Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

klaudya_e 26 Jun 2011 19:49

nu a fost o remarca rautacioasa. mi se pare normal sa ne corectam

Melysa.Morgan 26 Jun 2011 19:52

Originally Posted by klaudya_e:

nu a fost o remarca rautacioasa. mi se pare normal sa ne corectam

da, claudia, am inteles, de multe ori incerc sa-mi actualizez definitiile dupa terminarea studiilor si, cateodata le mai confunda omul... nu uita, ti-am multumit in cel mai sincer mod posibil ;)

Melysa.Morgan 26 Jun 2011 19:55

bineinteles, danone, este o `comunitate` si, tocmai de aceea am sarit ca `arsa`, pentru ca, eu una, cred ca ar trebui sa ne intelegem catusi de putin bine, tu nu crezi la fel? ia hai da-mi putina dreptate, sa te vad, ai curajul sa negi ca nu ti-ar placea putin mai multa armonie, macar asa, cateodata? mesajul meu a fost altul decat cel care a fost inteles sau s-a vrut sa se inteleaga altfel, nu stiu ce sa mai cred :-? , eu nu am mai intalnit chiar astfel de rautati atat de aproape, totusi, sunteti comunitatea in care ma aflu, mai nou si, am dreptate.... ;)

danonino 26 Jun 2011 20:00

Armonie, nu, nu asa. Daca e sa se intample bine, daca e sa nu, bine. Da-o dracu' de armonie! Vorbim de un forum, ceva pe net in care niste persoane scriu folosind alt nume decat cel real. La mine in buletinul nu e trecut danonino, cum nici la tine nu e trecut melisa. Vrei armonie? Cauta pe hi5.

Melysa.Morgan 26 Jun 2011 20:09

...tocmai, ca eu gandesc mai departe, pai cum va fi cand Cinemagistii se vor intalni inevitabil si total neasteptat in afara, pe oriunde in tara asta? gandeste-te, probabil unii va trebui sa socializeze ori ca vanzator-client, ori ca si colegi de serviciu, altii chiar se vor imprieteni si, iarasi, inevitabil, isi vor dezvalui pe parcurs micile picanterii din viata lor, ei, atunci, sunt sigur ca nu va fi tocmai agreabil cand, de exemplu userul "iiii" va fi prieten sau coleg de munca cu userul "omuldindulap"......crede-ma, sigur vor exista si astfel de intamplari, chiar daca nu vom afla noi vreodata, eu te asigur! si apropo, chiar ma numesc Melysa, nu stiu ce au avut in cap scumpii mei parinti, dar eu m-am obisnuit si chiar m-am falit uneori cu numele meu, fiecare duce in spinare ce-i e dat, nu? >:)

BarbatFeroce 26 Jun 2011 20:22

Originally Posted by Melysa.Morgan:

...tocmai, ca eu gandesc mai departe, pai cum va fi cand Cinemagistii se vor intalni inevitabil si total neasteptat in afara, pe oriunde in tara asta? gandeste-te, probabil unii va trebui sa socializeze ori ca vanzator-client, ori ca si colegi de serviciu, altii chiar se vor imprieteni si, iarasi, inevitabil, isi vor dezvalui pe parcurs micile picanterii din viata lor, ei, atunci, sunt sigur ca nu va fi tocmai agreabil cand, de exemplu userul "iiii" va fi prieten sau coleg de munca cu userul "omuldindulap"......crede-ma, sigur vor exista si astfel de intamplari, chiar daca nu vom afla noi vreodata, eu te asigur! si apropo, ma cheama Melysa, nu stiu ce au avut in cap scumpii mei parintii, dar eu m-am obisnuit si chiar m-am falit uneori cu numele meu, fiecare duce in spinare ce-i e dat, nu? >:)

eu sunt singur si vreu o iubita facem forum meeting? poate gasesc o femela pentru mine.mie imi plac femelele de pe forumul cinemagia unele sunt bune de pwla

anaemona 26 Jun 2011 20:29

...tocmai, ca eu gandesc mai departe, pai cum va fi cand Cinemagistii se vor intalni inevitabil si total neasteptat in afara, pe oriunde in tara asta? gandeste-te, probabil unii va trebui sa socializeze ori ca vanzator-client, ori ca si colegi de serviciu, altii chiar se vor imprieteni si, iarasi, inevitabil, isi vor dezvalui pe parcurs micile picanterii din viata lor, ei, atunci, sunt sigur ca nu va fi tocmai agreabil cand, de exemplu userul "iiii" va fi prieten sau coleg de munca cu userul "omuldindulap"......crede-ma, sigur vor exista si astfel de intamplari, chiar daca nu vom afla noi vreodata, eu te asigur! si apropo, ma cheama Melysa, nu stiu ce au avut in cap scumpii mei parintii, dar eu m-am obisnuit si chiar m-am falit uneori cu numele meu, fiecare duce in spinare ce-i e dat, nu? >:)

Melysa, nu te cunosc si nu ma iau de tine, pe bune, dar mi se pare ca toate discursurile moralizatoare pe care le tii, nu stiu cum sa-ti zic, nu-si au locul aici si sint o teribila pierdere de energie. Mie imi place sa vad cit mai des partea comica a lucrurilor, sper s-o faci si tu vazind micul clip care urmeaza :)

http://www.youtube.com/watch?v=Tgz5-...eature=related

SoX 26 Jun 2011 20:29

@Melysa.Morgan, sa stii ca acest forum nu a fost intotdeauna asa cum este in prezent. Era o vreme, demult apusa, cand orice discutie avea farmecul de a starni curiozitatea celor ce dadeau tarcoale acestui cuib informativ al culturii cinematografice si nu numai. Era o vreme cand conta chiar si prima aplicare a unui user pentru ca nu oricine se putea adapta printre forumistii existenti atunci. Se purtau si atunci conflicte dar erau provocate de perceptia diferita a filmelor si nu din motive personale, dar pana si alea aveau un anumit farmec. Pe parcurs forumul si-a pierdut din valoare din cauza lipsei de interes a vechilor forumisti dar mai ales a lui StefanDo si Gloria, cei care ar trebui sa rezolve aceasta problema.

Melysa.Morgan 26 Jun 2011 20:33

inca o dovada in carne virtuala: pocinogul de mai sus ( "BarbatFeroce" ) =))

Melysa.Morgan 26 Jun 2011 20:37

Multumesc, ana, puteai sa-mi urezi si "vizionare placuta" :-? , e tare clip-ul, dar, eu spun, totusi ca am putina dreptate, avand in vedere si ce a scris ăsta: "BarbatFeroce" mai inainte, daca citesti ;)

Melysa.Morgan 26 Jun 2011 20:39

Ai cea mai mare dreptate, SoX, numai ce observasem si eu de curand acest lucru deoarece m-am uitat putin si peste cele mai vechi postari, hmmm...alte vremuri...:-?

BarbatFeroce 26 Jun 2011 20:49

Ai cea mai mare dreptate, SoX, numai ce observasem si eu de curand acest lucru deoarece m-am uitat putin si peste cele mai vechi postari, hmmm...alte vremuri...:-?

vreu id messenger poza si numar de telefon de la tine scumpo.

Rapture 26 Jun 2011 21:25

Originally Posted by SoX:

@Melysa.Morgan, sa stii ca acest forum nu a fost intotdeauna asa cum este in prezent. Era o vreme, demult apusa, cand orice discutie avea farmecul de a starni curiozitatea celor ce dadeau tarcoale acestui cuib informativ al culturii cinematografice si nu numai. Era o vreme cand conta chiar si prima aplicare a unui user pentru ca nu oricine se putea adapta printre forumistii existenti atunci. Se purtau si atunci conflicte dar erau provocate de perceptia diferita a filmelor si nu din motive personale, dar pana si alea aveau un anumit farmec. Pe parcurs forumul si-a pierdut din valoare din cauza lipsei de interes a vechilor forumisti dar mai ales a lui StefanDo si Gloria, cei care ar trebui sa rezolve aceasta problema.

So, so true. Mi-e dor de forum, mi-e dor de lipsa de trolli, mi-e dor....

iiii 26 Jun 2011 21:36

Originally Posted by arnoldroland:

Gloria, imi pare rau, dar acest user nu ezita nicio ocazie pentru a ma provoca, eu unul nu cred ca l-am jignit cu ceva, asa cum a facut acesta de fiecare data, o zi buna!

On-topic: ...deoarece azi sunt extrem de extenuat pentru ca am adormit abia la ora 3 dimineata (cred ca am avut insomnia pe care de mult o lasasem in urma)....

vezi ca am facut print screen la mesajul trimis de tine pe privat , si i-am aratat gloriei. asa ca nu mai minti cu nerusinare.

anaemona 26 Jun 2011 22:29

Multumesc, ana, puteai sa-mi urezi si "vizionare placuta" :-? , e tare clip-ul, dar, eu spun, totusi ca am putina dreptate, avand in vedere si ce a scris ăsta: "BarbatFeroce" mai inainte, daca citesti ;)

Melysa, imi pare bine ca nu te-ai suparat :) sa-ti pun si ce-a spus tanti de l-a enervat pe JN :))

http://www.youtube.com/watch?v=NzcyXXqQ7RU

Dreptate iti dau; apar tot felul de personaje, se simt si ei bine citeva postari, nici moderatorii nu pot fi activi 24 din 24. Copiii care apar cu fel de fel de hirjoane copilaresti, ma gindesc ca daca se nimereste ca pe linga ceea ce scriu ei si urmaresc cu altii ca ei, sa le cada ochii si pe macar 5% din ce e scris valoros pe forum, tot e un cistig. Daca am trai numai printre oameni asemeni noua in deplina armonie cred ca ne-am plictisi ingrozitor. :)) Oricum, cind smulgi o buruiana alte 3 isi fac aparitia dupa un timp, nu-i mai eficient sa le acceptam printre noi, unele chiar au flori frumoase, daca le lasi sa creasca suficient timp ;) Oh, I'm good at this kind of talk too :))

arnoldroland 26 Jun 2011 22:54

Originally Posted by iiii:

Originally Posted by arnoldroland:

Gloria, imi pare rau, dar acest user nu ezita nicio ocazie pentru a ma provoca, eu unul nu cred ca l-am jignit cu ceva, asa cum a facut acesta de fiecare data, o zi buna!

On-topic: ...deoarece azi sunt extrem de extenuat pentru ca am adormit abia la ora 3 dimineata (cred ca am avut insomnia pe care de mult o lasasem in urma)....

vezi ca am facut print screen la mesajul trimis de tine pe privat , si i-am aratat gloriei. asa ca nu mai minti cu nerusinare.

Cum am spus, iti plangi de mila saracacios la moderatori, ca sa-ti mai scoti camasa, esti previzibil, chiar am facut un pariu ca vei face print screen, nici nu stii cat s-a ras pe aici prin Oltenia de tine cand ti s-a vazut `pretiosul` mesaj de mai sus=)) , bravo, esti `tare`, omule, tine-o tot asa! ;)
Ca sa fiu on-topic (sa nu mi se reproseze ca-s pe langa), sunt nefericit ca nu exista noutati in ceea ce priveste comportamentul `omului` in ziua de azi...hmm :-?

Melysa.Morgan 26 Jun 2011 23:04

Eh, lasa, Ana, ca acum, probabil si de mine se zice ca as fi o vreo mica venetica pentru ca, dupa cate cred ca ai citit mi s-a reprosat oarecum incercarea de a calma spiritele pe aici, inca din primul mesaj si, astfel nu am fost tratata ca atare de la inceput....sper totusi sa ma acomodez cu timpul, de obicei, si eu tratez mai totul cu umor pentru a reusi ce-mi propun. Noapte buna!

Gloria 27 Jun 2011 12:53

arnoldroland banat, iiii si danonino "in urmarire".

vave 27 Jun 2011 17:40

Am şters toate mesaje care au urmat pentru că erau off-topic. Există un alt loc unde se fac plângeri moderatorilor, în niciun caz aici.
Vă rog să continuaţi pe subiect!

Melysa.Morgan 27 Jun 2011 17:42

ok, sunt nefericita deoarece cred ca, din cauza cuiva nu o sa mai fiu pe aici, dar sper inca in Dreptate ;)

Melysa.Morgan 27 Jun 2011 19:10

Originally Posted by BarbatFeroce:

eu sunt singur si vreu o iubita facem forum meeting? poate gasesc o femela pentru mine.mie imi plac femelele de pe forumul cinemagia unele sunt bune de pwla

tocmai ai insultat-o pe Christa Campbell, you, fucking retard...
sunt nefericita ca s-a intamplat ce s-a scris mai sus...:((

danonino 27 Jun 2011 20:39

Originally Posted by Gloria:

arnoldroland banat, iiii si danonino "in urmarire".

Stai pe aproape!

Care e poanta cu faza asta? Cu ce ocazie?

Melysa.Morgan 27 Jun 2011 20:44

Foarte ciudat mi s-a parut si mie, danonino, nu stiu ce se urmareste prin chestia aia ...:-?

SoX 27 Jun 2011 22:27

@ J...ăăă... Melysa, gata cu off-ul. Daca menirea ta e de a salva ceva din ce a mai ramas din acest forum, iti recomand un prim-pas...fii on topic.

On: inceput de saptamana cu stangul.

Sorin87 28 Jun 2011 09:16

am luat ieri alta amenda pentru centura cred ca politistii astia au ceva cu mine, trebe sa fie dati afara

marllenn 28 Jun 2011 09:21

Alta :( cred ca esti bogat sau ai rude importante prin orasaul tau ;)):-S

indiferrent 28 Jun 2011 10:03

Originally Posted by Sorin87:

am luat ieri alta amenda pentru centura cred ca politistii astia au ceva cu mine, trebe sa fie dati afara

Sunt nesimtiti da-i incolo. Prietena ta ce parere a avut despre asta?

dragonfly_drk 28 Jun 2011 10:28

cel mai dureros sentiment pe care un om poate sa il simta, e cel de singuratate... mai ales cand ai investit o gramada de timp in niste oameni care aveau nevoie de ajutor, de un sfat, de un umar, iar apoi, cand s-au vindecat, te-au uitat. te simti neputincios, te simti sfasiat. si trece timpul iar tu nu fac nimic... ci doar te gandesti oare cu ce ai gresit? concluzia? sunt nefericita pentru ca i am all alone in this fucking empty world.

Anna-Maria 28 Jun 2011 10:34

Originally Posted by dragonfly_drk:

cel mai dureros sentiment pe care un om poate sa il simta, e cel de singuratate... mai ales cand ai investit o gramada de timp in niste oameni care aveau nevoie de ajutor, de un sfat, de un umar, iar apoi, cand s-au vindecat, te-au uitat. te simti neputincios, te simti sfasiat. si trece timpul iar tu nu fac nimic... ci doar te gandesti oare cu ce ai gresit? concluzia? sunt nefericita pentru ca i am all alone in this fucking empty world.

Imi pare rau pentru tine... Poate ar trebui sa nu mai investesti atatea sentimente in nimeni... Sa vezi mai intai cine merita si apoi... Si eu eram asa, dar acum sunt mai rezervata. ;) Take care of you and your soul... >:D<

iiii 28 Jun 2011 10:35

keep walking. macar ai avut ocazia sa vezi fetile oamenilor.. si ocazia sa vezi ce fel si ce caractere au. sper sa fi invatat ceva din aceste experiente neplacute. fata sus.

dragonfly_drk 28 Jun 2011 10:37

@Anna...I can't. cand vad ca cineva sufera nu pot sa stau deoparte... mai ales daca pot sa fac ceva pentru persoana respectiva. in fine, thanks for understanding me. Life goes on. Unfortunately.:)

@iiii... Thanks, mister. o sa incerc.:)

jansic 28 Jun 2011 12:11

Cemetery? Common, dragon, n-o fi dracul asa negru! ..Decat daca vrei tu sa-l vezi asa :)

dragonfly_drk 28 Jun 2011 12:20

and you are on the dark side of the moon... deci, diferenta nu e chiar asa de mare. Oricum, la mine, acolo... e liniste si pace. Sunt inconjurata de oameni care nu ma deranjeaza. Si e asa de mistooo... Pe bune. That is the only place in the world that calms me down...

si nu, nu vreau sa vad nimic... doar ca m-a facut mama realista si asta doare de cele mai multe ori. ca vad ce nu ar trebui sau poate nu as vrea sa vad.~X(

Melysa.Morgan 28 Jun 2011 12:26

dragonfly, eu si, cred ca mai multi membri ai forumului suntem alaturi de tine, chiar daca doar virtual (deocamdata), nu stim ce ne rezerva viitorul, asa ca, iti spun, nu te da batuta, capul sus!!

dragonfly_drk 28 Jun 2011 12:29

=)) =)) :))

ce amuzanti sunteti voi. pe bune, ma coplesiti...
anyway... am refulat destul pe aici si m-am distrat copios.
have a nice day:)

jansic 28 Jun 2011 12:29

Daca vezi si constati ce nu trebuie, atunci obisnuieste-te cu asta, n-o sa se schimbe iar tu vei pierde timpul cu nefericiri. Which is baaad.

copila_satanista 28 Jun 2011 12:55

mai ales cand ai investit o gramada de timp in niste oameni care aveau nevoie de ajutor, de un sfat, de un umar, iar apoi, cand s-au vindecat, te-au uitat

E sanatos sa nu ajuti oameni cu sentimentul ca ti se cuvine ceva in schimb, parerea mea . Eu spre exemplu am gasit satisfactia atunci cand ajutorul meu a contat si asta mi-a fost de ajuns. Intr-adevar ideea ca nu toti apreciaza ce faci poate fi putin trista, dar nu cred ca e un motiv solid sa te darami.
Cu singuratatea.. e bine sa inveti ca teama de singuratate sa nu te faca sa faci alegeri care nu te definesc si sa deschizi ochii pentru ca pun pariu ca sunt totusi oameni care iti pot fi alaturi indiferent de tipul de relatie la care te gandesti.
Cred ca trebuie sa mai cresti un pic si totul o sa fie bine :) . Ti-am mai spus eu... toti avem si momente proaste, trebuie sa-ti insusesti o mica arta in a le lasa sa treaca si da-le dracu ca sa supravietuiesti. Valabil si pentru mine fir-ar, ca-mi vine sa ma dau cu capul de pereti la ce zi am azi.

iiii 28 Jun 2011 13:08

Originally Posted by copila_satanista:

mai ales cand ai investit o gramada de timp in niste oameni care aveau nevoie de ajutor, de un sfat, de un umar, iar apoi, cand s-au vindecat, te-au uitat

E sanatos sa nu ajuti oameni cu sentimentul ca ti se cuvine ceva in schimb, parerea mea . Eu spre exemplu am gasit satisfactia atunci cand ajutorul meu a contat si asta mi-a fost de ajuns. Intr-adevar ideea ca nu toti apreciaza ce faci poate fi putin trista, dar nu cred ca e un motiv solid sa te darami.
Cu singuratatea.. e bine sa inveti ca teama de singuratate sa nu te faca sa faci alegeri care nu te definesc si sa deschizi ochii pentru ca pun pariu ca sunt totusi oameni care iti pot fi alaturi indiferent de tipul de relatie la care te gandesti.
Cred ca trebuie sa mai cresti un pic si totul o sa fie bine :) . Ti-am mai spus eu... toti avem si momente proaste, trebuie sa-ti insusesti o mica arta in a le lasa sa treaca si da-le dracu ca sa supravietuiesti. Valabil si pentru mine fir-ar, ca-mi vine sa ma dau cu capul de pereti la ce zi am azi.

copila trebuie sa recunosc ca bine ai zis. 10 puncte

danonino 28 Jun 2011 14:33

Again?

dragonfly_drk 28 Jun 2011 17:27

da cand am mai fost?:-/

Cristina_ 28 Jun 2011 21:32

Si pe mine m-a prins cu radarul pe Feleacu eram cu viteza prea mare dar in cele din urma politistul m-a iertat:)) Nici o amenda.

Melysa.Morgan 28 Jun 2011 23:29

ai revenit, frumoaso

sunt nefericita pentru ca am fost socata.

Sorin87 03 Jul 2011 17:31

Originally Posted by Cristina_:

Si pe mine m-a prins cu radarul pe Feleacu eram cu viteza prea mare dar in cele din urma politistul m-a iertat:)) Nici o amenda.

De ce nu m-a facut Dumnezeu femeie sa scap de radare =)) =)) =)) =))

danonino 03 Jul 2011 21:02

Din foarte multe puncte de vedere e mai bine sa fii femeie.

Sorin87 03 Jul 2011 21:30

dar si odata pe luna tot ai de umblat dupa tampoane nu e asa placut si la atatea saloane de infrumusetare, barbatul se spala pe fatza si e ca nou :)) :)) :))

danonino 03 Jul 2011 21:41

Da... are si unele dezavantaje.

rvn 03 Jul 2011 22:16

barbatul se spala pe fatza si e ca nou :)) :)) :))

incearca sa faci doar asta si s-ar putea sa nu te mai insori!never.

FreakDoll 03 Jul 2011 22:20

Aia nesimtiti si comozi, care au pretentia sa aiba langa ei o femeie ingrijita si atragatoare, dar ei stau cu burtile umflate de bere. Ma rog, femeile proaste care stau langa astfel de personaje sunt de vina :-&

danonino 03 Jul 2011 23:36

Wow. Oau.

Sunt de acord cu ceea ce spui.
Inainte sa fii cu femeia pe care o vrei, trebuie sa fii barbatul pe care il vrei.

(da, stiu, ultima parte suna homo, dar nu la asta se refera)

AndreiStefan 04 Jul 2011 00:35

Originally Posted by FreakDoll:

Aia nesimtiti si comozi, care au pretentia sa aiba langa ei o femeie ingrijita si atragatoare, dar ei stau cu burtile umflate de bere. Ma rog, femeile proaste care stau langa astfel de personaje sunt de vina :-&

Sorin se exprima mai..."simplist" din...diferite motive....cred...sper:)

Absolut de acord cu ce ai spus Doll. Insa de ce exemplul cu lipsa "igienei/sanatatii corporale" este mentionat, in mare majoritate, in cazul sexului masculin?!:-?

Cum ramane cu barbatii cat de cat decenti care s-au insurat cu o femeie superba, ca apoi dupa 10-15 ani(in cazurile fericite...daca nu mai devreme) sa se trezeasca ca acea femeie si-a dublat greutatea...ca a face sex cu respectiva, devine un calvar?! Si apoi se mai mira de ce sunt inselate sau parasite... Dar...desigur...la voi "greutatea" se pune pe seama delegrarilor hormonale...a nasterilor...sau mai stiu eu ce...la noi e doar "nesimtire"...corect?!:D

Apoi revenind la "tineretile noastre"...din propie experiente iti pot spune ca la fel ca si noi, voi femeile dupa cateva luni...1 an...deveniti mai comode...mai neatente cu modul in care aratati. Ma refer in mod special la cuplurile ce locuiesc impreuna...ce petrec mult timp impreuna si ajung sa-si cunoasca fiecare detaliu...obiceiuri. Si atunci cand va atragem atentia ca ati facut un pic de burtica...ca va apar vergeturi de la atatea modificari de greutate...sau alte chestii de genul, de obicei primim "Pai ce e vina mea?! Daca imi faci pofta cu ce mananci...daca ma rasfeti cu tot felul de prostii...ti se pare...etc...":)

Si nici nu vreau sa-mi amintesc de anumite cazuri...recunosc...izolate...in care am intalnit dnsoare ce nici nu se epilau in anumite...zone...sau le puneai mana pe picioare si aveai senzatia ca te mangai pe barba(nebarbierit de 2 zile) :))

In concluzie...pe cat de oribil e un barbat cu burta umflata de la bere...pe atat de respingatoare sunt doamnele...dnsoarele...cu un gabarit depasit...cu un par asemanator unui mop...sau cu o piele neingrijita. Oare cu ce sunt mai prejos unii "barbati" decat alte "femei"? Vorba aia..."gaina malai viseaza"...

All times are GMT +2. The time now is 07:38.