![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
"Howzit?" "Whozit?" "Iz nice", "tiz sweet", "izzit true?" |
Originally Posted by Dragomara:
Originally Posted by Regulament:
Originally Posted by Regulament:
|
@suspect
şi io te-aş bana dacă aş fi moderator, nu, nu pentru 3 zile, ci pentru 30 de vieţi, şi tu, şi eu şi restul lumii ştim şi pentru ce, nu?
so, amore, get a brain, şi te rog frumos nu-mi mai umple Junk Mail-ul, tb să confirmm mereu la închiderea sesiunii ştergerea mesajelor, unde acolo intră toate postările voastre inteligente. şi nu numai Outlookul meu ştie ŞI de ce. :-* |
OK.Să se adune.A insinuat că nu aş avea creier.Se adaugă.Bannaţi-o.
|
Lol
Originally Posted by Suspect de bizar:
greieraş, asta nu e injurie, ci e doar blestem pe capul celor cu care interacţionezi. :( :( :( :( :( :( |
Cu fiecare poastare eşti mai aproape de bannare.Poţi să râzi cât vrei.Io o să râd şi mai tare când o să fii bannată şi o să revii cu clone şi o să primeşti bann pe IP.
|
pai cred ca o sa fac iarasi un poll "o banam pe dragomara?"
|
Originally Posted by StefanDo:
ţi-aş fi recomandat cu totul alte schimbări, însă deocamdată ele sunt imposibile. şi acum, te rog frumos, şterge mizeriile alea, cele pentru care eşti plătit să nu se întâmple. baftă! |
nu, dragomara, sunt platit ca sa moderez si sa pazesc forumul de scursuri
|
Originally Posted by StefanDo:
sau te pomeneşti c-oi fi uitat io de prin sensurile cuvintelor, mai ştii?! :D te rog frumos explică şi pe înţelesul meu ce înseamnă "a modera" şi "scursură". mulţumesc frumos. şi pe tine cin'te moderează?! :-/ |
|
Propun ca doar Stefan si Gloria sa inchida topicele de azi inainte.Pitbull s-a suparat si mi-a inchis (IAR<a doua oara) un topic in care il sustin sincer pe criticul Alex Leo Serban.
|
Pitbul este o persoana matura, serioasa si nu se lasa antrenat in certuri meschine. Sau daca se lasa antrenat, nu isi pierde discernamantul, nu poarta ranchiuna , nici nu i se pune pata asa din senin pe vreun user.
Dar Stefan stie lucrurile astea doar il cunoaste bine pe Pitbull. |
Aţi bannat nebuna?O
AŢI BANNAT NEBUNA?<:-P YEEEEEEEEEEEEEES,AŢI BANNAT NEBUNAB-) |
Aici se posteaza reprosuri. Esti nemultumit? :D
|
Nu era nicunde „Mulţumiri pentru moderatori”.Da' important îi altceva.
O BANNAT NEBUNA!!!!!! |
Pitbull a scris:
Quote:
Chiar daca pleaca ALS din tara(felicitari,misto) e net si pe acolo,am zis,iar de moderat poate modera daca ii vine pofta si are interlocutori pe masura.Probabil ca momentan(momentan) n-are.Primul pas e facut. |
Pauline... take it easy :)
nu te ambala. |
Eu, unul, mä ambalez - artistic.
Cuget la o povestire, scenariu, piesä, ce-o fi, unde cineva în nedeplinätatea facultätilor mintale si cu accese nemotivate de furie violentä, dupä ce i se deschide iar usa în virtutea unei omenii si tolerante prost întelese, în loc sä se poarte mäcar temporar mai ponderat, începe imediat sä vinä cu idei, cu propuneri, cu numiri - ca si cum ar fi o persoanä lucidä si responsabilä. Si tuturor li se pare normal. Deci, ästa ar fi plot-point-1-ul. Acum mä gândesc care ar fi plot-point-2-ul - si, în functie de el, actul III si rezolvarea. (Nu m-ar tenta un happy end, nu cred cä ar fi logic...) Ups - ar fi trebuit sä scriu asta la "Atelierul de scenaristicä"... Ce m-o fi apucat s-o pun aici? Nu stiu, da' acum n-o mai mut. |
Originally Posted by Pitbull:
Nu ma supar pt ca nu conteaza.De la un om nesincer cu el insusi si care crede ca mersul la biserica il absolva de pacate nu poti avea nici o pretentie.L-as ruga pe omul acela daca se considera barbat sa evite persoanele iresponsabile,nebune,etc.Multumesc. |
All times are GMT +2. The time now is 20:51. |