![]() |
Nu prea cunosc multa lume la Valcea, dar poti incerca la Cluj. Te recomand cu placere.
|
la Cluj? da. de ce nu? sa se mute cafeneaua de pe Cinemagia la mine in restaurant!
|
Sunt asa multi din Cluj?
|
Originally Posted by indiferrent:
|
Si eu sunt clujean :)
|
Daca iti deschizi restaurant in Cluj is primul acolo la deschidere :)
|
Originally Posted by indiferrent:
@ghost, PE BUNE???? daca nu aduci toti nationalistii din Cluj,n-ai ambitie. poate vine si gionlocul. cu gagica,evident! |
Si eu sunt din Cluj.@rvn pot sa iti garantez ca voi fi o clienta fidela daca deschizi restaurant in Cluj! Numai bunatati am vazut ca faci.
|
Originally Posted by Cristina_:
poate ma mut in Cluj si chiar am s-o fac! |
si eu care credeam ca suntem putini pe aici... de ghost si mister indiferent nu stiam...
nah, dar daca indiferent e clujean, il iert pentru gluma de azi. @rvn, hai mama la cluj... iti garantez chirie ieftina. am eu o pila aici.;) si de baieti... wooow, ce sa mai zic... sunt o gramada de baieti misto. poate ma scapi de cativa... nu stiu cum da pui si tu ceva in mancare...:)) dar numai daca ma angajezi si pe mine in restaurant. macar ca si femeie de servici... ca deh, e recesiune, tigarile is scumpe... etc. deci, batem palma? |
iti aduc cati nationalisti vrei daca nu aduci niciun ungur...macar sa-mi tihneasca mancarea cat stau acolo
|
mai mult de-atat. vei fi mana mea stanga.
ca cu dreapta gatesc. |
Originally Posted by ghost90:
ok.ok. bozgorii nu mananca decat tocana de-aia gretoasa,de-a lor! |
nu nu...ei de fapt,in secret mananca cacat :)
|
eu ma gandeam sa aduc cativa unguri... si sa le punem ceva asa, de suflet romanesc in mancare... macar mai scapam de cativa. si daca vine OPC-ul, zicem ca e de la fast-food-ul din colt. rvn, iti multumesc. ma flatezi.:"> |
|
Originally Posted by rvn:
tocanita aia ungureasca se numeste gulas... si e un fel de tocanita de cartofi la noi. si daca stii ce sa pui in ea, e chiar buna... sa nu se inteleaga gresit... nu le tin partea...;) |
stie mama, stie mama...
da' daca mananci de-aia,trebuie sa ai si buda aproape.te taie rau... |
Nu toti ungurii sunt rai, eu am o colega maghiara cu care chiar ma inteleg bine.Ungurii rai sunt cei mai multi din UDMR.Nu are rost sa generalizam.
|
pe mine nu m-a taiat... ce-i drept am facut-o la ceaun, ca la carte... acuma depinde si de conditii si ce pui in ea.
bine, ce-i drept, am un stomac de fier... suporta aproape orice. :D |
All times are GMT +2. The time now is 15:24. |