![]() |
Ok, Cori, scuze, chiar nu m-am putut abtine.
In afara de durerea cartilagiului ce simti? |
Originally Posted by Judex:
nu. care redactie, nu-s in nicio (nici o) redactie. |
Alte simptome nu am. |
Urechea, ceva?
Hale, glumeam ma, e un mod de adresare intre It-sti care persifleaza colocvialitatea corporatistelor. |
Originally Posted by halebardul:
tot nu pricep. |
Man, o colocvilialitate. Wtf???
Cori, nu cumva e o nevralgie? |
hai sa fim colocviali amandoi deodata, ok?
|
Ba, ce stil de-a te supara ai.............................
|
Deci acum esti si medic? asta nu cred ca era in poll.... |
Ba era. Tocmai d-aia ii acord un consult.
Faza e ca stiu la ce se refera, acum serios vorbind. |
Originally Posted by ricutza:
=)) Ba era in poll, culmea, tocmai asta am bifat eu, desi stiu stiu cu ce se ocupa in realitate. :)) |
@corinka: u'd better see the doc
|
Multumesc de sfat, Chambord! Pana acum nu am reusit decat sa vorbesc la telefon cu doi medici (stomatolog, respectiv reumatolog) si mi s-a sugerat sa iau niste antiinflamatoare pana apuc sa merg la control. Faza e ca nu doare atata pe cat simt ca mi se inclesteaza maxilarul. O colega mi-a spus ca sora ei are probleme similare datorita lipsei de Ca, medicul mi-a spus ca ar putea fi de la molarul de minte sau chiar si un reumatism.
|
Originally Posted by corinka:
ce doctori ! io te-as fi trimis direct la control...am patit la fel...si la filmul cerut de stomatolog a iesit ca era o masea de minte care tinea mult sa iasa + mai aveam si o mica inflamatie in zona aia si inflamatiile astea nu duc la lucruri bune de obicei |
@cori: Poate fi si o inflamatie cauzata de "statul in curent". Am patit asa. Eram ferm convins ca e de la o masea dar la stomatolog nu a gasit nimic. Cauza era curentul :) Am luat Ketonal si mi-a trecut. Oricum nu te apuca sa iei ceva decat dupa ce iti confirma un medic. ;)
|
Multumesc, Chambord, m-am gandit si la asta, mai ales ca am aparatul de aer conditionat si o fereastra in spate, iar usa e in stanga mea. Eu am probleme pe partea stanga si, mai nou, mi s-au inflamat si niste ganglioni, tot pe stanga.
|
pai vezi ;)
|
Sigur e molarul de minte, cum ziceai mai sus... fa o vizita la stomatolog.
|
@illo: ce-ti mai face piciorushul ? cel cu cuiu
@cori: ai luat ceva ? still hurts ? |
Cred ca ar trebui facuta si o sectiune "Sfaturi medicale", da sa nu se supere iar keepwhining. :((
|
Originally Posted by Chambord:
Sunt mai bine, multumesc frumos, medicul care m-a vazut banuieste o artrita. Deocamdata continuu tratamentul cu antiinflamatoare si pare sa functioneze. Mi s-a mai diminuat durerea si am mobilitate mai buna. |
ma bucur ca e spre bine ;) |
care sunt cele mai tari parodii parodii vazute de voi ????? astept recomandarile voastre inafara trilogia scary movie
|
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (1996) :)) Ti-l recomand.
|
Seria FRIDAY ( Friday , Next Friday si Friday After Next - cu Ice Cube) :)) RECOMAND ... MERITA ... Ma duc sa imi iau o bere 2 , 3 , 4 , 5 ... hic ... asta viata ... bere gheata ... hic ... :)
|
Originally Posted by norww3:
Dar astea nu sunt parodii... |
Se poate sa-i ia cineva pe bizoni de-aici? NU DESPRE FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Bizon esti tu, ma! I-am raspuns omului, care e treaba ta?
|
Bine ma...
Serios, poate sa-i ia cineva pe astia de aici? |
hai ma nu mai va certai si mai astept recomandari ! si spunetimi si comedi !
|
rezervare
unde tre sa intru sa imi fac rezervare la un film?
|
De ce nu scrii, Pauline? :-/
|
Originally Posted by halebardul:
Pai poate ?! S-a liberat ? :"> |
Originally Posted by Chambord:
Cum? Nu stii? Liberata, debannata si livrata cu fundita rosie aferenta cu ocazia aniversarii lui ALS. |
Wow. Wonderful news ! Asteptam sa se trezeasca si sa scrie ! C'moooooooooon Pauline e ora unu da-te si tu jos din patu ala :P |
Hale,Chamb,I missed you guys! Ma gandeam ,sa intru/ sa nu intru...:P
|
we missed you too. \m/ :-bd >:D<
hai, dezarmorteste forumul si... nu fa excese. nu uita ca esti cadoul lui als, daca ceva-cumva e ca si cum i-ai lua cadoul inapoi - si nu se face. ) |
Originally Posted by Pauline Kael:
hey, cum adik sa intri / sa nu intri ?! Daca tu nu ne vrei noi te vrem :P Ca tot ai promis ca de te vei scula pe multi ai sa popesti si tu :D WELCOME BACK |
Originally Posted by bremen1980:
L-ai uitat pe Lance "Orson Welles" Armstrong care nu poa sa stea locului si a inceput sa filmeze iar. Si pana acu ii cam papa din farfurie lui Contador :P |
La contratimp pe echipe Astana e favorita. Iar la catarare cred ca-l rupe Contador pe Lance.
|
Originally Posted by bremen1980:
Pai asta ziceam. Contador e oficial liderul desemnat pt care tre sa puna osul totzi (inclusiv Lance). Insa cum poti sa-i spui lui Federer sa fie copil de mingi pt Murray, de ex ? Deja miroase a strategie parshiva. Hai sa-l punem in coshciug pe Lance si in Pirinei il punem sa faca bau si sa sperie boboru. Oricum e misto. Rivalitatea din Astana (ramane de vazut cat e planificare cat e pe bune) va face spectacol. Si ... daa, mi-e dor de Radu & Radu :( |
Hehe. Cred ca vor fi surprize aici. ;) |
Saracu Lance. A pierdut tricoul galben in etapa de ieri, pt mai putin de o secunda :(
|
intrebare pt barbati:
gagica superba dar mediocra la minte, gagica medie ca aspect dar medie si ca IQ, gagica urata dar foarte desteapta? :-/ |
Depinde de momentul zilei.
|
Toate trei, cu sarcini diferite.
|
prima si a doua :D ...ultima niciodata!
|
Amintirile sunt lucruri pe care le avem sau pe care le`am pierdut ?
|
Sunt ce mai avem din ce-am pierdut.
Cum se scrie pe hârtie: "Panä de vulpe LA pälärie", sau "...PE pälärie"? |
Pasarile sufera atacuri cerebrale sau atacuri de cord?
|
All times are GMT +2. The time now is 14:10. |