![]() |
Chiar m-a lovit chestia asta :( Rohmer e unul din favoritii mei all time
|
S-a dus si Horea Popescu.
Dumnezeu sa-l odihneasca! |
O, Doamne!
Nea Horicä...! :(( Ce om...! Dormi în pace...! Nu te vom uita niciodatä! |
R. I. P. - J. D.
|
Originally Posted by bremen1980:
|
Dumnezeu sa-l odihneasca!:(
Oare cat de curand vom vedea The Catcher in the Rye? |
Doamne :-O Nuuuuuuuu. A murit Salinger ?! :( Imi placea omul asta :((
Traiam cu speranta ca va mai scrie ceva, intr-o zi ... Ca si cu Rohmer, ma cam loveste in plex moartea lui. Ca pe orice artist bun, care mi-a placut, il simteam ca pe un prieten. So long Holden ... |
Holden ramane...
|
Originally Posted by Chambord:
|
da, o veste tulburatoare...
am citit de veghe... pe nerasuflate. incredibil de cursiva. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... |
Originally Posted by keepwalking:
|
pai cam aceeasi senzatie o am si eu apropo de cartea lui salinger.
pe vremea aia o imprumutasem de la biblioteca. acum, cand as fi putut sa o cumpar de la librarie, nu prea mai aveam chef sa o iau. problema cred ca e mai grava, nu tine de scriitorii americani, ci de blazarea noastra, de faptul ca, treptat, dispare simtul aventurii starnit de veghea in lanul de secara. |
eu n-am reusit sa termin de veche, pur si simplu nu-mi spunea nimic cartea aia
|
Originally Posted by miercuri:
Da. Am vazut si eu dupa aia, in obituary-ul din NYT. So there is hope ... Cat despre ecranizarea Catcher, i hope it never happens ! Nu vreau sa vina un bou de Hollywood si sa faca praf una din cartile cele mai frumoase ale adolescentei mele X( |
Dar daca vine un baiat destept si face ceva stil Brick?;)
|
Mai degraba o fata desteapta ... :-? mmm Kelly Reichardt sau Miranda July sa faca un Catcher alb-negru ... ar fi o chestie ;)
|
I can totally picture Joseph Gordon Levitt pe post de Holden. De multa vreme mi l-am incipuit in rolul asta.
edit: la fel de fundamentala ca "De veghe" e si "Franny & Zooey". Vad ca n-a pomenit nimeni de ea. |
Miercuri, si eu m-am gandit la Joseph, cand am mentionat Brick. Ar fi o mica problema, totusi, e deja destul de batran pentru rolul lui Holden. Daca mai si trece ceva timp...
|
Eh, nici nu stim daca o sa se faca pana la urma. Dar JGD o sa isi mai pastreze his boyish looks o perioada. :)
Btw, stiati ca s-a inchis Miramax Films? :( |
Originally Posted by miercuri:
Miramax oricum isi pierduse mult din verva si valoare dupa plecarea fratilor Weinstein, alunecind pe panta comercialului... |
All times are GMT +2. The time now is 14:51. |