![]() |
Originally Posted by Dragomara:
Trebuie sa existe un sef, un responsabil, ceva... vorbeste cu el! Eu am patit ceva de genul cand au venit si mi-au montat CATV.. au facu o mizerie, mi-au facut vreo 20 gauri inutile, cablu lasat aiurea... am sunat la firma respectiva, am cerut pe cineva cu putere de conducere si in 5 minute au veni "baietii", si-au cerut scuze (a trebui sa aiba acceptul meu vizavi de scuze, ca sa nu fie dati afara) si au facut treaba ca lumea!;) |
Cu riscul de a atrage atentia asupra mea intr`un mod nu tocmai placut a simpatizantilor respectivului, NU pot sa`l sufar pe Mircea Badea :-&
Pe el ca si persoana, nu prin prisma convingerilor politice, a nu se intelege gresit |
@abureala
nu-i bai... eu nu pot sa-l sufar pe Mamarutza de la protv:D |
Prea putin conteaza daca ocup un loc fruntas in topul persoanelor care nu`l suporta pe papitoiul ala, atata vreme cat sunt destui oameni cu care am in comun asta ;) si el e cel care "inerveaza". Stii ce ? Nici nu pot sa concep o fraza in care e mentionat "boy toy" al mogulului si verbul "a inerva" :))
|
Mircea Badea rulz!
|
Pe mine mă cam enervează faptul că DivaDivina continuă să-mi trimită MP-uri din contul rlhyde, noroc că mă recoreşte căte o ţâră ŞtefanDo, cel care are grijă să le primesc pe toate. :"> :-* 8-> :x ;;) >:D< >:D< :-bd \m/ O:-)
Cel căruia-i mulţumesc şi pe această cale, da' zău dacă merit atâta consideraţie! :"> :"> |
Păcat că nu le mai postează pe forum destinatara lor. Erau ele grosolane, dar și tare nostime... ;)
|
Originally Posted by Ipu:
|
Ma enerveaza ca bercea mondialu` nu a vrut sa`mi fie nas, sa`mi faca si mie cadou un paşalâc :(
|
Guvernul Romaniei
|
Originally Posted by Floydman:
|
Originally Posted by BigOvi:
|
Originally Posted by RomaniaMare:
PS. nici măcar 30 de arginți! |
@Dragomara
Măcar acum să realizeze și ei ce au votat, pentru că ăsta e începutul! |
Ovidiu, Celestina și-a fotografiat buletinul de vot, cum fac infractorii electorali participanți la tipul de fraudă electorală „mobilul” și a mai și postat fotografia la rubrica menționată. Au sărit s-o apere și să sugereze moderatorilor să-i șteargă urgent postarea tocmai cei pe care îi înjură ea acum... ;)
|
Celestina e ingrozitor de enervanta...
|
--------- On-topic: mă enervează al naibii faptul că ŞtefanDo nu-l ia pe Eufrosin ăsta de pe capul meu! Şi mă enervează proştii care se bagă-n vorbă ca musca-n curul calului! :( X( |
Mă enervează îngrozitor reclama asta nouă la Prințul Persiei ! :-q ~X(
O să ajung să m-i se acrească de film până apare!!! |
Originally Posted by abureala:
offfff in sfarsit cineva...pe omul ala nu-l suport nici cat "negru sub unghie" e penibil rauX(
|
Penibil e putin spus, flori :))
Si pe langa el, dar fara nici o legatura, este foarte enervanta reclama la cornuletele "7 zile" :-q |
All times are GMT +2. The time now is 11:50. |