Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   cum se numeste filmul ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95098)

Puferiu 14 Mar 2013 11:37

My Wife Is a Gangster 2 (2003)

cionica 18 Mar 2013 19:01

Cum su numeste filmul?

Va rog sa-mi spuneti titlul unui film rulat la cinematografe in perioada anilor 1977-1980. In film este vorba despre o tanara blonda, fiica unui colonist alb, care se casatoreste cu un tanar creol. Ea ramane insarcinate si naste o fetita de culoare. Da vina pe sot, spunand ca el este vinovatul, dar afla in final ca mama ei era o sclava de culoare. Mama ei era chiar camerista. Cred ca era un film produs in tarile latine.

cionica 18 Mar 2013 19:12

Cum se numeste filmul?

Va rog sa-mi spuneti titlul unui film de actiune din anii 1980-1988, in care niste persoane sunt prinse intr-un fel de oras cu persoane primitive ( faceau impresia ca sunt nebuni) care nu respectau nici o lege. Pentru a scapa , sunt nevoiti sa paricipe la o cursa a mortii cu fel de fel de capcane mortale, lupte, decapitari..........Tin minte ca nu erau curse de masini! Va multumesc anticipat.

iuliandor 25 Mar 2013 12:59

Un film frantuzesc, parca, genul politist cu tenta SF: un criminal care omora prezentatoarele TV, si nu numai, cand erau filmate in direct... in final il gasesc pe criminal, era un fost angajat al televiziunii care fusese concediat si din razbunare construise aparatul asta care-i permitea sa omoare prin intermediul camerei de luat vederi, si care este ucis in fata politistului care ancheta cazul de catre un tip de la serviciile secrete. Multumesc anticipat!

margott 25 Mar 2013 13:21

Originally Posted by iuliandor:

Un film frantuzesc, parca, genul politist cu tenta SF: un criminal care omora prezentatoarele TV, si nu numai, cand erau filmate in direct... in final il gasesc pe criminal, era un fost angajat al televiziunii care fusese concediat si din razbunare construise aparatul asta care-i permitea sa omoare prin intermediul camerei de luat vederi, si care este ucis in fata politistului care ancheta cazul de catre un tip de la serviciile secrete. Multumesc anticipat!

Kamikaze

iuliandor 25 Mar 2013 21:28

@margott: da, dom'le, asta este: Kamikaze (1986), Franta! Jos palaria si mii de multumiri!!! =D>

amotav 06 Apr 2013 18:37

Salutare tuturor,vreau sa stiu cum se numeste filmul in care o echipa de medici , este adusa la un nivel microscopic cu ajutorul unui aparat ,bineinteles cu echipament la ei si armament (nu-mi mai amintesc bine) apoi este introdusa cu ajutorul unei seringi in corpul unui pacient,si de aici incepe actiunea. Nu-mi amintesc actori sau altceva decat cum merg ei prin sistemul circulator cu naveta lor speciala si au parte de multe peripetii (lupte cu bacterii,cu paraziti samd.)pana sa ajunga la locul unde aveau de distrus o tumora. Apoi calea intoarsa si lupta celor de afara pentru recuperarea echipei.

White1 06 Apr 2013 19:06

S-ar putea sa fie asta.

Puferiu 06 Apr 2013 20:55

Data viitoare sa pui un titlu, nu doar "asta". Te rog frumos !

White1 06 Apr 2013 21:34

:)) Sigur, sigur, o sa fac un mic efort in plus ca sa nu treci prin chinuitorul proces al deschiderii unui link:">

cionica 07 Apr 2013 20:27

Va rog sa-mi spuneti titlul unui film de actiune din anii 1980-1988, in care niste persoane sunt prinse intr-un fel de oras cu persoane primitive ( faceau impresia ca sunt nebuni) care nu respectau nici o lege. Pentru a scapa , sunt nevoiti sa paricipe la o cursa a mortii cu fel de fel de capcane mortale, lupte, decapitari..........Tin minte ca nu erau curse de masini! Va multumesc anticipat.:(

cionica 07 Apr 2013 20:39

Va rog sa-mi spuneti unde pot gasi filmul "Anjo negro" brazilian, din anul 1972?

cionica 07 Apr 2013 20:45

Va rog sa-mi spuneti titlul unui film vazut in perioada anilor 1970-1980, cu urmatoarea actiune (din cat imi aduc aminte): doi tineri se casatoresc, iar ea ramane insarcinata. Afla ca este bolnava incurabil, dar isi mentine sarcina. Naste si, minune: boala i-a disparut. Va multumesc anticipat!!!!

cionica 07 Apr 2013 20:50

Va rog sa-mi spuneti titlul unui film de actiune din anii 1980-1988, in care niste persoane sunt prinse intr-un fel de oras cu persoane primitive ( faceau impresia ca sunt nebuni) care nu respectau nici o lege. Pentru a scapa , sunt nevoiti sa paricipe la o cursa a mortii cu fel de fel de capcane mortale, lupte, decapitari..........Tin minte ca nu erau curse de masini! Va multumesc anticipat.
P.S. Daca nu stiti exact, va rog sa-mi spuneti niste titluri de filme cu actiuni de acest fel. Cand am vizionat filmul, era in perioada Ceausista si l-am vazut la video. O persoana mi-a spus ca filmul se numeste "Orasul nebunilor" dar nu am gasit nici un film cu un astfel de titlu.

sebike77 19 Apr 2013 20:29

2 alone in paris

Originally Posted by FlorinMovieFreak:

Originally Posted by FlorinMovieFreak:

Este vorba de un film facut in Franta .. in 2007 .. 2008 .. despre doi tipi .. unul este hot .. iar celalalt un politist .. se tot tatoneaza .. pana cand la un moment dat raman amandoi .. singuri in Paris .. este o comedie frumoasa .. originala .. daca stie cineva despre ce anume aberez .. please help !

updates:

unu din ei (politistul) este chel ..
hotu' se plimba prin orasul ramas pustiu .. cu o masina de Formula 1 ..
intra in tricoul lui Zinedine Zidane pe stadionul State de France .. si striga ceva .. de genu' This is Barca sau Sparta .. nu-mi aduc aminte foarte bine .. cam atat ..

2 ALONE IN PARIS se numeste filmul pe care il cauti

http://www.imdb.com/title/tt1077097/?ref_=sr_1

http://www.youtube.com/watch?v=MKJYwybQyxw

dyayzh 20 Apr 2013 23:53

Buna seara :) de ceva timp incerc sa gasesc titlul unui film care imi este bine intiparit in minte.
Actiunea pe scurt: dupa o despartire de logodnic, ea o doctorita blonda, se retrage intr-un mic orasel la mare unde doreste sa-si practice meseria. Il cunoaste pe "omul bun la toate" de care se indragosteste si cu care se va casatori. Afla ca e grav bolnava de inima si totusi face un baietel. cand acesta implineste un an, in drum spre pozar face stop cardiac si cade cu masina in mare si moare impreuna c copilasul. El scrie un jurnal pentru a-si usura suferinta si doreste apoi sa fie scriitor. Redactorul cartii se indragosteste de el.
Stie cineva numele acestiu film?
Multumiri anticipate :)

quetzalcoatl 21 Apr 2013 00:08

Fantastic Voyage-1966=Stephen Boyd,Raquel Welch,Donald Pleasence etc.

FlorinMovieFreak 22 Apr 2013 10:28

@sebike77 Multumesc frumos .. ala e ;) Cheers! // revenind la topic:

Caut si eu un film in care EL .. un adolescent .. nu mai stiu sigur daca era doar in pantaloni scurti cu tricou sau fara tricou dar cert este ca .. intra pe o plaja .. are un ghiozdan plin de pietre si vrea sa se sinucida .. stie cineva ceva .. un indiciu ?

cattavencu 27 Apr 2013 00:41

Originally Posted by amotav:

Salutare tuturor,vreau sa stiu cum se numeste filmul in care o echipa de medici , este adusa la un nivel microscopic cu ajutorul unui aparat ,bineinteles cu echipament la ei si armament (nu-mi mai amintesc bine) apoi este introdusa cu ajutorul unei seringi in corpul unui pacient,si de aici incepe actiunea. Nu-mi amintesc actori sau altceva decat cum merg ei prin sistemul circulator cu naveta lor speciala si au parte de multe peripetii (lupte cu bacterii,cu paraziti samd.)pana sa ajunga la locul unde aveau de distrus o tumora. Apoi calea intoarsa si lupta celor de afara pentru recuperarea echipei.

Calatorie fantastica - 1966

cattavencu 27 Apr 2013 00:41

Originally Posted by amotav:

Calatorie fantastica - 1966

All times are GMT +2. The time now is 19:11.