![]() |
Vot
I love Liv !
|
Liv
|
6-1 deja pt elfa si se contureaza si castigatoarea in meciul curent! :P Ce semifinala prevad in tabloul de jos :D
|
Vot
TLD a ascuns votul meu pentru Liv ! :evil:
|
Keira Knightley
|
liv tyler
|
keira 100%
|
Keira Knightley
|
Liv ..she's sweeet!!
|
Liv Tyler toata ziua....pacat de Keira,in cee meci a reushit sa ajunga!
|
Keira's better...
|
Keira.
|
Liv Liv Liv Liv Liv Liv Liv Liv Liv Liv
|
10-6 pt Liv si nu prea cred ca Keira mai are vreo sansa... :roll: :P De fapt mai are, dar destul de mici! ;)
|
Liv
|
Liv.
|
Inca unu pt Liv si terminam cu optimile! :rolll: A! 12-6 pt LIV! ;)
|
imi cer scuze pentru absenta mea la un meci unde s-a cerut in mod expres si exceptional sa am ultimul cuvant.....dar o fac acuma pentru aceasta "frumusete furata", liv tyler!
|
Ok! Bine ai revenit votu decisiv! ;) aici castigat Liv cu vreo 13-6 ;)
Unrmeaza o faza destul de importanta care va contura favoritele principale! ;) |
Fetele care au trecut:
1. Uma 'MUMA' Thurman (13-5) - 51 ore 2. Monica Bella (13-3) - 29 ore 3. Kelly Hu (13-5) - 52 ore 4. Jennifer Garner (13-3) - 28 ore 5. Catherine Zeta-Jones (13-1) - 5h 30 min 6. Angelina Jolie (13-5) - 22 ore 7. Sophie Marceau (13-3) - 40 ore 8. Liv 'elfa' Tyler (13-6) - 33 ore Asadar avem favoritele in ordinea asta: 1. Catherine Zeta-Jones 2. Jennifer Garner 3. Monica Bella 4. Sophie Marceau 5. Angelina Jolie 6. Uma 'MUMA' Thurman 7. Kelly Hu 8. Liv 'elfa' Tyler Cele mai buen 8 clasate! Si acum meciurile! 1. Catherine Zeta-Jones vs Liv 'elfa' Tyler 2. Jennifer Garner vs Kelly Hu 3. Monica Bella vs Uma 'MUMA' Thurman 4. Sophie Marceau vs Angelina Jolie Si de pe acum va zic cum va fi configuratia semifinalelor! 1. Castigatoare MECI 1 vs Castigatoare MECI 2 2. Castigatoare MECI 3 vs Castigatoare MECI 4 Asadar nu va fi o finala Jolie Bellucci dragi forumist iva fi doar semifinala dak va fi ;)). Nu pot fi acuzat de blat! :P A... si reguli: 1. Meciul tine tot 3 zile, nu am ami micsorat lungimea lui, desi au existat si meciuri de peste 40 de ore! ;) 2. Meciul se termina cand prima ajunge la 17 voate!, adik ai mai buna din 33! ;) Cam atat cu regulile si alea alea... Meciurile sunt facute si pt finala si pt semifinala :lol: Ma rog pe acolo pe undeva... Si sa vedem cine iese jolie sau Bellucci campioana! ;) Acusica vine derby-ul sferturilor! Katerinix vs Elfa Liv! |
Meciul nr. 1 al sferturilor: DECLARAT DERBY-UL ETAPEI!
Va juca in Zorro 2, O frumusete care merita finala!, Catherine Zeta-Jones vs Woaw 2 meciuri unul dupa altul pt frumoasa noastra elfa!, Sa incepem bien sferturile! :D, Liv 'elfa' Tyler Linkurile merg... Avem fete... Avem derby... Yo zic sa ii dam bataie cu sferturile! ;) Prima la 17 castiga! ;) |
Zeta!
|
Liv!
|
Liv Tyler!!
|
Daca sunt numai 4 meciuri e mai simplu sa ti le spun pe toate cele 4 favorite ale mele:
1. Catherine Zeta-Jones 2. Kelly Hu 3. Monica Bella 4. Angelina Jolie In felul acesta economisim timp si spatiu!! :wink: |
Originally Posted by Ilila:
P.s: 2-2 la meciul curent! ;) |
desi e clar ca s-au facut niste aranjamente, continui sa votez:
Zeta. |
Originally Posted by nookie:
Hey! Dak zici si ce aranjamente? :P 3-2 zeta pana una alta! :P |
Liv :D
|
3-3? :P
|
Nu nu nu nu,e 4-3 pentru elfa.Votul meu!Go Liv!
|
Liv Tyler cuz the other THING sux! BIG TIME!
|
Vot
Liv, normal !
|
Opa 6-3 pt liv si ceva schimbari?! :roll: :P
|
Liv
Se preconizeaza o finala Monica-Liv? |
Zeta
|
Liv.
|
Originally Posted by bogie:
asta e aranjamentul. |
Ma ce pot sa fac ca sa va conmving ca nu au fost aranjamente pe aici! Am tot schimbat sistemul de pozitionare a fetelor, pt a nu intra in monotonie... La semifinale va fi aceeasi pozitionare ca si pt optimi, in schimb saisprezecimile si sferturile au beneficiat de aceeasi pozitionare... Vi le-am si ordonat la sferturi si saisprezecimi, dupa nr de voturi si nr de ore. Ba mai mult va dau mai mult ca sigur o semifinala Bellucci vs Jolie si nu finala cum se asteptau multi. Ce aranjamente vezi tu aici... Nu va convine organizati voi turneul 2, da nu cred ca se incumeta cineva! ;) Oricum acest turneu se va termina, si asta in maxim 3 sapt! ;)
P.S: 8-4 pt Liv! ;) |
CZJ
|
Liv
|
liv tyler
|
Zeta si e 6-10! :o
|
Liv
|
Originally Posted by nookie:
Eh,acuma chiar exagerati.... eu zik ca o sa intre Angelica... :D Doar mopsul ala Hu cu ochi tesiti sa nu castige...Ca a distrus-o pe saraca Witt cand mai avea putin si intra in finala... :P :P :P :D |
Liv...
|
Mai avem nevoie de 1 sau 3 voturi la Hotest Man - ca e meci egal - (am exclus posibilitatea de 2 voturi in caz ca acestea ar merge cite unul la fiecare :D )
|
13-6 in meciul curent, pt Liv care da se pare ca are sanse f. mari sa atinga ultimul act al competitie! Adversara va fi pe masura...
|
long live liv!!!
|
Inca 3 voate si trece elfa! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 13:59. |