Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

rrs85 10 May 2010 17:49

Originally Posted by Dragomara:

Inutil să mai spun că am angajat o firmă, dacă aş fi luat puşcăriaşi de la Poarta Albă aş fi înţeles. Nici nu ştiu ce să fac, am dat şi mai mult de jumătate avans şi apoi nu pot să rămân cu balconul pe jumătate izolat?! X(

Trebuie sa existe un sef, un responsabil, ceva... vorbeste cu el!
Eu am patit ceva de genul cand au venit si mi-au montat CATV.. au facu o mizerie, mi-au facut vreo 20 gauri inutile, cablu lasat aiurea... am sunat la firma respectiva, am cerut pe cineva cu putere de conducere si in 5 minute au veni "baietii", si-au cerut scuze (a trebui sa aiba acceptul meu vizavi de scuze, ca sa nu fie dati afara) si au facut treaba ca lumea!;)

abureala 11 May 2010 22:42

Cu riscul de a atrage atentia asupra mea intr`un mod nu tocmai placut a simpatizantilor respectivului, NU pot sa`l sufar pe Mircea Badea :-&
Pe el ca si persoana, nu prin prisma convingerilor politice, a nu se intelege gresit

rrs85 12 May 2010 09:44

@abureala
nu-i bai... eu nu pot sa-l sufar pe Mamarutza de la protv:D

abureala 12 May 2010 12:57

Prea putin conteaza daca ocup un loc fruntas in topul persoanelor care nu`l suporta pe papitoiul ala, atata vreme cat sunt destui oameni cu care am in comun asta ;) si el e cel care "inerveaza". Stii ce ? Nici nu pot sa concep o fraza in care e mentionat "boy toy" al mogulului si verbul "a inerva" :))

marius_em 12 May 2010 13:16

Mircea Badea rulz!

Dragomara 12 May 2010 15:43

Pe mine mă cam enervează faptul că DivaDivina continuă să-mi trimită MP-uri din contul rlhyde, noroc că mă recoreşte căte o ţâră ŞtefanDo, cel care are grijă să le primesc pe toate. :"> :-* 8-> :x ;;) >:D< >:D< :-bd \m/ O:-)

Cel căruia-i mulţumesc şi pe această cale, da' zău dacă merit atâta consideraţie! :"> :">

Ipu 12 May 2010 17:53

Păcat că nu le mai postează pe forum destinatara lor. Erau ele grosolane, dar și tare nostime... ;)

Dragomara 12 May 2010 17:58

Originally Posted by Ipu:

Păcat că nu le mai postează pe forum destinatara lor. Erau ele grosolane, dar și tare nostime... ;)

...şi evident deliciul minţilor geniale!!:"> X_X

abureala 12 May 2010 21:19

Ma enerveaza ca bercea mondialu` nu a vrut sa`mi fie nas, sa`mi faca si mie cadou un paşalâc :(

Floydman 13 May 2010 01:19

Guvernul Romaniei

BigOvi 13 May 2010 21:58

Originally Posted by Floydman:

Guvernul Romaniei

în frunte cu Bocsescu

RomaniaMare 16 May 2010 02:57

Originally Posted by BigOvi:

Guvernul Romaniei

în frunte cu Bocsescu

Si pe mine tot astia ma enerveaza! Cel mai slab "duet" politic de dupa Revolutie! Is praf amindoi!

BigOvi 16 May 2010 09:12

Originally Posted by RomaniaMare:

Guvernul Romaniei

în frunte cu Bocsescu

Si pe mine tot astia ma enerveaza! Cel mai slab "duet" politic de dupa Revolutie! Is praf amindoi!

Pe mine mă enervează ăia de sau vândut pe o găleată de plastic bineînțeles portocalie și pe o pungă de făină ca să-i voteze...
PS. nici măcar 30 de arginți!

BigOvi 16 May 2010 09:28

@Dragomara
Măcar acum să realizeze și ei ce au votat, pentru că ăsta e începutul!

Ipu 16 May 2010 11:06

Ovidiu, Celestina și-a fotografiat buletinul de vot, cum fac infractorii electorali participanți la tipul de fraudă electorală „mobilul” și a mai și postat fotografia la rubrica menționată. Au sărit s-o apere și să sugereze moderatorilor să-i șteargă urgent postarea tocmai cei pe care îi înjură ea acum... ;)

hellsteed 16 May 2010 11:08

Celestina e ingrozitor de enervanta...

Dragomara 16 May 2010 11:16

@Dragomara
Măcar acum să realizeze și ei ce au votat, pentru că ăsta e începutul!

Nu au cu ce, şi din păcate ăsta e şi începutul sfrârşitului nostru. :D

---------
On-topic: mă enervează al naibii faptul că ŞtefanDo nu-l ia pe Eufrosin ăsta de pe capul meu!

Şi mă enervează proştii care se bagă-n vorbă ca musca-n curul calului! :( X(

BigOvi 18 May 2010 10:33

Mă enervează îngrozitor reclama asta nouă la Prințul Persiei ! :-q ~X(
O să ajung să m-i se acrească de film până apare!!!

flori0304 18 May 2010 10:42

Originally Posted by abureala:

Cu riscul de a atrage atentia asupra mea intr`un mod nu tocmai placut a simpatizantilor respectivului, NU pot sa`l sufar pe Mircea Badea :-&
Pe el ca si persoana, nu prin prisma convingerilor politice, a nu se intelege gresit

offfff in sfarsit cineva...pe omul ala nu-l suport nici cat "negru sub unghie"
e penibil rauX(

Originally Posted by mircea_pop:

Ma enerveaza ca nu-mi gasesc sosetele ..:-<

M-ar enerva îngrozitor dacă și ale tale n-or fi pățit tot la fel: http://www.youtube.com/watch?v=Gh56cibceL4 =))

:)) =))

abureala 18 May 2010 10:50

Penibil e putin spus, flori :))

Si pe langa el, dar fara nici o legatura, este foarte enervanta reclama la cornuletele "7 zile" :-q

All times are GMT +2. The time now is 11:50.