![]() |
uf topic:
vad ca unii baeti le are cu arhitectura. am si eu doua neimpliniri: 1. stie careva cine a "arhitecturat" casa lui Istrate Micescu de pe str. Zalomit (langa cismigiu), actuala Biblioteca pedagogica?! 2. imi puteti face rost de unu sau mai multe relevee de cinematografe bucurestene?! multam |
intreaba-l pe laba ala care scrie despre vechituri in dilema veche.
cya |
no conosco personagiu
|
Andrei Pippidi.
|
Originally Posted by Cazeemeer:
deci, reportez intrebarile in topic: florin constantiniu sau lucian boia? |
VAI, da cum poti pt k sa t esprimi asha dspr dl pippidi, nepotu lu n. iorga si sotzu dnei mungiu!? :((
mie-mi place c & cum scrie - are un aer retro kre(-mi) prinde bine :happy: re: arhitecti - da, am auzit si d meier, nu's c a facut... mi-a mai placut ventura (sau venturi?), kre a facut sainsbury wing d la national gallery (si, evident, dl norman foster, cu reconfigurarea reichstagului), cupola e o splendoare, no matter c ati spune voi, arhitectii! am un amic (american la paris) kre l-a cunoscut p buck fuller, au fost prieteni, d aia stiu d el... iar boulee - of course! - rings 'belly of an architect' to me :) (numai t. caranfil scrie, in dictionaru dumisale, k greenaway s refera la un 'arhitect obscur!! :w00t: ) vazut linkurile recomandate - sincer, dl campo ala mi s-a parut mai misto! desi are si el, in vila aia, o kestie kre ma sperie: o piscina 'intre ziduri', fara deskidere, park ar fi d spital! :shock: ontopic: BOIA!! cv tudor sau jiji? |
Jiji cä are charme când zice: "Sä-mi sugi pula cu mä-ta si cu Dan Voiculescu!" :happy:
(Asta-mi aminteste de alegerile din 2000, când în turu' doi am votat cu W.C. Tudor numai de-al dracu' - adicä, dacä tot am ajuns sä votäm între doi cäcati, mäcar s-alegem cäcatu' cel mai mare; plus c-asa cresteau sansele de anticipate, sau de räzboi nuclear, sau ceva, sä ne ia dracu' pe toti.) Pink sau Queen? |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
grea alegere. vc tudor, ca stie alfabetul... si Queen, of course... Andre Glucksmann sau Francois Furet? |
Furet
Simon Wiesenthal sau Paul Rassinier? |
Andre Glucksmann
k pe furet a trebuit sa-l google-uiesc :oops: I. L. Caragiale sau Mateiu I. Caragiale? |
Originally Posted by Supastar:
Petre Stoica sau Serban Foarta? |
Serban Foarta! I just love him! :love:
mircea mihaies sau adriana babeti? |
Originally Posted by herbert:
|
Mircea Mihäies
Originally Posted by Pitbull:
|
Simon Wiesenthal Real Madrid sau FC Barcelona? |
F.C. Barcelona
Robert Faurisson sau Ariel Sharon? |
ce e cu fixatia asta pt evrei... celebri-scandalosi? faci vreo traducere?... bine, Robert Faurisson... drog injectat sau drog prizat? |
Acum nu, da' la vremea lor (când încä nu venea potera sä ne ia la gherlä pentru "negationism" si "revizionism"), destule...
...Si dac-acum ai zis Faurisson, nu puteai s-alegi si Rassinier, sä-mi faci o bucurie? Drog prizat. Caprä sau doggy-style? |
omg, cu c s trezeste omu asta-n cap! :shock:
fie - capra (desi eu stiu k e acelasi lucru cu 'doggy style'! :? ) si acum, lucruri un pic mai serioase: bach sau beethoven? |
Grea alegere... Totusi... Bach.
(In acceptiunea mea, caprä e de-a-mpicioarelea, iar doggy, d-a-ngenunchelea; cui nu-i convine dihotomia, sä proiecteze dilema în perspectiva optiunii descriptiv-terminologice.) Donatello sau Rafael? a) Din Italia b) Din T.N.M.T. |
da c, capra nu sta tot p 4 picere, k cutzu?! :lol:
donatello (da nu's c e aia 'TNMT'?! fii mai limpede, mai draga!) beethoven sau mozart? ( ;) ) |
Later Edit: Wikipedia spune ca au intr-adevar personalitati si preocupari radical diferit. Go figure. |
Mozart, clar!
Caprä ca la sport, nu ca la zoo; (a te pune caprä). E bipedä. Teenage Mutant Ninja Turtles. Vasile Voiculescu sau Ion Barbu? |
nu stiu ce spun arhitectii, dar lucrarea de la reichstag e de foarte buna calitate. desi impune probleme de securitate, mix-ul de public-privat este o cauza pentru care merta sa lupti - vezi si banca din hong kong proiectata de acelasi sir norman foster. on topic toate panzele sus. bill viola sau matthew barney? |
ouch, VERY tough choice... as spune (surprinzator, eh? ;) ) bill viola
jenny holzer sau cindy sherman? |
jenny holzer.
protect me from what i want... 8) jean dubuffet sau michelangelo pistoletto? |
dubuffet (NU b. buffet!), am o reproducere la kre ma uit as i write ;)
baselitz sau basquiat? |
baselitz.
basquiat a fost un produs preFABRICAt. peggy guggenheim sau solomon r. guggenheim? re-dubuffet: cumperi litografie originala 'la barbe' din collections d'art contempoirane, editie limitata 5.000 exemplare? |
pai, niciunu nu alegea dupa capu lui operele - solomon o avea p baroneasa aia, peggy il avea p max ernst...
zic totusi peggy, k avea ciini & pisici & fusese gagik lu beckett - deci avea gust ;) monica vitti sau monica bellucci? |
monica bellucci :love:
sexul bate filmul :lol: tanase sau dinescu? |
&peggy guggenheim: o fi avand gusturi extraordinare, dar si tzopsimele ei sunt neintrecute. una a fost kiar despre atat de bunul sau gagiu , beckett, despre care a spus ca e naspa rau la pat si ca de fapt he 's a 'pederast at heart' . :sick:
on-topic: tanase. edie sedgwick vs nico. |
Hidrobicicletä.
Patine de gheatä, sau role? |
DC A DISPARUT RASPUNSU MEU LA INTREBAREA LUI EGON??
era NICO :love: (what a voice...)! |
L-a luat iuresu' Republicii de la Ploiesti si l-a dus la "Condica de sugestii si reclamatii", cu cäcälul de mesaje rivulutionare.
Ce-i cu Viorica si Florentina, alea? Ca nume de tipe? Atunci, Florentina. Bevenuto, sau Gicu? |
whatever.
sol lewitt sau donald judd? |
Hmm, greu de ales, pânã la urmã Sol!
cã tot am o dilemã: sãpunul lichid sau cel clasic? :? |
Cel lichid. Mult mai practic. Dar nu vreau sa stiu de ce aveai asemenea dileme la 1:30 noaptea.
"Fargo" sau "No Country For Old Men"? |
Canada
Rwanda sau Burundi? |
Grätar cu mici.
Lampadar sau aplicä? |
aplica e mai draguta, acum depinde si de camera!
(cazeemer, era la 1:30 pt ca atunci scriam mesajul, venisem de la baie si ma miram ca nu se mai consuma sapunul lichid pentru ca vreau sa iau unul nou :P) mikhalkov sau lungin? |
Mihalkov
Poza în plan mediu, plongé, cu cercei rosii, zâmbind, sau grosplanul zbârlit, râzând? ;) |
Aleg zbârlitul, te face sã te gândeºti de ce a ajuns aºa ºi cum poate sã mai ajungã :P (e clar cã trãieºte intens, nu?)
Nume de fete dupã lunile anului: Iunia sau Maia (poate fi scris ºi Maja)? Augusta sau Aprilia? altul nou? 8) |
Räpciunica Martziana Ciresar-Undresti, näscutä Fäurar, mama lui Cuptorela, Brumärel, si Gustärica, si bunicä a lui Ghenara, Prierache si Florärica.
Afis sau poster? |
Afis.
New Wave sau Bossa Nova? |
bossa nova
gilberto gil sau caetano veloso? |
caetano, dunno why...
I don't know why I didn't come I left you by the house of fun I don't know why I didn't come Norah Jones sau Nina Simone? |
Norah
Vincenzo sau Simone Parondi? |
Cred ca daca n-a raspuns nimeni in 10 zile, nici n-o sa raspunda cineva prea curand. Propun deci o noua intrebare (urmand ca, daca apare vreun mare fan Visconti/Delon/whoever si regreta ocazia pierduta, sa raspunda si la asta).
Republicani sau Democrati? |
Abracadabra. Eugen Cristea era complet neinteresant. Dar o intrebare echilibrata ar fi fost Arlechino sau Abracadabra, ca erau mai asemanatoare (si castiga Arlechino).
"Ba da, ba nu" sau "Tip Top Minitop"? (desi, to be honest, nu mai stiu ce se intampla la "Ba da, ba nu") |
Tip top
Kim Ki-duk sau Wong Kar Way? (sorry daca a mai fost) |
All times are GMT +2. The time now is 13:28. |