![]() |
Noua pitbullitä a lui Pitbull: albä, n. 19 mai 2009.
In curând, si poze (fäcute de Gloria, astä searä). |
Pitbull, te omor, pe mine de ce nu m-ai invitat la botez?
X( X( lasa ca vezi ce patzesti si tu.... |
Nici chiar EU n-am fost invitat.
Azi la 7 pm a venit, gata botezatä. |
Originally Posted by Pitbull:
YEAAAAAAAAAAH!!! Cand ai zis ca Hera is here,stiam exact despre cine vorbesti!! <font size="6">CONGRATSSS!!! Sa-ti traiasca!! :)</font size> |
m-am intors. o, tata atotputernic cinemagist, primeste in bratele tale fiu-ti pierdut si regasit
|
Rapor, ai baut ceva in seara asta sau asa vbesti tu de obicei? B-) Am mai auzit pe cineva vbind asa, consumase mescalina :-/
:-* p.s. intoarcere (unde?) placuta! |
doar pe forum
ce e mescalina?(desigur, as putea sa gugalesc, dar asta n-ar insemna oare sa-miv and sufletul google-ului, de dragul aparentelor?) mai fata, eu sunt aici de cand lumea...am imbatranit pe forumul asta, am albit, or sami cada si dintii, dar asta de la cafea |
e un halucinogen, nu stiu detalii, oricum am inventat.
ontopic: sunt fericita ca nu mi-e somn deloc si in noaptea asta nu am sa dorm si maine dimi o sa-mi fie rau si o sa sun la serviciu sa anuntz ca mi-e rau si nu o sa ma mai duc. |
cum e la pauline pe forum? ai fost?
|
o data, saptamana trecuta. hm, de ce ma intrebi? :-?
ai fost trimis special? B-) |
oare n-am fost cu totii?
|
a, am uitat sa-ti raspund la intrebare: era foarte frumos (atunci cand am fost) pe forumul halebardului :)
ok? |
ok.
|
Dubios (si totodata evident)...
|
ce?
|
Tu.
|
voiam sa fiu sigur
ce misto, n-am mai forumit asa, in draci, de ani de zile. totusi, se pare ca nu-mi mai iese ca pe vremuri dialogul monosilabic. |
vezi ca eu ti-am raspuns la intrebare (daca am fost pe forumul lui hale) dar tu nu mi-ai raspuns la intrebare (de ce ma intrebi asta?)
Deci cum e? |
pentru ca am intrat pe el de ceva vreme, dar am vazut scris undeva "god bless america" si mi-a venit sa vars, si nu vreau sa-mi imput camera inainte de culcare, dar cine stie, poate e ceva interesant in restul forumului. eram curios daca intra lumea acolo, daca e efervescenta sau nu, daca chiar se discuta film si cu umor si bun simt. pt ca daca e asa, n-o sa tina. si in fine, pentru ca n-am de gand sa intru pe nici un alt forum pt ca ma plictisesc repede. mai putin de cinemagia :))
|
asa spui tu despre forumul unde se dau prietenii tai?
:-/ |
All times are GMT +2. The time now is 18:27. |