Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

irene marlyne monroe 18 Jun 2007 15:54

si inca la examen pe geamul langa care stateam eu a intrat un fluture mare si a inceput sa zboare de-asupra noastra etc,foarte interesant.

hellsteed 18 Jun 2007 20:46

la ce draq de examen ai scris tu 17 pagini... ai desenat ?

irene marlyne monroe 18 Jun 2007 20:52

:D :P

Pitbull 18 Jun 2007 22:20

Originally Posted by irene marlyne monroe:

si inca la examen pe geamul langa care stateam eu a intrat un fluture mare si a inceput sa zboare de-asupra noastra etc,foarte interesant.

Asta-i Jung în toatä regula! :huh:

* * *

Apropo, poezeaua erea asea:

Fatä, ia aminte bine,
Dacä dai în cea Marlyne,
Va sä zicä: dai în mine!
Dai în mine - dai în tine,
Dai în fabrici si uzine!
(31 august 2005, h. 01:41)

Cu varianta:

Lume, fiti atenti bolshoi,
Dacä dati în cea Monroy,
Va sä zicä: dati în noi!
Dati în noi - dati si în voi,
Dati în tubä si oboi!
Deci fiti marfä, nu fiti boi!
(31 august 2005, h. 14:47)
(Rev. 18 iunie 2007, h. 11:20)

Citate din:
- Irina Cristiana Huruialä, "Vreau sä fiu actritä", Editura SAMIZDAT, Bucuresti, decembrie 2006

irene marlyne monroe 19 Jun 2007 19:10

salut aproape am terminat cu examenul mai am cel oral si gata ,dar problema e ca ieri si azi m-am simtit cam rau ,ori ca era mult prea cald dar am avut o stare aiurea si apoi dimineaza am ince[put sa am dureri de articulatii,in special ma dor foarte incheieturile mainilor.la licenta de abia am scris,mai ales ca ma simteam a fi fara aer,mi-a fost foarte cald.uf,astazi pt ca nici nu prea am putut dormi si nu ma simteam bine mi-am luat un ceai de la plafar si mi-am facut.uf.sper sa ma fac mai repede bine.si cu siguranta.

aayana 20 Jun 2007 08:38

8) Am citit despre fluturi si papagal, asteptam pe viitor o intrare in detaliu despre alte chestiuni interesante cum ar fi:
- taierea unghiilor de la picioare :huh:
- coaserea nasturilor cazuti de la pijamale
- datul cu masti de par impotriva caderii lui :)
- printarea foilor pentru licenta :x
- descoperirea unei creme contur-ochi care albeste si netezeste ridurile fine :shock:
- vestea proasta cum ca ti-ai facut un jurnal intim si nu mai scrii pe aici (ce e aia intim? :w00t: )

irene marlyne monroe 20 Jun 2007 13:53

:D hiere it is my live!

irene marlyne monroe 21 Jun 2007 15:18

a fost binisor,se putea si mai bine dar e imp ca am terminat in sfarsit cu examenele si cu facultatea,asta daca noi mai face continuare alte studii,mastere etc.cat despre examenul oral de astazi a fost mai simplu siusor,a trebuit sa le vb despre lucrarea mea ,raspunsuri la intrebarile lor si am am terminat relativ repede adica am asteptat un pic si apoi m-am intors acasa,caci zilele astea m-am simtit rau,plus ca dimineata ma trezesc cu dureri ingrozitoare de articulatii ,m-a durut foarte tare capul etc,dar m-am pus astazi pe limonada s ceai,sa ma refac,si sa ma ocup de sanatatea mea de mine si apoi sa vedem ce si cum va mai fi.ok pupici.

Rizzo1 21 Jun 2007 16:47

Inca mai ai probleme cu oralul dupa 4-5 ani de studii?

irene marlyne monroe 21 Jun 2007 22:13

pai asta e ca nu mai am avut,dar sa stiti totusi ca la scris a fost mai dificil cu notele sau luat note mai micute,adica multe de 5,6,7,putine de 8,9,10.eu am luat intermediar ,dar sunt convinsa ca 10 la oral.apoi au trecut ceva ani dar eu am mai oprit studile ,le-am mai continuat ,etc
acum sa fie toate bune.si eventual daca e cazul sa ma fac mai repede bine sa fiu mai plina de viata.vedeti ca se organizeaza o iesire poate sambata asa ca intrati si la "va plac animalele si vedeti mai multe acolo.

irene marlyne monroe 22 Jun 2007 20:16

salut,sunt oarecum trista dezamagita
am terminat cu facultate dar nu cu nota de 10-9,50 cum am la oral ci putin mai mica ,ceea ce m-a intristat caci eu am fost singura cu nota ceea mai mica si nu mi se pare giust.se pare ca nu le am deloc cu oralul. :? cu sanatatea se pare ca nu stau stau prea bine etc.chiar ca voi avea nevoie de sustinere si de tot ce-i mai bun sa ma refac :D

irene marlyne monroe 01 Jul 2007 21:50

sal astazi m-am vazut cu musetica la strand.dar ea nu a venit tocmaipegatita se putea foarte usor diferentia de ceilalti.daca toti ereau dezbracti ei bine ea in pantaloni negri lungi si un maieu.eu una m-am bucurat de soare si apa ca eram cu costumul de baie.da a fost o impresie buna desi are o fata cu usoare erupti agneice ca pe vremea adolescentei e posibil sa aibe dezechilibru de hormoni,adica ii lipseste ca si mine uneori un tip aratos. :D ok a fost o zi placuyta.sper ca nusesupara ca am despre.pupici.

musetell 01 Jul 2007 22:51

:)
buna irene,

nu m-am suparat si sper ca nu te superi nici tu daca-ti spun ca se scrie "eruptii acneice"..nu de alta, dar sa stie toata lumea despre ce este vorba, daca tot ai deschis subiectul..niciodata n-am avut o relatie cu un barbat doar ca sa-mi reglez fluxul hormonal (pentru asta cred ca exista periodin sau evening primrose de la walmark sau de ce nu booderma)..asa ca nu cred ca-mi lipseste un barbat aratos.. :) e posibil sa-mi lipseasca un barbat de care sa ma indragostesc intrucatva dar poate ca deocamdata mi-e asa de bine cu libertatea mea incat nu simt..
tipul de la strand era dragut, arata bine dar aparentele inseala, poate ca era un idiot, cine stie..asa cum m-am iluzionat eu cu agentia de fotomodele (cred ca ti-am povestit) si tocmai cand imi facusem timp sa merg la interviu am vazut ca respectivul tip avea o poza pe messenger care sugera in mod clar sexul in grup..am ramas cu un gust asa de amar...

de dezbracat azi in costum de baie n-aveam cum s-o fac dar sincera sa fiu mi-e si jena sa se uite atatia barbati la mine..cred ca la o prezentare ceva as invata sa fiu indrazneata si poate chiar mi-ar placea asta dar asa, daca nu sunt la mare, mi-ar fi jena. nu stiu de ce , asa sunt eu :)
vara trecuta am fost la mare c-o prietena si apa era destul de rece, asa c-am stat la plaja cu ochii inchisi..cand i-am deschis era un barbat langa noi care statea acolo si se uita "ca prostu' cum se spune si mi-a zis "ma lasati sa ma uit la dvs..sunteti atat de frumoasa"..prietena mea a lesinat de ras, si ea imi spusese ca arat bine dar asta parea asa de timid si naiv ca in loc sa ma distrez si eu m-am simtit rusinata..nu prea am nici un merit, ma ingrijesc dar presupun ca asta face orice femeie cu capul pe umeri..restul este mostenire genetica..anyway, concluzia este ca nu-mi place sa-mi unduiesc formele pe la strand daca n-am de gand sa intru si-n apa iar in apa de la strand n-as intra, nu stiu de ce dar imi tot vin in minte versurile acelea .."Ok. Am priceput! Ai multi bani si ai masina
Nu scrie in manual sa nu faci susu in piscina?"
:)

Supastar 01 Jul 2007 23:06

Originally Posted by musetell:

"Ok. Am priceput! Ai multi bani si ai masina
Nu scrie in manual sa nu faci susu in piscina?"

OMG! cine canta asa ceva???

musetell 02 Jul 2007 08:55

nr. 1 ce inseamna OMG?
nr. 2 Casa Locco :)

Pitbull 02 Jul 2007 09:51

nr. 1 - "Oh, my God!"
nr. 1-A - cu varianta "OMFG"

musetell 02 Jul 2007 11:03

multumesc, pitbull
chiar am vazut ca in ultimul timp m-ai ignorat complet :) si deja-mi parea rau..

Proletar 02 Jul 2007 11:57

Originally Posted by musetell:

multumesc, pitbull
chiar am vazut ca in ultimul timp m-ai ignorat complet :) si deja-mi parea rau..

Innebuneai si-ti parea rau :)

musetell 02 Jul 2007 16:31

de innebunit nu innebuneam dar mi-ar fi parut tare tare rau :)

irene marlyne monroe 03 Jul 2007 16:17

http://www.libertatea.ro/

http://www.libertatea.ro/index.php?s...ire&sid=182121

silver_boy 03 Jul 2007 20:01

Irene...pãi mai anu trecut Fizz, acu nea Hilarious ãsta...încep sã cred cã eºti materialistã, tocmai tu, muza poeziei, încarnarea lui Euterpe ºi-a Calliopei ...
plus k, fiind fisu lu Prigoanã, s-ar putea ( pe cale geneticã ) sã te învîrþi de vreun plici...
offf.... nasty irene, nasty

Supastar 03 Jul 2007 20:18

Hilarous???
OMG, this is Hilarious!!!

Felicitari, IMM, you finally made the cover! :happy:

irene marlyne monroe 04 Jul 2007 13:25

Originally Posted by silver_boy:

Irene...pãi mai anu trecut Fizz, acu nea Hilarious ãsta...încep sã cred cã eºti materialistã, tocmai tu, muza poeziei, încarnarea lui Euterpe ºi-a Calliopei ...
plus k, fiind fisu lu Prigoanã, s-ar putea ( pe cale geneticã ) sã te învîrþi de vreun plici...
offf.... nasty irene, nasty

nu mai eu nu sunt materialista ,ci din contra foarte iubareata,si ma atasez foarte usor si ma implic sentimental,si apoi nu e pacat ca baiataul sa ma satisfaca din toate punctele de vedere?adica daca se poate si afectiv,sexual,(am si eu nevoie de un partener doar nu sunt din fier,mai ales in clipe neplacute si dificile,nu stiu daca le mai fac fata de una singura.)si atunci daca o persoana poate s compenseze partea materiala de ce nu?cu atat mai bine se amplifica fericirea.decat sa ma mai chinuiesc de una singura mai ales si cand nu ma simt bine de ce nu mi-as gasi un iubit care sa ma si sustina?pai. si apoi cu frizz nu prea doream prea era afemeiat,si dorea si casatorie,dar cu asta merge o tentativa de iesire ,relationare,etc,plus ca nu vrea neaparat casatorie ci asa intretinere,relationare etc.iar daca pt el nu a fost atat de penibil sa de-a la ziar ca un fel de matrimoniale tinand cont de talia sa eu de ce sa imi fac probleme pt a aparea si incerca?cat despre bani stai linistit caci poate sa aiba un om bani ciu carul daca nu sunt si pt tine si nu te sustine si te lasa sa te descurci de una singura =egal cu zero 0,iar daca are bani si pt el si pt mine cu atat mai bine.numai este nevoie sa ma mai chinuiesc eu singura pt a supravietui cand pot sa fiu impreuna cu o persoana care compenseaza acest fapt,mai ales ca si eu am nevoie de un partener din cand in cand.asa ca mai bine sa fie ok din toate punctelel de vedere decat sa stau cu un sarantoc care sa ma mai si fure de ex.cum s-a intamplat cu un tel mobil.m-am vazut cu unul cateva luni,apoi a venit in casa la mine si m-a lasat fara mobil,si am stat o luna fara tel.eh deci nu intelegeti gresit ,nu ma fac bani si nu ma vor face,dar daca si sunt cu atat mai bine.
nu striu daca puteti privi din punctul meu de vedere.
deci nu ma compromit,dar daca eu vreau si simt e altceva si daca se mai poate si rasfata ca isi permite cu atat mai bine.asta era faza.si drept sa zic nu mi-ar strica o relatie beton care sa imi faca viata mai frumoasa ,si acum cand nu ma simt bine ca cineva sa fie cu mine.imi voi face poate un tratament si imi va trece cu siguranta,dar am vazut cat e de neplacuta si grea singuratatea.si as vrea sa o umplu cu ceva placut si ok. pana ma voi regasi cu alesul inimii mele pt a intemeia o famile,iar honorius daca se dovedeste a fi cu atat mai bine vom continua sau ne vom limita doar la o simpla relatie etc,.imi este greu cand vad un cuplu perfect si stau si se iubesc impreuna iar eu indur de una singura.de ex a venit sora mea la mine cu iubitul ei,ei bine are atat afectiune dragoste si sustinere incat s-a facut mai frumusica si s-a mai ingrasat ,denota o viata frumoasa ,iar eu dorm cu un ursulet in brate,nu am avut decat o relatie de lunga durata cam un an,o alta relatie scurta dar foarte intensa si in rest nimic,doar aventuri cand si cand ,nimic stabil adica nici nu mai stiu cat de placut e cand esti impreuna,si pe deasupra acum nu ma mai simt nici bine.oh
viata asa ,sper sa mi se fac din ce in ce mai frumoasa.ok si sa fiu aleasa. :D sa imi ineti pumni

sade 04 Jul 2007 13:37

Irina: "Am forma un cuplu perfect"

Irina Cristiana Huruiala doreste sa fie aleasa lui Honorius, pentru ca, dupa cum spune ea, e o fire speciala. Are 25 de ani, este zodia Sagetator, iar dimensiunile ei sunt 86-60-86. 'Imi doresc un partener deosebit, cum este Honorius. Cu siguranta, eu si Honorius am forma un cuplu perfect. Am putea calatori peste tot, as merge cu el in America',
ne-a spus tanara.
DOAMNE, mare este aceasta gradina a TA. :shock:

irene marlyne monroe 04 Jul 2007 13:49

Originally Posted by sade:

Irina: "Am forma un cuplu perfect"

Irina Cristiana Huruiala doreste sa fie aleasa lui Honorius, pentru ca, dupa cum spune ea, e o fire speciala. Are 25 de ani, este zodia Sagetator, iar dimensiunile ei sunt 86-60-86. 'Imi doresc un partener deosebit, cum este Honorius. Cu siguranta, eu si Honorius am forma un cuplu perfect. Am putea calatori peste tot, as merge cu el in America',
ne-a spus tanara.
DOAMNE, mare este aceasta gradina a TA. :shock:

pai depinde cine se aduna in ea.
pai nu suna foarte bine si frumos?eu nu vad nimic rau in asta.dasca tu vezi explicsa-mi,cat despre america tot vroiam sa ajung si eu pe acolo sa o vad.asa s-ar imbina mai multe,s-ar completa,nu as mai fi singura ci cu cineva deosebiyt pt ca si eu sunt speciala,m-ar sustine pe toate planurile etc as si calatori si apoi va ramane de vazut cum se deruleaza lucrurile etc.pai acum pe bune decat sa stau singura ,decat sa stau cu unul care nu ma apreciaza ba ma mai si fura prefer sa aleg o persona care poate sa imi ofere toate cele si sa ma simt bine fara a ma mai chinui ci sa am o viata frumoasa,iar cand va sosi momentul regasiri jumatatii inimii mele voi face pasul imp.pt casatorie etc.pana atunci ramane devazut sa vad cine va fi.iar eu cu honorius sa vedem cum ne intelegem si cat de bine ne completam si ne iubatrim. :D

Proletar 04 Jul 2007 18:29

iar eu cu honorius sa vedem cum ne intelegem si cat de bine ne completam si ne iubatrim. :D

heh, vei fi doamna irina honorius causa ;)

Pitbull 04 Jul 2007 19:01

sa vedem (...) cat de bine (...) ne iubatrim. :D

"Iubätrânim", eventual...? :?

films4all 04 Jul 2007 22:28

Originally Posted by Pitbull:

M-ai inlocuit irine.. :((
deja?
eram regii forumului...

irene marlyne monroe 05 Jul 2007 18:25

Originally Posted by films4all:

deja?
eram regii forumului...

sal era vb "sa ne iubarim de la a iubi
mai nu te0am inlocuit dar am completat iubirea noastra platonica cu ceva mai concret ,ceva palpabil,nu doar cu gandul,pt ca am nevoie si de asa ceva ,mai ales ca nu m-am simtit bine si a trebuit sa fac o analiza-investigatie mai complicata si dureroasa si aveam nevoie de suport emotional,afectiv,moral etc.si ce sa vezi pana si soara mea m-a parasit la spital unde urma analiza respectiva,ba mai mult ne-am cam certat si suparat.si deci ea a plecat in spre valcea oricum are de facut ceva acolo .iar eu am ramas singurica cu durerea mea,dar mi-a mai trecut si am ajuns si acasa acum.ufdeci cum spuneam am nevoie de ceva adevarat sa fiu iubita dar nu numai de la departare sau cu gandul ci si cu fapta sau fata in fata -impreuna etc.ce sa zic.oricum va ramane de vazut cand voi fi aleasa.iar tu daca chiar ma mai iubesti ar trebui sa imi arati si sa mi te arati mai mult sa inteleg daca avemvreo sansa impreuna sau nu.sau pana atunci sa imi mai traiesc si eu viata mai frumos si mai fericita etc ok pupici la toate lumea si sper sa aflu adevaratele rezultate ale investigatilor asupra sanatatii mele si sa fac tratamentele corespunzatoare si sa ma fac mai repede bine si sa imi refac sanatatea sau eventual aflu tot ce neregula cu sanatatea mea si sa se faca tot posibilul bine.oh.taote cela bune

Pitbull 05 Jul 2007 18:30

deja?
eram regii forumului...

Nu-i adevärat!
- "sä ne iubim" de la "a iubi"
- "sä ne iubärim" de la "a iubäri"
- "sä ne iubätrânim" de la "a iubätrâni"
Vezi?

films4all 05 Jul 2007 19:34

deja?
eram regii forumului...

Nu-i adevärat!
Vezi?

no..stiam eu...am visat amandoi atunci...eu am tras concluzii..tu..ai trecut la actiune!

Pitbull 05 Jul 2007 20:01

deja?
eram regii forumului...

Nu-i adevärat!
Vezi?

no..stiam eu...am visat amandoi atunci...eu am tras concluzii..tu..ai trecut la actiune!

Nu te pripi ca mämäliga!
Si nu fi gelos ca näsosii tomitani care nici nu s-au prins cä I.M.M. fäcea misto de ei.
Pe cât de afectuosi amici pot fi doi oameni, pe-atât de nulä poate fi chemistrya reciprocä - mai ales cä ambilor le convine asa.
As such, introduis grand!*
__________________________________________________ _________
* - "Ca atare, bagä mare!" - în limbile englezä si francezä, în text (n.r.)

films4all 05 Jul 2007 23:55

:oops: m-ai facut mamaliga:))

films4all 05 Jul 2007 23:58

oka I.M.M..care mai e viata ta?

irene marlyne monroe 06 Jul 2007 13:21

oka I.M.M..care mai e viata ta?

pai ce sa fie am trecut printr-o interventie dureroasa iar tu m-ai lasat singurica pe acolo.de ce?sau poate vei fi mai grijuliu cu mine data viitoare .la oa adica si sora mea m-a lasat.numai conteaza oricum am enit acasa si acum trebuie sa astept ce si cum.trebuie sa ma ocup de sanatate si eventual sa ma fac mai repede bine,iar tu sa ma susti mai mult si sa ai grija de mine.faza e ca mi s-au cam stricat planurile pt vara aceasta ,visam sa plec in america,italia sau grecia,dar se pare ca astept putintel pt investigatii pt a ma simti mai bine.uf.bine toate cele bune si sa ma iubiti mai mult.

films4all 06 Jul 2007 19:48

te iubim I.M.M si u stii asta!:)
Sa te faci bine ca sa avem pe cine iubi in continuare!:)
iar ai net dala de intri rar..sau..esti mai disponibila acum?

irene marlyne monroe 06 Jul 2007 19:54

te iubim I.M.M si u stii asta!:)
Sa te faci bine ca sa avem pe cine iubi in continuare!:)
iar ai net dala de intri rar..sau..esti mai disponibila acum?

netul ca netul ,dar acum intru mai des caci stau pe acasa ca trebuie sa stau linistita sa ma odihnesc si uneori mai intru sa mai vorbesc cu voi.
pai si eu vreau sa ma fac cat mai repede bine sa aflu cat mai repede rezulatele si sa fac cat mai urgent eventual tratamentul pentru a-mi reveni la viata normala.ba bucur ca ma iubiti si ca ma iubiti in continuare si vreau sa nu imi i-a nimeni locul asta in inimile vaostre ,sa nu fiu inlocuita cu nimeni fiindca doar una -i unica imm :D ok totul va fi bine cu siguranta se va intampla in asa fel incat sa fie bine.

irene marlyne monroe 06 Jul 2007 20:03

partea proasta este ca voua poate nu va mai merge netul ca nu prea va mai vad prea des pe pagina mea la discuti.deci eu as sta mai mult pe cinemagia daca si voi o faceti,asa imi umpleti golul de plictiseala.

irene marlyne monroe 06 Jul 2007 20:06

eu as intra mai des dar mi-ar placea sa am si cu cine vorbi,nu de una singura pe cinemagia.

films4all 07 Jul 2007 15:04

da...well...poate ca se stie ca noi eram porumbeii forumului si..acum vor sa ne lase singuri..:)) ..:P :lol: ...ehhh...te faci u bine!:)

Proletar 07 Jul 2007 16:33

irene, eu cred ca ar trebui sa schimbi stilul...
stiu, ai incercat ceva in genul jurnalului llui tetelu', ok, ti-a mers o perioada, dar deja se simte o pierdere de viteza..

irene marlyne monroe 07 Jul 2007 16:56

Originally Posted by keepwalking:

irene, eu cred ca ar trebui sa schimbi stilul...
stiu, ai incercat ceva in genul jurnalului llui tetelu', ok, ti-a mers o perioada, dar deja se simte o pierdere de viteza..

daca eu va sunt draga si aveti chef de taclare p forum numai conteaza nici stilul felul nimic ci doar esenta mea-eu acceptata din toate punctele de vedere.
nu stiu ce s-a ntamplat cu voi ca parca a inceput sa fie pustiu pe pagina mea.dar sunt convinsa ca va intoarceti in curand.sau poate ca si eu cand intru intru cand mai putin rar etc.depinde

irene marlyne monroe 07 Jul 2007 16:58

da...well...poate ca se stie ca noi eram porumbeii forumului si..acum vor sa ne lase singuri..:)) ..:P :lol: ...ehhh...te faci u bine!:)

pai un porumbel isi lasa singura porumbita?

irene marlyne monroe 07 Jul 2007 19:05

pai daca tot suntem doi porumbei pe cinemagia hai sa te vad mai des pe aici ca asa e ca si cum as fi singurica pe cinemagia si nu imi place.

Pitbull 07 Jul 2007 21:23

A venit tata-vulturu' sä-si päzeascä porumbeii. ;)

irene marlyne monroe 07 Jul 2007 22:28

A venit tata-vulturu' sä-si päzeascä porumbeii. ;)

:D esti tare la faza asta.asta da pitbul,.pupicuri.

films4all 08 Jul 2007 12:23

Wow..ce revenire spectaculuasa.. :shock:
ceea ce nu pot sa zic si despre me...acasa imi merge din ce in ce mai greu netul..cred ca in curand..am sa dispar de tot din lumea asta virtuala..sau..cel putin un an..so..I.M.M cu drag...o sa te sustin cat ma mai tin puterile (sau firele)
Mai da de ce esti bolnavioara ca...nu am prins discutiile anterioare... :?

Pitbull 08 Jul 2007 14:19

Una dintre caracteristicile discutiilor pe net (în forumuri, bloguri, etc.), e cä nu fug nicäieri. Pe vecie rämân gravate pentru posteritate, în paginile anterioate... antricoate... an-te-ri-OA-RE... asteptând sä le prinzi tu.
Pe toate.
De coate.
Mäi frate.

irene marlyne monroe 08 Jul 2007 14:23

Wow..ce revenire spectaculuasa.. :shock:
ceea ce nu pot sa zic si despre me...acasa imi merge din ce in ce mai greu netul..cred ca in curand..am sa dispar de tot din lumea asta virtuala..sau..cel putin un an..so..I.M.M cu drag...o sa te sustin cat ma mai tin puterile (sau firele)

da intr-adevar pitbul a revenit cu noi forte de sustinere.
cat despre tine porumbelul meu ce sa zic gandeste pozitiv,totul este posibil si se intampla in asa fel incat sa fie bine,asa ca speranta moare ultima sigur se va face tot posibilul pt sustinere si mentinberea puterii a internetului fara poate inca si de a mai plati,sau poate va merge,sau tu intentionezi sa te retragi undeva in neant?pleci pe undeva?
si eu as vrea si la mare ,si sa ma fac mai repede bine ,sa am din nou masinuta mea ,bani,dragoste-un iubit etc.sau cel putin daca tot tatonez pt santate sa se aranjeze lucrurile in asa fel sa imi fie bine,sa am parte si aici de multa sanatate,noroc,bani,si masinuta nou decapotabila :D sau cine stie sa fie toate bune.daca tot stau prin tara m-ar face tare fericita un contract cu vreo televiziune etc,ceva tare si usor adica sa ma ocup si de mine dar sa imi mearga bine si treburile(afacerile).eh.sau sa fiu cu honorius si el imi va oferi taote cele.glumeam.nu stiu sper sa se intample sa fie o solutie salvatoare pt mine si tot.

films4all 08 Jul 2007 18:22

Vad ca ai planuri...:)..multa bafta in privinta acestora...
Nu plec nicaieri..nu va las..:)

All times are GMT +2. The time now is 20:56.