![]() |
Originally Posted by Chambord:
Probleme! Mai bine nu fac parada de chestia asta! oricum multumesc pentru interes! |
Ufff... m-ai deprimat total! Sper că în momentele acelea ai visat la orice altceva în afară site-ului ăstuia. :( :((
Fă-te bine, repede! :"> :-* :-* |
Originally Posted by Dragomara:
Of! Bineinteles ca nu am visat la site, dar date fiind conditiile si in lipsa posibilitatii de a face altceva, am navigat in ”exces” pe acest site in ultima vreme. Ar fi multe de spus, dar ma limitez la a remarca doar ca intr-adevar sunt fericita ca sunt bine...date fiind conditiile din sistemul sanitar...si...asta e! Multumesc pentru incurajari! |
Oameni buni,sunt fericita ca este concertul fifa si am la ce ma benocla.
Ai grija si noi ne bucuram ca esti bine..:-* |
Sunt fericită că premiile RMA vor fi găzduite anul acesta tot de Craiova \:D/
|
multumesc
-"Oferta" mea era in acea forma pentru ca "amatori" cu mai putina experienta-daca doreau- sa poata "obtine" si un player unde gasesc multe alte realizari de gen,unele admirabile.Daca unui singur om i-am trezit cutiozitatea sunt multumit.Gusturile nu se discuta...ca in comunism:de la fiecare dupa capacitate,fiecaruia dupa nevoie... -Cu respect,nartip |
@nartip - îmi cer scuze; dacă aş fi fost un moderator incompetent cu siguranţă că morbul curiozităţii m-ar fi ocolit, şi postarea ta ar fi rămas la fel de necitibilă. :"> ;) :P
|
noroc
-...pentru multi insi...Norocul meu."Fa-ma mama cu noroc si poti sa m-arunci in foc..."glumim.Eu stiu ca ma adresasem unui om care stie despre ce este vorba si ar fi putut ajuta si pe altii.Cu link-uri se lauda destui fara sa stie si altceva,iar din partea mea nu ar fi fost corect sa-mi fac reclama.Aceea a fost forma "deontologica".Si eu stiu bine ca nu m-am "nascut suparat",asa cum nu sunt nici acum.De iertat,doar popa se lauda ca este in stare.Noi,intre noi,ne scuzam si "tragem" din alta pozitie... -Cu respect,nartip |
ai uitat sa zici "cu respect,nartip" ;) pe langa faptul ca te-ai incalcit in formatarile alea de text de ti s-a scufundat postul in ele
|
exemplu
Originally Posted by copila_satanista:
-Asa este si este cu intentie,despre felul cum uzeaza/abuzeaza cate unii.Cu deosebire dintre-doar-bagatori de seama...in rest sa fim sanatosi... |
sa fim
|
si fericiti
|
Am comandat azi 4 carti de Stephen King la pretul de 36 lei, care (sper ca) vor ajunge peste 9 zile. Daca mai aveam 10 lei luam si a cincea carte.
|
@shadow: De unde? :-O
|
De pe site-ul editurii Nemira. Au o gramada de carti la 10 lei:D.
|
Mulţumesc. Acum sunt şi io fericită, tot 3 cărţi am comandat. :D
|
I've just booked my flight to... guess! :P
Intelegand ca nimeni nu e-n stare sa ghiceasca - Sao Paulo! B-) |
Ca sa fiu in ton cu Judex - I've just booked my holiday - guess where?! Nu, nu in Sao Paolo, I wish, dar fiind prima vacanta in 10 ani... in Baile 1 Mai, cu prietena mea cea mai buna si cu cei 4 copii ai nostri (fara tatici) - piscina, jacuzzi... o sa fie un vis! + ca mi-am gasit cainele!;)
|
Sunt fericit ca dupa furtuna demna de un mini cod galben de azi noapte, s`a mai racorit putin :|
|
Mi-am gasit ceasul de buzunar rusesc :) .
|
E clasic?
|
Da, emblema de pe capac este una comemorativa - este o reproducere in miniatura a Ordinului Victoriei.
|
...am castigat un premiu! Sac!:">
|
Sunt fericită fiindcă astăzi au fost 25 de grade afară !!!Aleluiaaaaaa!!!!
|
-----------------------------
It actually does ! :-* |
Sunt fericit pentru ca voi dormi si eu mai mult de 2 ore in seara asta. Energizantele alea te nenorocesc.
|
Originally Posted by Chambord:
Really ?:-S |
Acum sunt fericit. :))
|
Originally Posted by FreakDoll:
Don't cry ! It was a compliment. Means u're pretty :) |
Sunt multumit (nu fericit) ca nu ma aflu pe lista neagra a PapusiiFreak ;)
|
Sunt fericita ca tocmai m-am intors de la bucuresti unde am fost la concertul aerosmith au fost super a meritat banii:)) 190 lei :))
|
Chambord, ms :P
Abureală, nu ne mai aburii :)) Sunt fericită fiindcă, în sfârșit, am luat vacanță \:D/ Marllenn, te așteptăm și la premiile RMA,în Craiova .Sau românii noștri nu'ți plac ? |
Originally Posted by FreakDoll:
Nu am de ce sa aburesc auditoriul , ai uitat ? ;) Doar spuneam lucrurilor pe nume. Poti sa`mi spui ca n`ai o lista ? :D |
Originally Posted by abureala:
Eu n'am uitat. Tu ai uitat că e la 'șto ? Cred că toți avem >:) |
Sunt fericita ca petrecerea de ziua Juliei, fiica mea, a fost super reusita!
|
Sint fericita pentru ca mi-am gasit un anumit cutit de la food processor. Il cautam de citeva luni, am rascolit toate dulapurile din bucatarie de mai multe ori si eram convinsa ca a ajuns in gunoi, asa cum au ajuns si alte accesorii. Azi cind eram hotarita sa iau aparatul cu totul sa-l duc la un magazin de reprezentanta, ghici unde era cutitul meu :D :))
|
Mi-s fericit ca maine merg la pescuit... yupiiii:">
|
Sunt fericit ca l-au bagat pe DAN DIACONESCU DIRECT IN INCHISOARE
|
Pe mine doar ma incanta.
|
Sunt fericita ca maine seara voi petrece la petrecerea burlacitelor!
|
Originally Posted by MariaMona:
|
In sfarsit, am si eu o dimineata cand sunt bine dispus...
|
Originally Posted by Judex:
If you mean what I think you mean... we have already hired a "plumber"!;) |
Yeah, that's what I meant. :D
However, whenever that happen I stronlgy wish the bride to be to get pregnant by the plumber, 'cause such an event it's so fucking unnatural! |
Originally Posted by Judex:
I think that for that money he should get "the bride to be" pregnant, especially since she's been trying that for a couple of years now... And if not, he should at least f...k some of the organizers!:)) |
ah, engleza asta stricata are un farmec aparte...
|
Am decis sa pic un examen, pe care l-am luat, profesorul punandu-mi nota 5.
|
Originally Posted by djinjis:
|
Anglia a plecat acasa de la Mondiale...:) :) :)
|
A invins Germania!
|
All times are GMT +2. The time now is 02:27. |