iiii 27 May 2011 10:36

se mai intampla ... sa nu imi zici ca ai monitor de ala vechi pe tub ca mor aici

dragonfly_drk 27 May 2011 10:50

da ce au monitoarele pe tub, meeeiii... sunt sexy si ocupa mult spatiu... si sunt mari. asa cum le plac femeilor. ;)

rvn 27 May 2011 10:51

se mai intampla ... sa nu imi zici ca ai monitor de ala vechi pe tub ca mor aici

ha ha ha...
tu ai impresia ca eu lucrez la cimitirul Ghencea?

iiii 27 May 2011 11:36

da ce au monitoarele pe tub, meeeiii... sunt sexy si ocupa mult spatiu... si sunt mari. asa cum le plac femeilor. ;)

iti strici ochii de la iei :D

dragonfly_drk 27 May 2011 11:51

las ca imi iau altii... :))

iiii 27 May 2011 12:56

ma enerveaza ingrozitor tarenpetii care merg pe strada vorbind la telefon, dar nu cu telefonul la ureche!!!!! telefonul in mana.. si se discuta la handsfree. daca tot stai cu telefonu in mana, de ce nu il pui la ureche? ca oricum in handsfree se aude ca naiba

chuckyfan 27 May 2011 13:44

Revin:

Ma enerveaza aia pe care ii enerveaza englishu in the same phrase cu romana. De ce? Who knows?:-/

Ma enerveaza teatrul scris de Caragiale ( tot ). Schitele si cea a mai scris nu, doar teatrul. Singurul lucur bun e ca reflecta foarte bine realitatea ( O scrisoare pierduta ).

Ma enerveaza aia care folosesc cuvinte din "fundul" DEX - ului cand poarta o discutie cu unul mai greu de cap ( sau prost ). Asa nu dovedeste ca este mai inteligent, ci il face pe celalalt sa-l injure crezand ca irefutabil e un cuvant care il trimite la origini sau in alte parti.

Ma enerveaza aia care folosesc diacritice cand scriu ( pe forumuri ), dar frazele lor n-au nici cea mai vaga urma de logica.

Ma enerveaza colegii de clasa ( si profesorii \0 care comenteaza cu privire la muzica pe care o ascult si filmele care le urmaresc. Nu de putine ori m-au numit satanist, "fara lege" ( =)) ) etc etc.
Intamplarea cea mai nefericita a fost cu profesorul de religie prin clasa A- VIII - a ( care-i popa ). M-a prins ascultand Highway to Hell in casti si mi-a f...t media cu un 2.

Se fini pentru this week

jansic 27 May 2011 14:00

poate daca ai fi un om mai ca lumea, te-as suporta. si nu, te rog frumos.... nu te compara cu iiii. el iti e net superior, la fel ca si 90% din forumul asta. imi pare rau sa te dezamagesc, insa prin comportamentul tau nu faci decat sa iti dai arama pe fata. sa te vada lumea cine esti cu adevarat si sa nu te mai suporte.
poate nu avea dreptul iiii sa te faca asa cum te-a facut. insa asta nu inseamna ca nu are dreptate.;)
gata... cu asta pun stop acestei conversatii. chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni ca oricum... daca omu e intr-un fel (pe care nu o sa il mentionez ca a fost deja mentionat de altii), nu o sa inteleaga niciodata.
iti recomand sa te calmezi si sa iti vezi de treaba ta. :)

Daca are ...

(UPS! O sa-mi zica si mie ceva de dulce <:-P Mai face si el puncte! :) )

copila_satanista 27 May 2011 14:08

Originally Posted by chuckyfan:

Nu de putine ori m-au numit satanist, "fara lege" ( =)) ) etc etc.

Ha! Ha! Eu le spuneam "multumesc frumos" ce naiba

arnoldroland 27 May 2011 14:08

atunci la ce te-ai referit cand ai folosit combinatia asta: "net superior" sau voiai cumva sa-ti si dau mura-n gura citatul din primul comentariu? totusi, am crezut ca iti dai seama despre ce vorbesc....
oricum, nu era nevoie sa creezi o situatie conflictuala din motive de contradictie, asa ca, sper sa nu ma mai jignesti degeaba ;) . bye bye

dragonfly_drk 27 May 2011 14:10

@ chucky... subscriu la cele spuse de tine.
@ jansic... sper din tot sufletul sa aiba... m-am rugat toata noaptea sa isi gaseasca de lucru ca tractorist, 24/24 si sa se lase de filme... la care oricum nu se uita.>:)

arnoldroland 27 May 2011 14:13

ca tractorist ti-ai gasi tu, dar probabil nu ti-au dat `carnet`

dragonfly_drk 27 May 2011 14:14

Originally Posted by arnoldroland:

atunci la ce te-ai referit cand ai folosit combinatia asta: "net superior" sau voiai cumva sa-ti si dau mura-n gura citatul din primul comentariu? totusi, am crezut ca iti dai seama despre ce vorbesc....
oricum, nu era nevoie sa creezi o situatie conflictuala din motive de contradictie, asa ca, sper sa nu ma mai jignesti degeaba ;) . bye bye

"net superior" e superlativ? e o expresie... caut-o si o sa o gasesti daca ai tupeu
se pare ca nu ai citit ce ti-am scris in pm. pacat. era o lectie elementara de gramatica. poate o scoti la imprimanta si o lipesti de perete... in speranta ca o sa ai cosmaruri cu mine toata viata... >:)

P.S. imi pare rau. tu esti cu tractoarele. te las pe tine sa iti indeplinesti visul asta.;)

copila_satanista 27 May 2011 14:17

dragonfly_drk permite-mi mie :D : "net" draga Shvartzanegar (nu m-am putut abtine) nu este grad de comparatie. Stii tu ceva, dar stii pe langa. "Net" in acest context era similar cu "sigur" , "clar" , "o poate spune oricine" etc.

arnoldroland 27 May 2011 14:18

pentru ...fly...: nu o sa am cosmaruri cu tine, tocmai pentru ca nu te cunosc, mesajele sunt nimic, normal ca te uiti putin pe google sau in vreun DEX ca sa trimiti comentarii/mesaje, insa, eu nu am nevoie, ma comport cat se poate de natural (stiu ca pare amuzant, dar nu m-am putut abtine :D )

arnoldroland 27 May 2011 14:20

"net superior" e superlativ? e o expresie... caut-o si o sa o gasesti daca ai tupeu
se pare ca nu ai citit ce ti-am scris in pm. pacat. era o lectie elementara de gramatica. poate o scoti la imprimanta si o lipesti de perete... in speranta ca o sa ai cosmaruri cu mine toata viata... >:)

P.S. imi pare rau. tu esti cu tractoarele. te las pe tine sa iti indeplinesti visul asta.;)

deja parem copii de gradinita cu discutii din acestea, asa ca, te rog, nu continua (daca vrei, daca nu, treaba ta...)

copila_satanista 27 May 2011 14:22

deja parem copii de gradinita cu discutii din acestea, asa ca, te rog, nu continua (daca vrei, daca nu, treaba ta...)

Tocmai ti-am dat o bulina alba de la mine. Asta urma sa va spun eu.

jansic 27 May 2011 14:24

:-S Si mie nu-mi zice nimiiiiiiiic :((

arnoldroland 27 May 2011 14:26

Originally Posted by jansic:

:-S Si mie nu-mi zice nimiiiiiiiic :((

ce vrei sa iti zic? intr-adevar ma deranjeaza comentariile rautacioase....=))

White1 27 May 2011 14:26

Ma enerveaza ingrozitor faptul ca nu am un Net net superior celui pe care il am deja. Dar net mai enervant e atunci cand joci tenis de masa si mingea trimisa de adversar loveste netul si apoi pica la tine in teren.

dragonfly_drk 27 May 2011 14:27

pentru ...fly...: nu o sa am cosmaruri cu tine, tocmai pentru ca nu te cunosc, mesajele sunt nimic, normal ca te uiti putin pe google sau in vreun DEX ca sa trimiti comentarii/mesaje, insa, eu nu am nevoie, ma comport cat se poate de natural (stiu ca pare amuzant, dar nu m-am putut abtine :D )

vezi ca tocmai m-ai facut musca...:))
in alta ordine de idei: ti s-a parut amuzant sa dai cu bota in balta si sa te dai mare cu gramatica pe care nu o stii? ok... thumbs up for that.(:|
ah, si inca ceva... eu nu am nevoie de dex. daca tu nu intelegi ce scriu, inseamna ca tu ai nevoie de el. iar ceea ce ti-am trimis prin pm, a fost ca sa iti demonstrez ca ai gresit da vad ca nu te lasi.

Quote:

in sfarist... era si cazul sa iti dai seama ca eu obosisem deja sa iti explic niste chestii elementare.

peace...

jansic 27 May 2011 14:28

Slabut, slabut...esti chiar o dezamagire.

dragonfly_drk 27 May 2011 14:28

Originally Posted by White1:

Ma enerveaza ingrozitor faptul ca nu am un Net net superior celui pe care il am deja. Dar net mai enervant e atunci cand joci tenis de masa si mingea trimisa de adversar loveste netul si apoi pica la tine in teren.

that was funny... :))

arnoldroland 27 May 2011 14:31

pai tocmai ti-am trimis mesaj prin pm ca am inteles notiunea de "net", in rest nu era nevoie sa-mi spui ce inseamna superlativul si prin ce se "manifesta", deoarece la gramatica am 10 la cel mai bun liceu (respectiv scoala generala Ec. Teodoroiu terminata acum aprox. 2 ani):P

omudindulap 27 May 2011 14:31

Baa, calmati-va! Ce naiba aveti cu omul? Nu a facut decat sa reactioneze la o insulta gratuita a lui iiii. Ca are si el defectele sale, sunt de acord, dar acum a fost provocat. Nu mai fiti voi destepti!

chuckyfan 27 May 2011 14:33

Originally Posted by copila_satanista:

Originally Posted by chuckyfan:

Nu de putine ori m-au numit satanist, "fara lege" ( =)) ) etc etc.

Ha! Ha! Eu le spuneam "multumesc frumos" ce naiba

Problema e ca nu prea am cui spune acest lucru:)). Dar presimt ca de la anu' vor disparea aceste specimene din clasa mea.

PS: De asemenea, am uitat sa specific ca ma enerveaza cei care spun ca la o petrecere ( sau chef cum o numesc ei:-& ) nu te poti distra fara manele / muzica populara / muzica de la Kiss Fm.

Acum sper ca am terminat cu frustrarile pe ziua de azi.:|

White1 27 May 2011 14:34

Ohh, doar nu ne ceri sa fim prosti?:(

dragonfly_drk 27 May 2011 14:41

@ chucky... imagineaza-ti un chef hard... numai cu pletosi, muzica buna, un adevarat deliciu.
ok, acum imagineaza-ti ca pe la ora 2-3 noaptea vine unu la chef... cocalar de cocalar si pune manele... pana pe la 5-6
si imagineaza-ti ca restul sunt atat de beti incat nu sunt in stare sa il bata pe ala.
iiihhh... uite de ce prefer sa merg la chefuri in care e numai si numai lume buna...;) si in care se intra pe baza de "invitatie", dupa un riguros chestionar aplicat la intrare...>:) :))

@arnold, imi cer scuze, dar nu sunt robot sa imi verific pm-urile in ritmul in care le scrii tu. nu de alta dar eu mai si muncesc intre timp.

ca sa fiu on: ma enerveaza sesiunea...X(

iiii 27 May 2011 14:46

perfect de acord cu white1 !!!!

sa inteleg ca esti in clasa a 10 bai svartzanegare... mic mic. pune mana si invata sa fi mai temperat. eu am zis negru pe alb ca ma enerveaza oamenii care dau add fara motiv, si te-am mentionat pe tine, pt ca ai avut nesimtirea sa raspunzi aici pe forum.
nu uita cum faceai ca toti dracii ca vrei puncte pentru dvd-uri.

asa ca incepe cu SIC si se termina cu TIR

arnoldroland 27 May 2011 14:47

si eu muncesc>:)

arnoldroland 27 May 2011 14:51

sa inteleg ca esti in clasa a 10 bai svartzanegare... mic mic. pune mana si invata sa fi mai temperat. eu am zis negru pe alb ca ma enerveaza oamenii care dau add fara motiv, si te-am mentionat pe tine, pt ca ai avut nesimtirea sa raspunzi aici pe forum.

ca sa ne intelegem, sunt perfect de acord cu tine pana intr-un punct: nu trebuia sa ma jignesti asa cum ai facut inca din primul tau mesaj la adresa mea si pana la cel recent in care, in lipsa mea m-ai facut "ratat", nici pana acum nu mi-am dat seama cum ti-ai permis, DAR, am trecut si peste asta, sper, totusi, ca pe viitor sa nu ma mai incluzi in discutii, doar daca mi te adresezi personal si fara aberatii/ jigniri, bine? sper ca da :)

dragonfly_drk 27 May 2011 14:52

da, pai nu ziceam ca esti tractorist? vezi ca stiu?=))

arnoldroland 27 May 2011 14:54

ha, gata cu `tractirismul`, deja e enervant, scoala e mai importanta, dupa aia, presedinte!

iiii 27 May 2011 14:57

ca sa ne intelegem, sunt perfect de acord cu tine pana intr-un punct: nu trebuia sa ma jignesti asa cum ai facut inca din primul tau mesaj la adresa mea si pana la cel recent in care, in lipsa mea m-ai facut "ratat", nici pana acum nu mi-am dat seama cum ti-ai permis, DAR, am trecut si peste asta, sper, totusi, ca pe viitor sa nu ma mai incluzi in discutii, doar daca mi te adresezi personal si fara aberatii/ jigniri, bine? sper ca da :)

fi atent la ce zic , ca sa ne intelegem amiabil. ca te-am facut cum te-am facut.... asta poate nu e numai parerea mea :) daca am face un topic si am pune un vot... arnoldroland e ratat? da sau nu, nu o sa existe surprize.

asa ca, unde te prind ca zici o prostie sau te iei cu cineva la discutii in contradictoriu si nu ai dreptate te fac ratat. ok?

dragonfly_drk 27 May 2011 14:57

ha, gata cu `tractirismul`, deja e enervant, scoala e mai importanta, dupa aia, presedinte!

holly crap... zi-mi cand termini scoala sa pot fugi din tara. ce-i drept, ai toate sansele sa devii presedinte...=))

copila_satanista 27 May 2011 15:02

Cere-i lui iiii un "i" de la el sa pui la "devi" acolo ca iese cu scandal acushica :))

Vortex 27 May 2011 15:02

Hei!Eu vreau sa devin presedinte!:)

iiii 27 May 2011 15:02

holly crap... zi-mi cand termini scoala sa pot fugi din tara. ce-i drept, ai toate sansele sa devi presedinte...=))

mai, poate vrea sa fie presedinte de asociatie de locatari :)

dragonfly_drk 27 May 2011 15:04

Originally Posted by copila_satanista:

Cere-i lui iiii un "i" de la el sa pui la "devi" acolo ca iese cu scandal acushica :))

neaah... cand are omul dreptate, tac din gura si corectez. multumesc,:) copilo.

dragonfly_drk 27 May 2011 15:06

Originally Posted by Vortex:

Hei!Eu vreau sa devin presedinte!:)

pe tine te sustin in campanie si apoi fug din tara...:))
(glumeam)
da, sincer... va sugerez la toti sa nu va faceti presedinti;) (if you all know what i mean...)

All times are GMT +2. The time now is 12:26.