![]() |
Originally Posted by Pitbull:
|
Halebardul si-a facut o clona. Pacat, incepeam sa ne intelegem.
B-) |
Originally Posted by keepwalking:
Eu una chiar daca as sti numele persoanei cu care sunt intr-un conflict (sau care ma sacaie si se ia de tot ce scriu) nu l-as scrie pe forum. Recunosc insa ca n-am fost pusa in situatia descrisa de tine. Pot insa sa-ti spun ca ALS a inceput sa scrie pe forum ca sa raspunda unor serii de acuzatii si critici (si legate de modul in care scrie si de lucruri personale) venite de la o sumedenie de useri (printre care si eu) pe care nu-i cunostea. A raspuns punctual, a raspuns cu argumente logice si nu s-a interesat de identitatea reala a oamenilor care scrisesera pe forum. Cu o mare parte din ei a ajuns chiar sa se inteleaga bine. Poti sa-l intrebi pe el cum a facut asta atunci. E drept ca atacatorii au acum o alta natura iar obesiile par foarte bine inradacinate. Dar eu cred ca solutii exista fara a utiliza informatiile personale. |
LOL. corect in engleza este 'to ban' / or 'not to ban'... in mod cu totul suspect (de bizar), respectivul se pare k e traducator din engleza (!) :-O |
deci nu incetati nici unul, nici celalalt, mmm?
|
Ultima soluţie.
Originally Posted by StefanDo:
|
taci
|
mai jos de-atât nu cred că poate vreunul dintre voi coborî! treziţi-vă dracului odată! |
iar atitudinea ta baga tuturor mintile in cap, intr-adevar
|
dacă fizic mi-ar fi stat la îndemână v-aş fi dat doar cap în cap. mă întreb acum ce mama dracului o merge prost în vieţile voastre de sunteţi atât de îndârjiţi în nimicuri?! ceva trebuie că merge categoric RĂU! oh, mamă! :(( :(( :(( :(( :(( :(( Later Edit: PS: să nu care cumva să-l pună dracu pe vreunul să-mi debiteze iar inepţiile alea cu câte face el/ ea-n viaţa reală, că dau cu cel de pământ! :D Later Edit 2: Pe unii dintre voi chiar mi-e ruşine că vă cunosc. Atât. Adios! |
adios ca in spaniola sau ca in romana?
|
vouă
vă plac sancţiunile?
mie nu. şi mai cred că oricine are dreptul la o nouă şansă - aşa cum mi s-a acordat şi mie, fapt pentru care am mulţumit de mai multe ori. scuze pentru intervenţie, ştiu că sunt neavenită. eu chiar cred că aceluia plecat îi place Cinemagia, că îi este greu să se separe definitiv de ea – şi nu-i asta oare un lucru firesc dacă admitem că aici se află încă o parte însemnată din el, la care nu poate renunţa? înţeleg că până nu demult era şi el unul dintre cei care se străduiesc să dea ce au mai bun (în mintea şi simţirea lor) pentru ca împreună cu alţii să se bucure că aparţin unui loc special: cuvântului togetherness nu i-am găsit vreun corespondent pe măsură. mai cred că de fapt îşi doreşte o cale pentru a putea reveni, numai să audă îndemnul potrivit din partea cuiva. nu orişicine însă, ci un acel cineva care să conteze într-atât încât să poată şi accepta, faţă de sine, că o reîntoarcere nu-i nici înfrângere, nici umilinţă, nici abandon de principii: e pur şi simplu o reîntregire, a lui, dar şi a celor care probabil îl regretă dar nu au curajul s-o spună cu glas tare. îmi pare (şi poate că iarăşi greşesc) că în ochii unora chestiunea e interpretată în termeni de „loialitate” faţă de un anumit grup, ceea ce n-ar fi tocmai corect: pentru că nimeni nu ar trebui să mizeze a priori pe apartenenţe care se constituie, la urma urmei, prin opţiuni individuale care converg către pluralităţi. am vizitat şi celălalt loc: arată bine :), e structurat oarecum altfel, ba are şi utilizatori exclusivi. chiar dacă unii au venit tot de aici, nu văd nicio problemă, în fond nu-i musai să scrie acelaşi lucru în ambele locuri, doar replicile curg în funcţie de postarea şi argumentele celorlalţi. iar dacă ar face-o, ce s-ar întâmpla? nu-s tot vorbele şi gândurile lor? există vreo exclusivitate forumistică? n-am auzit de aşa ceva … dimpotrivă, ideile circulă liber, nicht wahr? şi-mi fredonez: Die Gedanken sind frei iar dacă-i vorba de libertate, alegerea unui loc sau a altuia (a oricât de multe locuri şi-ar dori fiecare, totu-i să şi poată!) trebuie să rămână liberă. n-am acuma atâta energie sau chef sau putinţă să caut de unde îmi vin aceste cuvinte: că libertatea e o alegere permanentă. de ce m-am apucat să scriu toate astea? mai întâi fiindcă ştiu cum este să părăseşti un loc la care ţii. dar şi fiindcă zbaterea lui m-a atins … a ajuns până la mine – şi nu-mi este deloc indiferent ceea ce simt. răsucirea asta. de aceea, îl rog pe halebard să-mi scuze aroganţa unei anumite replici, pe care de-acum o regret, sincer. p.s. îl mai rog să-şi depăşească primul imbold, acela de-a mă stropşi (sau înjura): nu pe mine cuvintele alea or să mă apese. Trust me, I know p.p.s. oricum, eu plec pentru ceva vreme. regretand, of course şi repet: nu mă calific pentru locul celălalt, deci nu asta-i chestiunea. |
@ all: as vrea sa nu ma includeti in categoria celor care suspina pt locul asta, pt k e fals. cei care ma cunosc stiu bine k fidelitatea nu face parte dintre calitatile mele - sint adeptul dictonului 'ubi bene, ibi patria' ;)
singurul lucru la care tin este sa pun la punct. sa restabilesc adevarul. inclusiv gramatical; din ac pdv, 'nu pot tace' (exclamatia pateticoasa a useritzei 'dragomara') este gresit: corect este 'a tacea' :D |
Nu e un repros, mai degraba o observatie: la postul #594 din "In suturi" illotempore s-a autocitat cu un mesaj pe care i l-ati sters. Poate stergeti si acest citat, mai ales ca este unul dintre cele denigratoare la adresa lui Alex Leo Serban. Puteti lasa referirile la persoana mea. Impreuna cu alti useri am decis ca "agarici" e o chestie haioasa. N-as vrea ca remarca mea sa redeschida subiectul proaspat inchis. Promit sa nu mai deranjez conducerea.
|
In urma unei discutii serioase si sincere cu Deleted, mi-am reconsiderat profund pozitia.
Ea m-a ajutat sä înteleg cä am overreacted fatä de Halebard, am fost foarte nedrept cu el, am väzut numai partea negativä, nu si dorinta lui de a ne regäsi, nu si suferinta cauzatä de seria conflictelor declansate involuntar, din iulie încoace. Trebuie sä precizez cä, înainte, noi doi ne-am înteles bine întotdeauna. Chiar si în 9 iulie, am bäut o bere împreunä si am convenit cä nu existä nici o ostilitate personalä între noi. Din päcate, ulterior el a läsat trei indivizi turbulenti sä mä insulte, iar eu am gresit la rândul meu, imputându-i-o la nivel personal. Cam de acolo a degenerat totul. (E semnificativ si faptul cä ulterior s-a certat chiar si el, la rândul lui, cu cei trei.) Ca atare, îmi exprim regretul real, îi cer iertare pentru cä pe parcursul conflictului care a urmat mi-am pierdut de multe ori cumpätul, am reactionat peste mäsurä de dur si i-am cerut în repetate rânduri bannarea, astfel împiedicându-l sä spunä ce are de spus, si sä gäseascä o cale de revenire printre noi. Acum înteleg în sfârsit ce tristete si dezamägire nemärginitä se ascund dincolo de mesajele lui derutante si aparent ofensive din ultima vreme. Ca atare, sustin în mod exceptional sä fie debannat, si dacä o vreme va mai continua sä posteze mesaje supärätoare, sä le privim cu räbdare si întelegere. Si el, si noi, meritäm o nouä sansä. |
şi o explicaţie
pentru cine ar dori să ştie de ce mi-am luat numele: DELETED.
acum, că mă cunoaşteţi cât de cât, cred că nu mai există dubii că ar fi cumva de pe urma sancţiunii cu pricina. că eu aş fi ameninţat sau înjurat sau ... că tocmai eu aş fi fost alungată de undeva :D . nu, e un protest. şi semn de solidaritate cu un altul, cenzurat, interzis, bannat, şters din locul pe care l-am părăsit mai apoi şi eu. şi unde împreună construiserăm ceva, cât a fost. halebardul mi-a adus aminte, dureros, de toată întâmplarea asta. cu toată sinceritatea, când am năvălit, făcând pe nebunul turbat, am spus mai pe urmă că locul ăsta îmi place. că îl "testasem" până aproape de limită ca să mă conving că aici îmi doresc să rămân. nimic nu s-a schimbat de atunci :) eu sper - când revin - să-l pot saluta p.s. şi sunt şi foarte încăpăţânată - am mai spus-o |
"Mentira la mentira, mentira la verdad" vorba lui Manu Chao
Mulţi actori ai Doamne, mult prea mulţi (link)
:(( :(( :(( Să mă eutanasieze careva, vă rog! :| :| :| |
Originally Posted by Dragomara:
mai, dar tu esti obsedata de ideea ca noua ne merge rau in viata! :) crezi ca daca mergi pe bicicleta in bataia vantului dobrogean te transforma in traitoarea unei vieti sanatoase si implinite, iar noi, astia amaratii, care ne castigam painea din scris, suntem niste frustrati plapanzi si negri in cerul gurii? |
@keep - vezi postarea de mai sus.
+ recunosc: viaţa mea cea care nu trăieşte din scris e atât de minunată încât de ziua mea stau pe Net, evident scriind moca. :"> ;) să mai traduc şi pentru ceilalţi?! :-? l.e. - şi acum "Pa", de fapt plecasem să fac un pipi, şi să văd dacă s-a terminat de descărcat filmul. ;) |
Eu merg cu bicicleta in bataia prafului bucurestean si sunt extrem de nefericit in perioada asta in plan real si tocmai de-aia nu mai am chef de joaca forumistica si tocmai de aceea imi bag pula in ea de Tara - cu majuscula, ca nationalist, asa simt - care a ajuns sa reprezinte un imens cacat si fata de care nici macar moartea legionara nu-si mai are rostul. De-aia vreau sa mi se spuna 'bozgor'! Daca va intrebati cumva de ce insist in redenumirea acelui rang; asta e reprosul meu adresat moderatorilor.
|
intrucit pe un topic alaturat se discuta dspr 'debanarea halebardului', va propun - gloria & stefan - un 'troc': debanati-l pe halebard si banati-ma pe mine definitiv
cum vedeti, nu mai intru aici decit pt varii kestiuni legate de persoana mea (insulte, etc) - lucruri care ar putea fi rezolvate si prin emailuri de atentionare direct catre voi in plus, aceasta insistenta a userului pitbull (am inteles k nu mai 'modereaza', inch'allah!) de a vrea sa creada k cei care revin aici sint minati de cine-stie-ce dependente/nostalgii iubitoare mi se pare insultatoare, cind nu de-a dreptul vomitiva :-& in citeva sapt voi pleca oricum din tara pt o perioada indefinita, asa incit nu voi mai accesa deloc acest site, so... |
Wow, iesirä porumbitä pe guritä! :D O:-) :x
Eu o sustin! Vivat päsäricile migratoare! |
ce se mai bucura unii, saracii... k si cum ar putea sa-mi ia locul =))
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Poleială de cultură. Poleială de educaţie. Poleială de realizări. Poleială de viaţă. Mulţumeşte-i lui Dumnezeu că ÎNCĂ nu te vezi aşa cum eşti. Nici măcar tu nu te-ai suporta. No, şi acum pleacă, nimănui nu-i va fi dor de tine, sau cel puţin nouă, Dragomarei, LucieiT şi restului raţiunii tale de-a fi pe Net şi-n viaţa reală nu ne va fi dor de tine. Şi acum nu că te blestem (vb cuiva :P ), dar să-ţi aducă Dumnezeu înapoi, înmiit, binele pe care l-ai făcut, şi pe Net şi-n viaţa reală. Pentru mine ai fost şi continui să fii un exemplu despre cum să nu fiu. S-a notat, mulţumesc! On-topic: puţină dragoste în plus. Asta le-ar trebui unora. De fapt nouă tuturor. |
poate cineva sa-i explice fiintei disperate de mai sus k este tot ce detest mai mult la o femeie (isteria + delirul mistic), la un/o roman(ca) ('cultura' de tip cenalul flacara + tudor gheorghe) si la un om (inversunarea de a se crede destept atunci cind toate indiciile il/o contrazic)?
mersi poate asa invata si k e de prost-gust tot ceea ce face, simte & este - & se potoleste de a-mi mai trimite emailuri cu foto-attachments... pe mutra ei scrie mare spam :-& |
PÚBLIC, -Ă, publici, -ce, s.n. sg., adj. 1. S.n. sg. Colectivitate mare de oameni; mulțime, lume; spec. totalitatea persoanelor care asistă la un spectacol, la o conferință etc. ♢ Loc. adj. și adv. În public = (care are loc) în fața unui anumit număr de persoane, în văzul lumii. ♢ Marele public = Ansamblu de persoane considerate în raport cu participarea la un eveniment cultural, social, artistic etc. 2. Adj. Care aparține unei colectivități umane sau provine de la o asemenea colectivitate; care privește pe toți, la care participă toți. ♢ Opinie publică = părere, judecată a colectivității; p. ext. public (1). ♦ Care are loc în prezența unui mare număr de oameni. 3. Adj. Al statului, de stat; care privește întregul popor; pus la dispoziția tuturor. ♢ Viața publică = viața politică-administrativă a unui stat; activitatea cuiva în legătură cu funcțiile de stat pe care le ocupă. Grădină publică = parc. Drept public = subîmpărțire mai veche a dreptului, care se ocupa de relațiile persoanelor cu statul. Forță publică = poliție. Datorie publică = datorie a statului, rezultată din împrumuturi interne și externe. Învățământ public sau instrucție, școală publică = învățământ sau școală organizate și controlate de stat. ♦ (Despre persoane) Care ocupă o funcție în stat. – Din lat. publicus, fr. public. Sursa: DEX '98 | Trimisă de oprocopiuc, 24 Apr 2004 | Greșeală de tipar PS: bine că mi-ai amintit, să nu uit să-ţi public e-mail-urile, da, da ălea valoroase. B-) Şi acum pa, "păpuşel". :P :-* |
este un exemplar banal a ceea ce s-ar putea numi 'nebuna furioasa', stare care se declanseaza - in general - pe fond de 'sindrom nefu'...
banal(a), cum spuneam (: ps nu as skimba o virgula din ce am spus dspr ea - aici sau pe email :D |
pai cred ca puteti continua pe e-mail
de-acum sterg |
PLS do, cum emailurile ei ajung direct in spam nu mai e nevoie sa raspund :))
|
E unul dintre motivele pentru care si-a adjudecat corectia - cäci fidelitatea, demnitatea, onoarea, caracterul, fac parte dintre valorile în care cred.
ExALSul ne-a fäcut pläcuta (foarte) surprizä (si mai foarte) a unei propuneri foarte rezonabile si utile. Pentru cä, potrivit maidesuselor afirmatii, l-am iertat pe Halebard (dar numai pe el, nu si camarila alsacianä), insist ca "trocul" propus sä fie acceptat si aplicat. (In subsidiar, apropo de unele enormitäti debitate în context, am dreptul - si datoria - de a remarca: tendinta inerentä a unor spiritus-pauperi de a proiecta asupra antagonistilor propriile lor träsäturi e unul dintre cele mai revelatoare daruri ale lui Dumnezeu pe Pämânt.) Stefane, sper cä vei tine cont de urbanismul, pozitivismul si bunul-simt proprii acestui mesaj. Si de läudabila decizie de a stopa acum prealungita mahala. Si de trocul propus. |
trocul nu se accepta
halebardul a fost banat justificat, leo n-a facut nimic care sa-i aduca o banare |
nu reprosez, numai intreb. avatarul lui cuntss e regulamentar?
|
i-am cerut sa schimbe poza; e, intr-adevar, foarte violenta;
|
Originally Posted by Gloria:
|
Originally Posted by ooo333:
totuşi ce ne facem cu limbajul lui Pitbull?! nu mi se pare corect ca unui moderator să i se permită CONSTANT să scrie astfel. este a suta oară când o repet, AICI. nu am nimic cu omul, însă când ceri altuia bun-simţ, tu fă-o cel puţin decent, altminteri demersul tău e nul. :( :( :( :( |
Limbajul meu, desi foarte virulent si nemilos, e evident civilizat; sunt termeni decenti si motivati (absolut toate acele träsäturi reies vizibil din mesajele respectivului), nu injurii.
Deci, cei care vor decide "ce se fac cu limbajul lui Pitbull", sunt rugati sä tinä seama de acest lucru. |
ce dracului faceţi, că iar nu pot să postez nimic?!
:(( :(( :(( >:) |
ne babardim
|
PS: totuşi tb să costat că loserii ăia de la Romtelecom au avut dreptate: internetul meu chiar merge mai bine decât la restul lumii, deoarce sunt printre cei 25 (4 membri) online! =)) =)) =)) =)) PS1: să vină tata-mare Daniel înapoi, el ştie. tu poţi să te cari, pls. |
tata mare daniel e plecat, ma ai doar pe mine
iar eu stii ce fac :P |
nu ştiu ce faci, dar bănui că trebuie să fie cam... nesatisfăcător, de unul singur. :">
nu vrei o mână de... ajutor, că tot mi-s la capitolul administrative?:"> 8-> ;;) |
Originally Posted by Dragomara:
ho ho ho! |
Originally Posted by Windom:
io înţeleg că tb să crească (=evolueze) şi ei, însă le-aş fi fffff recunoscătoare dacă n-ar face-o pe timpul meu, vă rog. =; =; :!! :!! :!! :!! :!! :-h :-h =; =; [-( [-( [-( |
Dragomara, daca ar fi sa implementam faza cu varsta, ar trebui supus la vot. Jumatate plus unu din forumisti trebuie sa-si dea acordul. Uite, te las sa faci un poll cu asta, si cand vom avea numarul de voturi necesar implementarii ideii, rezolvam la programare.
Dar tu, de fapt, nu vorbeai serios, nu?:-? |
Originally Posted by Gloria:
aoleu, da'nu ştiu cum se fac topicele alea cu "listă de votare". help me, pls! :( :-/ |
am mutat continuarea discutiei la off-topic asylum
din punctul meu de vedere, precizarea varstei forumistilor este inutila oricum, ei pot sa si-o faca publica in profilul personal, iar cine e f. interesat de acest detaliu sa verifice acolo |
pe majoritatea forum-urilor civilizate vârsta apare imediat sub nick. nu înţeleg de ce e atât de greu de priceput faptul că asta uşurează munca tuturor, nu numai pe-a mea.
sunt conştientă că unii n-au ce face, şi că freacă menta la birou sau acasă, mă rog, asta chiar e numai problema lor, însă chiar nu pricep de ce-ar tb să dau 10 click-uri inutile, 99,9% din useri având profiluri incomplete/ sau accesibile doar prietenilor, şi/ sau să citesc zeci de topice din care să deduc că respectivul/ respectiva abia acum descifrează tainele alfabetului. nu vreau să-mi mai pierd timpul cu nimeni de pe-aici, socializez suficient în viaţa reală. chiar nu am timp, nici chef şi nici răbdare. @ ŞtefanDo cu tine n-aş fi vrut să vb nici dacă aveai vârsta lui Mathusalem, însă dacă mi-ai fi spus de acum 2 ani că ai sub 30 de ani, multe din momentele noastre "plăcute" n-ar fi existat. poate că pentru tine genul ăsta de abordare (=comportament) e fun, io una am însă o cu totul altă părere, şi-mi vreau timpul şi energia înapoi. |
Chestia cu vârsta e o aiurealä totalä - fiecare user are dreptul si libertatea sä posteze despre sine orice date personale doreste (de la toate la nici una).
In plus, e irelevantä si pentru comunicare. Cunosc cretini sinistri trecuti de prima, de a doua, de a oricâta tinerete, si interlocutori inteligenti, vii, fermecätori de mai mare dragul, care n-au împlinit nici mäcar vârsta buletinului, necum a majoratului (inclusiv aici, pe forum!) Totusi, cu rol pur consultativ, deschid eu pollul, de vreme ce Drago are unele dificultäti. http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96346 |
nu stiu care-s forumurile alea civilizate si ma intreb cati din forumistii de-acolo nu scad/adauga ani/decenii din/la cifra respectiva...
oricum, faza asta cu "daca ai sub 30 taci" spune TOTUL |
Drago nu s-a referit la niste forumuri civilizate reale - a folosit expresia doar retoric, pentru a da pondere propriei sale pozitii.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:37. |