![]() |
Recent a aparut intr-o ecranizare destul de reusita dupa Stephen King.
|
Mary McCormack...
|
Yep.:)
|
Bag poza un picut mai tarziu, acum nu pot. Ma asteptati pana deseara sau mai bagati cateva ture de poze pana deseara cand incarc eu una? Pana atunci ma gandesc la ceva greu (desi ce e greu pentru mine e de multe ori usor pentru voi:D)...
|
![]() ceva usor pana diseara |
olivia?
|
naturally
|
![]() |
Mia Kirshner.
|
Seamana cu Sylvia Kristel.
|
Tori
|
windom, poza :)
|
1 Attachment(s)
|
Minunea de Samantha Morton.
Cedez randul |
![]() |
morgan freeman?
|
Corect ! ;)
|
sa puna tandemul windom - im.kino :)
|
![]() daca tot l-ai mentionat pe Windom primul... Una simpla. |
Tandemul Im.Kino - Audrey Hepburn functioneaza mai bine. Se pricep domnitzele mai bine decit batrinu' la ghicit (recunoscut).:P Am impresia ca avem printre noi critici de film sub acoperire si asa eu nu ma mai joc...:-S Ca ma lupt cu morile de vint. Cel putin Im.Kino ghiceste la foc automat, cu o dezinvoltura rar intilnita asa ca trebuie sa fie ceva putred in Danemarca...:-?
|
1 Attachment(s)
ghici ciuperca cine-i ?
|
Barbara Steele.
|
Originally Posted by bremen1980:
Hai ca "tocilarii clasei" se retrag discret pentru o vreme si lasa locul "intregului popor"... |
Asa Vajda
|
Criticii de film si tocilarii clasei spun ca-n poza e Toto si-i saluta respectuos pe toti cei din (intregul) popor.
|
:-?
![]() |
daca intereseaza pe cineva, in fotografie sunt un actor si un regizor, cei mai buni prieteni in tinerete. amandoi sunt fii de actori.
|
probabil ca unul dintre ei e charlie sheen.
|
din pacate, nu. dar un film de-al unuia dintre cei doi poate fi usor confundat cu alt film al lui JJ.
|
atunci ala din dreapta e matt damon....celalalt, nu stiu...:-?
|
absolut nu.
|
trebuie sa recunosc ca, intr-adevar, acum e mult mai captivant decat atunci cand se ghicea la foc continuu... =D>
|
im.kino cred ca stie raspunsul.
|
Wes Bentley din American Beauty?
|
nici. filmul de care scriam poate fi confundat usor cu un film de-al lui jarmusch.
|
Originally Posted by manwithamoviecamera:
|
ăla din dreapta-stânga e andrei duban. vă zic io sigur-nesigur.
|
amandoi sunt americani. sa zicem ca la cannes, in 2002, unul dintre ei a fost extrem de apreciat.
|
Cred ca personajul din dreapta este Paul Thomas Anderson.
|
:-bd
|
este. si cel din stanga?
nota: mi se pare lame situatia asta cu o mie de indicii, fiecare ghiceste cand stie, <<la foc automat>> It's fine to / with / by me. |
Shane Conrad
|
este. sa se continuie jocul.
|
![]() |
cin' să fie, cin' să fie? udrea nu-i, că aia e mai rotunjoară? o fi hermione? n-o fi hermione? o fi!
|
nu-i
e cu vreo 25 de ani mai mare |
normal ...
|
fotografia aia nu-mi spune multe. poate daca tipa ar fi fost cu fatza...give a clue.
|
mainile ii apartin personajului principal
cine a vazut filmul recunoaste INSTANTANEU cadrul :) |
saliu!
sa fie UMA........? |
All times are GMT +2. The time now is 05:51. |