![]() |
S-o stăpânești sănătos! E Dodge?
Între timp, a apărut și poza. |
fratele meu, omule! am zis maşină!
|
Ha, ha, ha! =))
|
Nice, nice, Paule! ;)
But white??? :-O |
Sunt fericit ca am avut inspiratia sa nu`mi iau masina alba :D
|
nu e albă, da' n-am găsit o poză pe silver metalic la repezeală.
a lu' fi'meu în schimb e un alb-crem: ![]() |
Sunt (foarte) fericit ca petrec iar un weekend acasa, departe de jungla bucuresteana, si ca tot drumul pot sa "scot untul" din masina :))
|
yupiii, a iesit soarele... afara, la plimbare!:">
|
Originally Posted by abureala:
Sunt fericită dintr-o mie de motive: - că e vineri, - că beau Silva neagră, - că cel mai frumos balcon - adicătelea al meu - este aproape gata, mai tb. doar să montez suporţii pentru flori şi să spăl ghivecele, cele care zac de aproape o lună pe casa scării, şi mai spăl ceva geamuri, şi pentru a 50-a oară gresia de culoarea bambusului! :D - că bulbii pe care i-am primit bonus la comandarea pe Net a unor ghiceve, flori. etc..., adică nu-ştiu-ce tip de crin, au înflorit deja, asta după ce-au suportat o răsturnare totală de ghiveci, plus op cădere liberă, din partea lui taică-meu. O să fac şi ceva poze, unde mi se pare absolut straniu ca din ei (bulbi) să iasă direct trompete move de delicate flori. :-/ - că e o zi atât de frumoasă şi totul este atât de curat şi de verde, - că urmează să mă uit la ceva filme bune. - etc. |
Originally Posted by Dragomara:
Ah, casa mea .. Constanta :x |
|
Dar "Sunt trist pentru ca...." nu exista?As scrie acolo ceva :)
|
|
Originally Posted by Windom:
|
Sunt ingrozitor de fericit ca mi-am reintalnit iubirea din adolescenta. :-*
|
exista posibilitatea (conducem cu 2-0, la pauza, Hondurasul) sa batem si noi pe cineva...:D
|
Şi io mi-s fericită, unde tocmai ce-am cumpărat lapte, şi acuşica mă duc să fac clătite cu dulceaţă de vişine. NU am mai mâncat de un an; azi toată ziua m-am gândit numai la clătite. Mâine o să bag 50 de km de Răsturnica şi sper scap de caloriile pe care-am să le acumulez azi. ;) :P
|
@Dragomara
du-te-n puii mei! mi-ai facut pofta....:D |
Originally Posted by rrs85:
|
Unde stai?:D
|
Oricum, tu fii pe pace, eu fac întotdeauna mai multă compoziţie, drept care coc atâtea clătite câte mâncăm, restul merge în frigider pentru micul dejun. Ca o scuză adresată siluetei mele: am folosit făină pentru pâine neagră. :"> X_X O:-) |
Ei si cum au iesit? Probabil ar trebui sa scriu asta la nefericire :)) ... cind n-am mai putut minca mai mult de 6-7 clatite la o masa mi-am dat seama ca am imbatrinit :(( |
Originally Posted by anaemona:
Haha..tare.Asta merge bagata in topicul "Replici de zi cu zi"(ceva de genu`). |
PS: acum mă gândesc să dau câteva ture de stadion, tot stau lângă!! =)) =)) =)) Am mai făcut asta noaptea. :)) ;) |
Sunt fericit ca mi-am adus aminte ca am inghetata in congelator. :P
|
Sunt fericită fiindcă mi'am luat două perechi de ochelari betooon \:D/
|
Sunt fericit ca am citit ce a scris Judex... mi-am amintit ca si eu am inghetata in congelator!
|
prima floare la hibiscus hot paprika :)
![]() |
flori...
Originally Posted by StefanDo:
-Cu placere va ofer si eu un "buchet"... <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZrHRkWjZ7U0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZrHRkWjZ7U0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> ...vin de timpuriu si tot asa de timpuriu -si repede-se duc,ca tot ce e frumos si bun... -Cu respect,nartip |
De câte ori văd avatarul meu nou şi micuţ îmi este indusă o stare plăcută, o stare de linişte sufletească şi admiraţie .
|
Rapture, scoala de vara nu exista? :)
|
anemona, nu e vorba de şcoală la modul general, ci strict de acea persoană .:D
|
Am inteles, de-aia am zis, daca e scoala de vara si el e in continuare acolo... e bine :)
|
Originally Posted by StefanDo:
Cât despre trandafirii chinezeşti, azi i-am schimbat ghiveciul celui galben, de la birou, operaţiune după care a fost musai să-mi tai unghiile, asta unde tot urlu la un coleg care face regulat chestia asta în public - şi asta fără să fi schimbat înainte ghivecele la flori! ;) :P :)) "Unchiul" meu, cel de împrumut, evident, obişnuieşte să spună "în curând florile vor sta în casă, iar tu afară, pentru că nu vei mai avea loc de ele". :-/ :-? |
PS: că uitai: sunt din ce în ce mai fericită că bubele mele sunt din ce în ce mai dureroase şi mai pronunţate, cu toate că am depăşit demult doza maximă recomandată, de Aciclovir. De-aci trag concluzia că sunt extraterestră, şi că voi trăi veşnic, buboasă, da'veşnic tânără şi... buboasă. :"> O:-) 8-> :-bd
|
Nu este, dar am să mă întâlnesc cu el pe parcursul verii, in special la vernisaje, fapt care mă mulţumeşte :) . |
:D Nu-i o gluma, dar e buna!:) |
Originally Posted by Rapture:
Sper ca nu o sa te superi ... dar imi pari asa ca o Lolita made in Romania. |
Originally Posted by nartip:
|
Originally Posted by redmen:
:)) Aş zice mai degrabă o semi-Miranda : am o admiraţie extraordinară pentru acest om întrucât m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea artistico-intelectuală iar în detrimentul altor profesori, este dispus să-mi ofere sfaturi oricând am nevoie. Astfel, pentru atâta timp cât nu se depăşeşte limita bunului-simţ, se creează o relaţie profesor-elev puţin mai armonioasă. Pe când, din căte ştiu, intenţiile Lolitei erau pur sexuale . |
Io una nu am fost niciodată prea sigură - şi acum mă refer la cartea lui Nabokov, filmul l-am văzut mult după - cine pe cine a sedus?! :-/ :-? Din punctul meu de vedere, perverşi au fost amândoi, în egală măsură, evident pretenţii aveam de la dom'profesor. ;) :P
|
Pai pretentiile scad invers proportional cu tentatiile banuiesc. Sau direct?:-? Fata-i de bai oricum, ca si-a scos nurii la inaintare...:-q
|
Originally Posted by Rapture:
You've got a crush on your teacher? Tipic adolescentin, dar trece. Si Lolita nu era o vampa, nu avea intentii sexuale, ci aceeasi atitudine jucausa de adolescenta dornica sa cunoasca viata. E o varsta ciudata, si frumoasa, si oribila in acelasi timp. |
Originally Posted by marius_em:
Îi apreciez frumuseţea, dar totuşi nu mă simt atrasă de el. E mai mult ceva spiritual, bazat pe nişte ideologii care-mi dăinuie în cap. E modelul de om pe care aş vrea să-l urmez, exact ca şi cum m-aş uita în oglindă şi aş vedea o variantă masculină de-a mea, dar cu mai multă experienţă de viaţă şi nu numai. Admir puţine persoane în acest sens (dintre acestea făcând parte soţia dumnealui şi alte persoane care m-au îndrumat în ultimul an), dar întrucât în ultimele luni el a fost cel care m-a ajutat cel mai mult, a devenit persoana centrala a întregii mele admiraţii. Consider că la această vârstă (vârstă în care intelectul este într-o continuă dezvoltare) prezenţa unei astfel de persoane este esenţială. Dar poate mă înşel, cine ştie? :-? |
E ok atata timp cat nu depaseste pragul de obsesie
|
...mananc cirese romanesti... mari, zemoase, delicioase:">
|
Originally Posted by Windom:
|
Sunt fericita pentru ca m-am trezit din anestezie si sunt din nou pe site. Sper ca peste cateva zile sau chiar maine daca s-ar putea, sa spun ca sunt fericita pentru ca m-am refacut dupa interventia chirurgicala.
|
Sunt fericita ca am scapat de musculite si ca plec in vacanta curand <:-P !
|
Originally Posted by fresie:
what happened ? |
All times are GMT +2. The time now is 20:16. |