![]() |
frate, n-ai auzit ca programul de acolo e facut deja? ti-am dat si link-ul ca sa verifici daca nu ma crezi.
|
Star Wars FANatics Unite!
eu am cumparat bilete la multiplex inca din 2 aprilie. se pare ca va rula la multiplex doar din 20 mai
|
S-a dat liber la inca trei clipuri din RoTS :w00t: ..nu stiu de ce dar am impresia ca arunca cam tot ce e cu adevarat de vazut inainte de lansare si ca filmul doar va pune cap la cap toate imaginile cool de pana acum fara sa ma i aduca multe surprize...well, then maybe I'm just being paranoid.. :lol:
|
3 New Tv ADDS:
http://www.starwars.com/episode-iii/release/trailer/ sau aici: http://www.comingsoon.net/films.php?id=4777 sunt Jedi Action I, II si UNITE ... |
de citit: 2 NEW STAR WARS TV SERIES + INDIANA JONES
http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=9301 |
Mi-am facut rezervare! 8) I can't wait!
|
Cartoon Network ... Star Wars Clone Wars ... in romana ... :sick:
cred k pe la orele 20:00 |
bag p***. io nu prind. era ceva cu wonder woman aseara la ora 20.
bine, oricum daca prindeam era in romana si nu ma uitam. dar totusi..., asa ca principiu. |
Originally Posted by Longshot:
|
Originally Posted by Gaandalf:
animatie sau realitate. |
Animatie...si una f reusita...
|
Sa-mi bag **** daca era film poate ma uitam.Dar mi se pare ca l-am vazut mai demult.Oricum e o porcarie.
|
ma enerveaza ca dureaza foarte putin desenele
|
Originally Posted by Denis_stelistu:
du-te si posteaza la Harry Potter si nu ma obosi ... |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Nu am zis ca nu-mi place Star Wars.Desenele sunt pentru copii mici.
|
Originally Posted by Denis_stelistu:
knd o sa te duci sa vezi Revenge Of The Sith o sa vezi niste faze si o sa incepi sa te intrebi: da' asta de ce asha, da asta cum de a ajuns asha ... ala cine e ... desenele alea ptr copii arata cum a fost rapit Palpatine si care e scopul lui si cum vrea sa actioneze impotriva ordinului JEDI - ceea ce vei vedea in film ... acum ... nu mai face afirmatii de 2 lei si nu mai obosi lumea cu mesajee inutile ... |
|
Originally Posted by Longshot:
cat despre Windu... am citit pe Millennium Falcon.com ... k Anakin il omoara pe Windu si isi accepta destinul de "apprentice of the dark side" ... everything goes down in Palpatine resting quarters ... NOW Yoda ... in Clone Wars ... suparat rau de tot - praf ii face. Mi s-a parut exagerat initial dar ma gandesc ca a folosit un fel de mind trick care a controlat toate transportoarele sa se ciocneasca. faza a fost TARE! Si ar mai fi o faza exceptionala ... Windu da' cu pumnii in roboti ... si ii sare sabia din teaca - o controleaza si taie un robot tot din mind force in timp ce mai dadea cu pumnii in alti roboti ... toate fiind sau nefiind spuse ... Revenge Of The Sith is going to bea areal TREAT! |
lol. u read a lot dontcha? aia cu palpatine chamber era totusi destul de transparenta si din trailer cand se vede palpatine pe tron pe fundalul luptei dintre anakin si dooku.
legat de yoda, stai asa... mind trick? adica s-a mingled cu sinapsele pilotilor alora? e tare ideea dar i dont think so man. zic asta pt ca il vad cum se joaca si cu mainile. ceea ce sugereaza un force pull...like double woot. p.s. : am ginit si io faza cu windu si sabia lui. |
All times are GMT +2. The time now is 16:19. |